Начало | Форум » Smart Phones
1| 2| 3

ТЕМА: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон

Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон [RE:dezgar]

Снимка на gergoff
gergoff
Дата: 21.03.2017 21:18


Задава се HUAWEI HONOR 8 PRO С 5.7 инчов 2К дисплей и Kirin 960 в компактен корпус.. Тъй като камерата не е сертифицирана от Лейка очаквам цена около 1000-1100лв. На Самсунг ще му се стъжни.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон [RE:Tadj]

Снимка на dezgar
dezgar
Дата: 24.03.2017 22:47


Благодаря ви на всички отново за мненията! Бях в Apple преди два дена, и преди съм бил, усещал съм телефоните в ръка. Аз си знам, че SE е малък, особено като идвам от 5-инчов телефон. По-скоро за мен, ако ще взимам SE, ще го виждам като компромис това, но за сметка на това ми се струва по-нов телефон, въпреки че си е 6S в по-малко тяло. За 6S Plus най-малко обмислям, просто го сложих в трите, защото все пак се върти около тези пари, само че ще е с по-малко гигабайти, а това вече е компромис, който ще ми е по-голям отколкото малкия екран на SE.

@bibo35 - Явно си на моята вълна, колега. Аз също съм огромен фен на Сони, винаги съм бил. Просто с XZ ме разочароваха, а XZ Premium ми е скъпичък, иначе е добър, харесва ми. Забравил съм да спомена, че точно Z5 Premium ми е един от големите кандидати.

@Ванката - За съжаление съм на фирмен договор, който бе подписан ноември за две години, винаги съм бил така. Не мога да се възползвам от офертите с планове, никога не съм могъл.

Абе Apple нямат ли някакво пролетно събитие, както му викат, чета за такова нещо? Нещо щели да обявяват днес или утре нов червен iPhone 7, някви неща за iPad, SE, то навсякъде слухове. Та това ме навежда на мисълта дали всъщност си заслужава да се чака до есента? Все пак имат юбилей 10 години. Хич няма да ми е приятно да си купя телефон на година и половина (6S) или година (SE) и да се окаже, че съм изпуснал супер много след 5-6 месеца.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон [RE:dezgar]

Снимка на board
board
Дата: 25.03.2017 13:00


Забравил съм да спомена, че точно Z5 Premium ми е един от големите кандидати.

Доста безсмислено ми се струва да дадеш 1000лв. за модел от 2015-та, със Snapdragon 810 и вероятно приключваща софтуерна поддръжка... 4К дисплея е някаква измислица... ама ти си знаеш дe, щом си фен.

Аз на твое място бих взел S7 Edge или OnePlus 3Т, но пък на теб явно не ти харесват. В крайна сметка важно е теб да харесва това което взимаш, а не на нас

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Дискусия за положението на мобилната индустрия в момента, съвет за нов телефон [RE:dezgar]

Снимка на gergoff
gergoff
Дата: 25.03.2017 13:33


Леко така нещо ме подтиква да ти предложа да помислиш за HTC 10 , сега и без това му пада цената . Това е телефон в който има абсолютно всичко и то на много високо ниво .Леко отпред куца в дизайна /ама леко/ , отзад е ок. А корпуса му е по здрав от на който и да е Айфон и дори Самсунг.
1| 2| 3

Форум