Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2| 3

ТЕМА: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел”

Re: Re: Re: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел” [RE:Butti_Muhar]

Снимка на muamamu1


Просто някои хора още не са свиканли, че цените на флагманите скочиха толкова много. Не е далече времето, в което флагман излизаше на цена от ±1,200 лева за първите няколко месеца и вървеше около 1,000, когато се разминеше малко вълната покрай представянето. Разбираемо е, имайки предвид, че телефоните сега са два пъти по-скучна материя, не предлагат нищо ново, но въпреки това струват с 50% отгоре. Някои очакваха, че китайците само ще смъкнат цените на големите производители, но явно не е така.

Re: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел” [RE:arakchiev]

Снимка на gergoff


Цените на флагманите от 2017 бих приел да са такива /защото те се сформират на базата на постигнати нива на резултати/ , но само ако и корпусите бяха направени на ниво Премиум , а те са на ниво Боза .....

Re: Re: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел” [RE:gergoff]

Снимка на samoznai


Цените се формират от цени на суровини и вложен труд+маркетинг, не от резултати.
Освен това, очевидно има търсене, затова има предлагане. Това, че тук не всеки може да си го позволи изобщо не е проблем на брандовете. Бездруго сме смешен пазар.

Re: Re: Re: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел” [RE:samoznai]

Снимка на gergoff


Ще стане проблем . Няма как потребител да види как в тубата си рисуват дечица и къщички с резец върху гърба на някой флагман за 1000 долара отзад върху уж Горила стъклото или пък се чупи като вафла и после да го купи. А и с тия тотално извити ръбове отстрани без грам кант вече взеха да се оливат . Не стига че рамките от скапани там сплави а и са ти го направили постоянно да го изпускаш . Много потребители мразят да ползват кейсове .

Re: Re: Re: Re: HTC U11 e вече в магазините на “Мтел” [RE:gergoff]

Снимка на samoznai


Какъв проблем може да е дори за полуумряла компания като НТС, че вместо 200 ще продаде "само" 150 апарата от дадфен модел в България?
1| 2| 3

Форум