Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2

ТЕМА: Продажбите на Samsung Galaxy S8 изостават спрямо Galaxy S7, твърдят корейски медии

Re: Re: Продажбите на Samsung Galaxy S8 изостават спрямо Galaxy S7, твърдят корейски медии [RE:feuer34]

Снимка на celitel


Да, и това ”здраво” е 4.5 часа - стигнала му е батерията за ден, защото през останалото време е бил на стендбай. Ами толкова си карат телефоните с такива батерии.

Иначе е като да кажеш, че с 1 резервоар бензин караш цял месец. Да, ама може и 1 ден да не изкараш. И производителите неслучайно не измерват във време, аименно в реална употреба.
Редактирано от celitel на 15.07.2017 07:00.

Re: Re: Re: Продажбите на Samsung Galaxy S8 изостават спрямо Galaxy S7, твърдят корейски медии [RE:celitel]

Снимка на board


Напълно съм съгласен, че това на кой колко часа или дни му кара батерията не може да се гледа като обективно сравнение. Просто всеки има индивидуално потребление. Но по същия начин и ревюто което си дал е пак толкова безсмислено.
Ето примерно в момента съм в Гърция и си пуснах на HBO Go новия епизод на Game of thrones. За час гледане на 50% яркост на дисплея през 4G мрежата на оператор батерията ми падна с 8%. Ако като вали реша цял ден да си гледам филмчета, мога да направя над 12 часа на екран. Ако обаче реша да играя 3D шутър мултиплеър, след 4 часа батерията ще е заминала. Ако правя друго, времето ще е различно. Така че да се каже, че даден телефон прави не знам си колко SOT, няма смисъл.
Иначе и аз бях доста скептичен за батерията на S8 при този голям екран, но се оказа че положението не е никак лошо. Със сигурност не кара по-малко от предишните модели от тази серия.
Колкото до сравнението с моделите от по-нисък клас по този показател, също не мисля, че има много смисъл. Ако използвам подобна на твоята аналогия с автомобилите, е все едно да кажем, тази Лада с един резервоар може да измине повече километри от този Мерцедес. За какво хората си купуват Мерцедеси

Re: Re: Re: Re: Re: Продажбите на Samsung Galaxy S8 изостават спрямо Galaxy S7, твърдят корейски медии [RE:Ванката]

Снимка на frank zappa


Има Едж дисплей но, извивката е по-малка. И това е подобрение.
По отношение на батерията...днес сутринта бях на 56 %. До момента имам 73 входящи и изходящи повиквания общо и около 25 мейла, батерията е на 34%. Мобилният и wi-fi са включени постоянно.Мисля че, не е никак зле.
Редактирано от frank zappa на 17.07.2017 16:31.

Re: Re: Продажбите на Samsung Galaxy S8 изостават спрямо Galaxy S7, твърдят корейски медии [RE:feuer34]

Снимка на velnsl


Не искам да споря, но е много относително това
Наскоро пътувах от Берлин до София

А с какво пътува - самолет, автомобил, автобус или рикша.

Ако е било с рикша то този телефона наистина има невероятна батерия.
1| 2

Форум