Начало | Форум » Операторите
1| 2

ТЕМА: Какво мислите за тази оферта на Евронет?

Re: Re: Re: Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:kipe]

Снимка на velnsl
velnsl
Дата: 19.10.2016 20:59


давайки му някаква ниска цена, която се плаща само на нечетен месец.

т.е. тия 30лв са такси за два месеца ли?

Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:bachev31]

Снимка на algor
algor
Дата: 19.10.2016 21:10


Имах (аз и хората ми в единия офис) честта да комуникирам 4-5 пъти с 3-4 различни човека в тази фирма, относно услугите им.
Да не говорим, че и един човечец наживо се опита в рамките на 20 минути да презентира всичко от т.нар. им портфолио с услуги.
Ще кажа само едно: изключително некомпетентни служители, на които им липсват основни познания в областта и поради тази причина същите са в невъзможност да дават задоволителни отговори на отправените им въпроси.

По никакъв начин и за колкото и малко пари да ми дават "услугите" си, няма да им стана клиент.
Надявам се това отговаря на въпроса ти какво мисля за...а бе за офертата им.

Re: Re: Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:Blue Sky]

Снимка на Blue Sky
Blue Sky
Дата: 19.10.2016 21:59


В Пловдив купиха един от най-големите доставчици в града (Визио Нет), пуснаха 100 Мbps за 5 лева на месец, натрупаха доста нови абонати и продадоха инфраструтурата си на друг доставчик - N3. (asset-stripping)

Re: Re: Re: Re: Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:ne4o]

Снимка на tzincbg
tzincbg
Дата: 19.10.2016 22:12


Тези 5 лв. време за разговори в пакета за 30 лв. на мес. предполагам са от Voicer-a за 5ст./мин. Дали се презареждат всеки месец?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:tzincbg]

Снимка на zazabg
zazabg
Дата: 20.10.2016 09:34


Евро нет мисля, че си е доста стара фирма, особено като им погледне човек покритието и офисите...

Re: Какво мислите за тази оферта на Евронет? [RE:bachev31]

Снимка на SHANONET
SHANONET
Дата: 10.01.2017 23:49


Здравейте. Искам само едно да ви кажа - НИКОГА, АМА Н И К О Г А не се подлъгвайте да станете техни клиенти! За 15 години съм сменил доста интернет доставчици, но дори най-лошите и евтините са били хиляди пъти по-добри! Даже ме е гнус да пиша за евронет (speedy net), но ще го направя за да предпазя други хора от измамите и некадърността им! Нека започнем от там, че всичките им услуги ("интернет" и телевизия) са страшно скъпи! Но това не е толкова важно. Фрапиращото в случая е, че откакто сключих договор с тях, аз всеки ден в продължение на 2 години нямам интернет поне по 4 часа на ден!!! И НИЩО НЕ МОГЛО ДА СЕ НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА! Рутери сменяха, техници идваха през ден, но просто отговорът им е "НЕ МОЖЕМ НИЩО ДА НАПРАВИМ" Представяте ли си? ПОНЕ ПО 4 ЧАСА ВСЕКИ ДЕН АЗ НЯМАМ ИНТЕРНЕТ! Също така качеството на кабелната им телевизия е просто отвратително и е същата история като интернета - кога има, кога няма!!!!! И накрая да стигнем до там, че когато се обадих за пръв път на оператора и се оплаках от услугите им, той просто... МЕ НАПСУВА И ЗАТВОРИ! Представяте ли си за какви наглеци и измамници става въпрос? ХОРА, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ШАНОНЕТ (евронет, т.ч. спиди нет (speedy net)). НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА СТАВАТЕ ТЕХНИ КЛИЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1| 2

Форум