Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Ericsson Xperia mini [Re: RandomCarpet]
Автор: assen_l_s
Дата: 26.05.2011 10:54
телефона си е перфектен, достатъчно малък като за телефон, не отива към графата "малки таблети" като тези с 4"+ екран, ергономичен 3" дисплей, 1GHz процесор с 512MB RAM са напълно достатъчни и на такъв хардуер в момента се подкарва Android 3.0 и върви прилично, еднствения минус е в сравнение с двуядрените "конкуренти" при които обаче се усеща разликата единствено в многозадачна рабта (напр. навигация+музика+тел.разговор) НО пък да се "пържи" телефон в многозадачна работа

иначе очаквана от мен цена - 300-350лв с план на ВиваКом
Редактирано от assen_l_s на 2011-05-26 10:56:47.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Ericsson Xperia mini [Re: siru]
Автор: DiDk070
Дата: 07.06.2011 19:56
Моля да не коментирате че нямал 2-ри дисплей и тем подобни, а някой ако го има да си изкаже мнението защото си мисля да си вземам такъв и се чудя и ако може някой да каже горе-долу на каква цена ще върви този телефон
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Ericsson Xperia mini [Re: siru]
Автор: rmk
Дата: 24.10.2011 11:09
Взех телефончето миналата седмица и го разцъквам здраво.
Имам и старото мини и мога да кажа, че определено по-бързия процесор се осеща много, графиката е супер мазна и ефектна.
ГПС-а тръгва за секунди !!!!! (не разбирам как е възможно това, при изключени УАЙ-ФАЙ и данни през мрежата на оператора - тоест няма асистед старт).
АЙ-ГО върви перфектно.
Сторидж памет има предостатъчно, а пък и с новата верися на ОС-а вече може да си местиш програмите на картата (без да слагаш външни прогарми за това). Не виждам и смисъл от рутването вече. Екрана има място за повече уиджети, това с четири програми във всеки ъгъл също е супер удобно.
Абе кеф голям.