ТЕМА: Nokia N8

Re: Re: Re: Re: Symbian Belle - лична колекция ! [RE:hristohh]

Снимка на Nicky-Mnt


Остава хард-ресет да направиш ! Изключи телефона ! Втора стъпка: Задръж едновременно "бутона за намаляване на звука + бутона за камерата + меню бутона" и накрая задържаш бутона за включване/изключване докато телефона извибрира. Трета стъпка: Изчакай докато екрана светне нормално. Ако и това не помогне - в чекмеджето със спомените !
Редактирано от Nicky-Mnt на 26.03.2015 17:13.

Re: Re: Re: Re: Re: Symbian Belle - лична колекция ! [RE:Nicky-Mnt]

Снимка на Nicky-Mnt


Момчета и момичета, върви петиция подета от германски фенове да бъде отворена от Майкрософт системата Симбиан,/както Андройд е отворена ОС/ и самите фенове да си я поддържаме! Трябват още 1619 гласа до необходимите 10 000 ! Аз вече я подкрепих, ако имате време и вие - сложете едно рамо, и ако имате възможност-разпространете ! Ето ви линка : Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Navitel [RE:Nicky-Mnt]

Снимка на NICKYTO


Идея нямам има ли някой тук, но все пак ще споделя една опростена сборка на Навител . На моята Нокиа тръгна за секунди и се държи прилично . Събрах картите и гласовете от различни места като Франкенщайн, но се получи. Не знам доколко картите са скорошни, но на оригиналната навигация в телефона нашето кръгово го няма, а тук го има, от което съдя че картите са малко по-нови от тези който ъпдейтнахме с Нокиа Сюйт . Навител и Сиджик са изчистили всичко по-ново от обмена ни в нета, дори от диска ми в Джи мейла ми е изчезнала Сиджик Аура. Та може и този линк скоро да е невалиден, та ако ви трябва- вземайте докато може Не я Ето и линка към 4shared , в архива съм написал инструкция за инсталирането : Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Symbian Belle - лична колекция ! [RE:Nicky-Mnt]

Снимка на mathur


Не Микрософт , а Нокиа трябва да го направят...Тъпите американци каквото пипинат го УНИЩОЖАВАТ....

Re: Nokia N8 [RE:vipuzer]

Снимка на Диян


Дадоха ми един телефон от Германия,но няма български,някой знае ли как мога да му сложа българско меню?

Re: Re: Nokia N8 [RE:Диян]

Снимка на tony78


Трябва да му смениш product codes 0599772 този го дават че има BG.Има доста инфо в нета как става.

Форум