» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Nokia 700
Автор: sports_man
Дата: 25.08.2011 11:51

Страхотен хардуер и софтуер може дда се каже заради Белле-то+Горила стъкло но този малък дисплей о*ира пейзажа,иначе е амолед

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: sports_man]
Автор: grand
Дата: 25.08.2011 14:43

Въпрос на вкус. Тесните екранчета са по-ергономични за държене в ръцете. На мен лично ми харесва повече. Също така видимоста под открито небе за мен е от значение. Бих казъл, добри предложения от Нокия най-накрая. Доста чакахме надявам се да са достъпни...

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: grand]
Автор: vasill
Дата: 26.08.2011 14:20

Като му гледам снимките отзад и отстрани ми напомня за Nokia E52, за който аз моного съжалявам, че го смених (имах черния вариант).
В този телефон ми харесват не само новия Симбиан, но и размерите - не искам голям екран.
На пролет ще преподписвам договора си, дано оператора да ми го предложи.
Изцяло черният му вариант е много хубав.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: grand]
Автор: SuperSizee
Дата: 02.09.2011 11:06

Много е дразнещо както ходиш на вън и да трябва да се спираш, че не виждаш нищо в тъпият ти дислпей ... Не знам защо, но за по - малки предмети белият цвят е убийствен просто ... С ови стора на нокиа да мога да си прехвърляш номерата от телефон на телефон си е просто супер ... Със сигурно бих се замислил за него, ако е на някаква приемлива цена до 600 лева, което силно ме съмнява ...

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: SuperSizee]
Автор: RONALDINHO_FCB
Дата: 25.09.2011 19:19

600 дори ми се струва висока цена за този телефон..

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: ilkosap
Дата: 01.11.2011 11:58

az ragledah v edin magazin i 3-te novi modela na nokia 500,701,700 i sym razo4arovam,za6toto sa dosta bavni,a brauzvaneto e 4ist ko6mar,izprobvah stranici kato vbox7.com,sportal.bg i nasi4a ama zdravata zatova vi syvetvam ne si gi kupuvaite.Az si bqh haresal nokia 500,no kato vidqh kak zabavq i nasi4a se otkazah

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Дата: 09.11.2011 15:04

във Виваком е на следните цени 20,90 на месец за 2 години+план над 10лв.
25,90 на месец за 2 години с преподписване на договор или с нова карта 5лв план.
А samsung galaxy plus е а следните цени 24,90 на месец за 2 години+план над 10лв.
27,90 на месец за 2 години с преподписване на договор или с нова карта 5лв план.
Извода е тази нокиа 700 няма смисъл да се сравнява с моделите от този ценови клас,прекалено скъпа е при положение,че както писах в предишния коментар насича и забавя доста

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: ilkosap]
Автор: katinar
Дата: 10.11.2011 12:34

Здравевйте, дали някой има същия проблем! Когато набирам и когато ме търсят, не изписва името и снимка не излиза. В някой сайтове, пише че има вътрешна антена за радиото, няма.

Редактирано от katinar на 2011-11-10 12:39:01.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: katinar]
Автор: eivanova
Дата: 10.11.2011 13:10

Аз го купих на дъщеря ми този телефон преди седмица от Германос. За сега нямам никакви забележки. Не лагва, не е бавен, вградения браузър се държи много добре, също и Операта която му сложих. Могат да се гледат клипове във vbox, но само чрез вградения му браузър. Когато някой ме търси и когато аз набирам някой ми изписва името ако то е запаметено в телефона, а ако има и картинка към контакта, показва и нея. Няма вградена антена - трябва да се включат слушалките, но можеш да слушаш радио и през тях и чрез високоговорителя. Клиповете които му качих ги дава перфектно. Все още не съм го разучила напълно, защото има доста функции, но засега мога да кажа че е един доста добър избор за телефон

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: eivanova]
Автор: abus3r
Дата: 14.11.2011 20:55

Здрасти,

моля тези които имат тази нокия да проверят дали апарата разботи само с фабричния хедсет/слушалки.Четах в едно ревю,че не можеш да ползваш други слушалки,което за мен е сериозен минус.
Мерси и поздрави

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: abus3r]
Автор: eivanova
Дата: 16.11.2011 14:29

Здравей, може. В момента телефона се ползва със слушалки сони купени от Метро.

Редактирано от eivanova на 2011-11-16 14:30:31.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: nik0
Дата: 16.11.2011 20:07

поредна боза от нокия , мега бавен софт ,тва е телефон за доста спокойни хора

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: nik0]
Автор: Symbian__
Дата: 17.11.2011 23:48

Абе nik0, айде ти и другите като тебе спрете да храните бе .. За тия пари кво по-добро ще си земеш, примерно едно Tattoo ли или кво ? Било "поредната боза от Нокиа" .. пълно с разни разбираяи или пък "критици" по професия .. Вместо да му се търсят добрите страни, като да речем малък размер, удобен, бърз заради този процесор и леката платформа, а и НЕ на последно място - сравнително доста достъпна цена (за тези характеристики), а и приятен на външен вид (до вкус си е, да), те само ми хранят и критикуват

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Автор: matey
Дата: 26.11.2011 21:03

На живо телефонът е много готин, тънък, усещането е абсолютно ок.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: eivanova]
Автор: emo65
Дата: 26.11.2011 21:41

А има ли българско меню?

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Дата: 27.11.2011 12:35

Чудя се между този и SE xperia ray,как ме съветвате нокиа или преминаване към андроид.Моля пишете за впечатленията от нокиа 700

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: ilkosap]
Автор: VasilPG
Дата: 04.12.2011 21:11

Verva6 li mi 4ove4e 4e sum otdelil dva dni da re6a tazi dilema i o6te sum na krastpat.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Тема: Re: Nokia 700  [Re: VasilPG]
Автор: ar_mando
Дата: 05.12.2011 00:13

Ray-я е по-функционален като цяло.

Доста са близки моделите и най-добре отиди в магазина и ги разцъкай двата заедно на спокойствие и си прецени.

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Дата: 05.12.2011 09:26

Е да,ама аз като съм гледал специално нокиата съм забелязал,че единствено репортажите от спортал.бг не тръгват,а само върти онова кръгче дето показва че зарежда.Някой да сподели дали причината е,че няма сим карта,щото на моя С3-00 без сим и страниците даже не зарежда,а пише че няма мрежа

» Отговор
» Виж мобилния телефон

Дата: 05.12.2011 16:24

Малко ще олесня работата,нокиата или experia е по-подходящо за сърфиране и кой има повече приложения
1 | 2 | 3 |