» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: BlackBerry Bold 9900
Автор: Wishmak3r
Дата: 03.05.2011 22:19

Телефона е страхотен ! Това е втория апарат на RIM със сензорен дисплей и QWERTY клавиатура. Хубаво е, че са поработили върху процесора (нещо на Torch този 624 mhz не му вървеше), като са увеличили двойно тактовата честота. Иначе промените спрямо предишния Bold са много и ключови. На хартия и новата OS7 е с много нововъведения. RIM имат постоянна бизнес клиентела, но мисля, че с тези нови апарати ще привлекат някой и друг нов клиент. Цените им също започнаха бързо да падат - Torch поевтиня много бързо.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: Wishmak3r]
Автор: Severushka
Дата: 04.05.2011 23:50

Искааам Дали ще го има в бяло?

Редактирано от Severushka на 2011-05-05 23:22:22.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: Severushka]
Автор: lud_g
Дата: 05.05.2011 18:44

Страхотен ще е според мен,но все пак като излезне ще го разгледам

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: ico tonchev
Дата: 06.05.2011 09:32

Следващия ми телефон!

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: ico tonchev]
Автор: AppleForever
Дата: 15.05.2011 22:33

Перфектният телефон най-после излезе, от кога сме го чакали
Епъл вече е минало....

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: AppleForever]
Автор: dx22
Дата: 21.05.2011 12:50

Изглежда готин, но доколкото имам опит мисля че ще излезе след 2-3 месеца в БГ на цена над 1000лв., а за 8-900лв. можеш да си вземеш андроид телефон с двуядрен процесор и т.н.

Хубави телефони са блекберитата и по-специално болд серията, но за жалост държат неоправдано високи цени. Убеден съм че и този ще е така. За мен реална цена на този апарат не трябва да надвишава 800лв.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: dx22]
Автор: Black Berry Bold 9000
Дата: 27.05.2011 23:58

Писането на кирилица е задължително!

mod edit: vladovn

Редактирано от Black Berry Bold 9000 на 2011-05-28 00:08:56.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: 5GWINNER
Дата: 29.05.2011 22:40

ПОНЕ БАТЕРИЯТА ДА БЕШЕ 1800mAh ЗА 1.2GHz ОЦЕНКА 5.50

mod edit: По - полека с главните букви!
vladovn

Редактирано от 5GWINNER на 2011-05-30 09:16:56.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: 5GWINNER]
Автор: BBMan
Дата: 06.09.2011 11:13

Някой не си ли го взе вече? Предлага се и в България даже.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: BBMan]
Автор: ripcurl
Дата: 07.09.2011 00:31

На 02.09.2011г. станах притежател на този телефон. Изработката е страхотна. Клавиатура - супер! Дисплей и ОС -също. Като бижу е. Скъпо бижу. Може би трябваше по-рано да се запозная с Blackberry-то като услуга и чак след това да се хвърлям на телефоните им. 1179лв. До този момент съм ползвал WinMo базирани телефони, нямам BB план, но като го видях - още преди да беше излезнал бях решил, че ще е мой. Днес - 4 дни по-късно е обратно в кутията и утре отивам да го връщам в магазина Причината? Определено не е в телефона. Причината са мобилните ни оператори и малката подробност, че за да се насладя на този телефон, трябва да отделям на месец една сума пари, която за един бизнесмен, който си изкарва парите с него, не би била проблем. Грехота е такъв телефон да се ползва като слушалка. BBmesenger-a сигурно е супер за хора, който имат един куп приятели с такъв или подобен телефон. Вие колко приятели с BB имате? Чакам с нетърпение момента, в който тази услуга ще (ако) придобие популярност и у нас. А до тогава част от тези пари, който дадох за Bold-a, мисля да инвестирам в Android базиран телефон. Нямам нерви, време и пари да търся и купувам приложения за телефон, който струва колкото лаптоп, а същевременно по-нисък клас да ми предлага всички тези възможности безплатно. Всеки, който се докосне до този телефон ще разбере защо ми е толкова трудно да се разделя с него. Бях забравил, че понякога скъпото, излиза още по-скъпо

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: ripcurl]
Автор: petrovpaff
Дата: 07.09.2011 14:34

Не си продавай телефона!!! Полвай го. Какво повече ти дава андроида. Бил съм с андроиди HTC Hero, Desire и след това X10 SE. Доста време карах с нормалния интернет без да имам ББ услуга и аз щото оператора не можеше да ми я активира без да си платя неустойките за моя интернет. Както и да е и през това време Берито ми се струваше достатъчно добър телефон за да го предпочитам пред изброените и да ме накара да му стана фен. Има апликации които те известяват за мейл почти веднага. Има не малко др апликации, които работят и без ББ услуга. Колко даваш за интернет на телефона си на месец. има ББ услуги за 15 кинта със по 100 мб + смси и ммси, да не говорим, че има и подобни планове. Колко ще даваш за мобилен интернет на който не е с ББ услуга? Не е такъв разход!!! Не е това причината. Много си прав, че има малко потребители и основно виновни за това са непросветените продавачи на телефони с фенерчета, айФони щот са модерни и Андроиди щото пък имали мн безплатни приложения и били не знам си какво. Горещо препоръчвам да си ползваш телефона. Има в момента даже и оферти, с които може да си активираш ББ услуга за месец примерно или 2 и да се откажеш без неустойки вивакомите рекламират такова нещо. Пробвай!!! Кажи след това мнение. Ако толкова си решил да го продадеш кажи от кой оператор си го взел и ако не успея да си взема аз до 10 дни ще съм ти писал

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: petrovpaff]
Автор: BBMan
Дата: 09.09.2011 09:32

Няма го при операторите още. Очаква се другия месец...

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: BBMan]
Автор: ageorgiev
Дата: 11.09.2011 12:12

мен живо ме интересува има ли начин да се пише на кирилица с фонетика от новото blackberry защото от както смених андроида с torch-a това страшно много ми липсва? Някой да знае?

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: ageorgiev]
Автор: ripcurl
Дата: 12.09.2011 15:28

Единствения вариант, който намерих е като смениш езика на въвеждане с руски. Проблема идва след това, защото трябва да знаеш кое копче от клавиатурата каква буква на кирилица е с 2 думи -много тегаво.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: allIN
Дата: 12.09.2011 20:41

Днес имах възможността да си поиграя за малко с апарата и определено на визия грам не ми допада - доста голяма шпаклица и то грозновата (поне според мен).

P.S.
Все още няма работещи Service Book-и за OS 7 и апарата не може да работни коректно в БГ мрежите.

Редактирано от allIN на 2011-09-12 20:45:17.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: allIN]
Дата: 13.09.2011 09:09

Какво значи, че има проблем с БГ мрежите? Какъв апарат пробва? Дай малко по подробно инфо, щото до 24 часа мисля да съм си го взел и да идвам към България.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: ripcurl]
Автор: ageorgiev
Дата: 17.09.2011 14:00

E това не ме устройва определено, можеше да се постараят малко повече този път... май ще се ориентирам към друга марка.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: ageorgiev]
Дата: 22.09.2011 19:30

около седмица съм вече с тоя телефон и не съм имал никакви проблеми с БГ мрежите или каквото и да било. Телефонът си е не просто много добър, за мен си е най-добрия на пазара. Не ми дреме за колкочдрени процесори се сещате, важното е колко бързо работи телефона и каква работа върши. Е и мултимедията му е на достатъчно добро ниво. 6 точки за устройството !!!

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: agi4ka
Дата: 03.10.2011 01:23

Iskam da popitam kakva e razlikata mejdy 9900 i 9930?

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: BlackBerry Bold 9900  [Re: agi4ka]
Автор: vivacom1
Дата: 03.10.2011 10:47

Разликата мисля е, единия 9930 е основно за Американския пазар, 9900 е ориентиран към европа. Но само съм чувал че е това.
1 | 2 |