Начало | Форум » Други
1| 2

ТЕМА: Колко нет черпи навигацията на Гугъл за час?

Re: Колко нет черпи навигацията на Гугъл за час? [RE:bachev31]

Снимка на t_btt
t_btt
Дата: 11.01.2017 18:06


Гугълската навигация си черпи много интернет. Естествено зависи и от това с каква скорост се движиш, защото ти зарежда част от картата, т.е, ако си пеша - проблем няма. Но ако се движиш със 150, значи за час ще ти зареди доста. Не съм го засичал точно, но преди време се загледах и мегабайтче направи много бързо. Може би е първоначалното, но си дърпаше.
И Гармин съм ползвал и Сайджик, но най ми хареса Here We Go. Това е бившата Нокиа Мапс/Драйв. Като искаш, позволяваш му да си ползва нет за разните екстри и си ок. Обновяваш картите от време на време и нещата са наред. Картата само на България при мен е 282,5 МБ. Цяла Европа е 11,2 ГБ. Безплатно се ползва и намира много неща, например МОЛ еди кой си в София си го намери.

Re: Колко нет черпи навигацията на Гугъл за час? [RE:bachev31]

Снимка на PoceH_BS
PoceH_BS
Дата: 11.01.2017 19:41


Някой има ли идея колко нет харчи на час навигацията на Гугъл


Защо не си купиш една добра offline навигация? Опааа, забравих, ти беше "фен" на еФтинийката и предплатените карти...

п.п. И край на изречение се завършва с препинателен знак (в твоя случай въпросителна "?".

@Tadj
Между другото колеги, търся навигация, в която има възможност да търся адрес по номер на сграда и/или на номер на улица и да е точна.


Имам купени (в истинския смисъл на думата, писал съм преди време във форума) iGO и Navitel Navigator, за България нямам забележки, за чужбина все още не ми се е налагало да ги използвам.

Re: Re: Колко нет черпи навигацията на Гугъл за час? [RE:PoceH_BS]

Снимка на bachev31
bachev31
Дата: 12.01.2017 10:15


Аз лично пари за нещо което може да го намеря безплатно няма да дам, просто си правя сметката, а не като вас да се правя на бохем(имал неограничени минути и говори нарочно да не се мине) пълно е с такива
1| 2

Форум