1| 2| 3| 4| 5| 6

ТЕМА: Apple iPhone SE

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE [RE:foxfury]

Снимка на angelovarna


Моят SE също кара спокойно 2 дни, като на третия вече трябва да се зареди (понякога и в края на втория ден...като е на към 25-30% батерия).
Средно дневно ползване:
- разговори - половин до един час;
- писане/четене на мейли - половин час;
- слушане на музика - час до два;
- браузване през Сафари - час;
- Фейсбук - половин до един час;
- чат през Messages - половин час;
- от време на време някоя игра или ползване на камерата...да ги пишем 15 минути до половин час средно дневно;

Преди този телефон си бях взел LG G4 с идеята да видя до къде е стигнал Андроид. Мислих че ще свикна с големия екран, но не успях. До преди G4 ползвах iPhone 5S. Сега с SE имам телефон с актуален хардуер, прекрасна производителност, компактен и от там много удобен за ползване. Цената му също не бе за пренебрегване - 630лв за 64GB модел при преподписване на договора ми към оператора (така и така без нормален план с достатъчно мобилен трафик не може).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE [RE:angelovarna]

Снимка на polarr31


Как браузваш, четеш и играеш на това малко екранче, не знам.Иначе за ало ало е удобен телефон.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE [RE:angelovarna]

Снимка на board


Преди този телефон си бях взел LG G4

И какво излиза, че всеки втори собственик на SE, преди това е иамл фаблето-подобен телефон LG, който му е дошъл прекалено голям. Ето защо пада пазарния дял на LG.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE [RE:board]

Снимка на angelovarna


За браузването на "малкото екранче" - лесно и удобно. Самата операционна система ти предоставя жестове за навигация, автоматично скрива контролите и адрес бара при скрол, има text read режим, както и филтър за реклами. Както браузвах преди години на екрана на 2G, 3Gs, 4 - които бяха под 4", така и през последните години на 5, 5S и в момента на екрана на SE.

LG G4 го взех, тъй като точно около термина на жена ми се скапа 5S-а, а не можех да стоя без телефон докато ремонтират моят в сервиза. Реших да опитам с що-годе читав модел на Андроид. Не бях ползвал андроид базирани телефони от опитите ми с версия 2.2. Тъкмо след като го взех излезе iPhone SE. Продадох вече сменения от сервиз 5S с остатъчната му гаранция. Изчаках малко над 2 месеца да видя какви ще са отзивите за новия модел iPhone (хардуерни проблеми, батерии и пр). Оказа се че доста хора са доволни от апаратчето и => се върнах към iOS платформата.
От LG-то не бях възхитен, ставаше, но определено се усещаше разликата в потребителското преживяване Андроид спрямо iOS. Ако беше с по-малък екран, може би щях да го потъркалям до края на годината.

Re: Apple iPhone SE [RE:mangoman]

Снимка на DjFix


Телефонът е чудесен, поне според мен. Всяка година си сменям телефона и съм преминал от HTC One M7 през Galaxy S4, LG G4, Motorola и т.н. Реших да пробвам iOS след толкова години ползване на Андроид и SЕ се оказа доста добро попадение. Свикнах с малкия размер точно за два часа, батерията издържа колкото на G4. Аз лично съм много доволен от покупката

Re: Re: Apple iPhone SE [RE:mdmark]

Снимка на KuKeR


В Германия е 650 лева..

И какво от това? Към България тази цена има ли някакво отношение?

Re: Apple iPhone SE [RE:mangoman]

Снимка на mivr11


Имайте предвид, че iPhone SE има един много неприятен дефект. Проблем със слушалките. Имам телефона от юни 2016 и след ъпдейт с OS10 започна да прави проблем със слушалките. Говоря един разговор в колата със слушалките и на следващия не чувам, другият, с който говоря, също не чува и само с прекъсване на разговора нещата не се оправят. Трябва рестарт и като се случи два-три пъти на ден е доста изнервящо.
Мой приятел си го взе преди месец-същият проблем.
1| 2| 3| 4| 5| 6

Форум