Начало | Форум » Samsung
1| 2

ТЕМА: Samsung I9195 Galaxy S4 mini LTE

Re: Re: Re: А къде му е 4G-то на Galaxy S4 mini LTE ? [RE:Вито]

Снимка на KOBRETI


аз съм с варианта 9192 - дуал сим. Взех го втора употреба и точно днес му поръчах нова батерия, че тази не издържа цял ден. Иначе телефончето е много добро. 1,5 ГБ РАМ, сложих му карта 64ГБ и всичко е зън
Малък и перфектен за разговори. В сравнение с 5+ инчов екран, браузването е малко терсене, но ако човек не е бил на толкова голям екран, няма да знае разликата.

Re: Re: Re: А къде му е 4G-то на Galaxy S4 mini LTE ? [RE:Вито]

Снимка на bathman


Здравей,
купих телефончето за жена ми точно преди година. Супер е!!! Досега не е получавал никакъв ъпдейт, което ми се струва странно (не е купуван от оператор). Други забележки не се сещам. Ще остане доволна.

Re: Re: Re: Re: А къде му е 4G-то на Galaxy S4 mini LTE ? [RE:KOBRETI]

Снимка на Вито


Благодаря ви. Аз и го избрах и на мен този най ми харесва като параметри и визия. Тя е ходила и е гледала някакви, но всичко и е било огромно. Минава на тъч от Нокиа Е51.

Samsung Galaxy S4 mini LTE [RE:Вито]

Снимка на sgs_maniak


Една приятелка си го купи наскоро dual sim версията и е доволна от телефона .
Редактирано от sgs_maniak на 05.12.2014 16:26.

Re: Re: Re: А къде му е 4G-то на Galaxy S4 mini LTE ? [RE:Вито]

Снимка на Sage


На племенника съм му го взел от миналия октомври - екстра е. Зарежда го повечето пъти през ден, ползва го доста активно, скайп (постоянно), фейсбук, игри.
Почти не лагва. Преди 2-3 дни най-сетне му дойде KitKat 4.4.2 - неговия е хонг-конгската версия. Между другото, батериите на тази версия имат леко различен профил в жлебовете и трябва леко да се изпили нормална евро-батерия, за да влезе.
За впечатления от 4.4 - малко по-нататък.
Редактирано от Sage на 06.12.2014 20:47.

Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini LTE [RE:Sage]

Снимка на vidimiq


Във някои модели има LTE, във някои няма, не знам защо е така , но на всички във спецификациите пишеше че го има LTE.Съветвам ако някой си купува да провери в настройките дали го има.

Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini LTE [RE:Sage]

Снимка на vidimiq


имам кодовете за откллючване на LTE на Самсунг галакси с4 мини -i9195 --->>>Обадете се на сервизното меню: с * # 0011 # и след това натиснете (меню) Назад и след това (меню) въведете и въведете Q0000 и изчакайте. Изберете UMTS -> Екран за отстраняване на грешки -> Контрол на телефона -> Мрежово управление -> Избор на лента -> Автоматично готово. Може да рестартирате телефона. Това е само за този модел самсунг да предупредя..ааа освен това ако не стане от първият път пробвайте пак..но кодовете работят .
Ето го и на англйиски ---->>>>>
2
down vote
Call the Service Menu : with *#0011# and then hit (menu) Back and then (menu) Key Input and enter Q0000 and wait.

Select UMTS -> Debug Screen -> Phone Control -> Network Control -> Band Selection -> Automatic Done.

May be restart the phone.

Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini LTE [RE:vidimiq]

Снимка на julianjulian10


Здравейте собсвеници на S4 мини! Интересува ме дали някой от вас е пробвал да си инсталира тиймвювър хост на Самсунг от Гугъл магазина и съответно от домашния си компютър чрез инсталиран тиймвювър да може да си влезне в телефона и да прави каквото си пожелае? Аз имам хакнат до версия 7.1.2 , при който като тръгна да инсталирам хост Самсунг ме съветват да инсталирам общоприетия от повечето смартфони Host и след инсталирането му установих,че можеш само да наблюдаваш без да можеш да контролираш нищо по телефона. Та идеята ми е да върна оригиналния 4.4.2 , но ако някой от вас ме убеди , че може чрез хоста да се контролира телефона.

Re: Re: Re: Samsung I9195 Galaxy S4 mini LTE [RE:julianjulian10]

Снимка на julianjulian10


Здравейте отново! Реших на своя глава да върна оригиналния 4.4.2 Андроид. Всичко мина добре. Установих, че е много по-добър от хакнатата версия. Тиймвювъра Хост Самсунг работи както аз исках, да контролирам всичко в телефона. Успех на всички и късмет!
1| 2

Форум