Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2| 3| 4| 5| 6| 7

ТЕМА: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:kapron]

Снимка на solarrepo


Плащай си $$$/Евро за НЕ ТНТМ дейност, а открадната такава, никой няма нищо против, докато има балъци, ще има и тарикати!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:solarrepo]

Снимка на kapron


Със сигурност ще е по-евтино отколкото да плащам за неработещи идеи от фалиращи компании, не мислиш ли.

Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:solarrepo]

Снимка на board


Ами не, въобще не прилича, жалкото е, че сте толкова заблудени, че защитавате една крадлива компания която само "взаимства" (краде) чуждите технологии и ги представя за най-голямата иновация. В случая тези технологии се използват от 2009-та година

Конкретно за това не съм съгласен, трябва ли добрите идеи на една нереализирала се ОС да изчезнат заедно с нея?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:board]

Снимка на solarrepo


Не виждам да са изчезнали? Другите компании си ги използват без проблеми, къде по-успешно, къде не, но не са "надували" фанфарите и не са ги представяли за ПО-ПО-НАЙ, нали? А, да тея от Ябълките го правят защото тяхната "клиентела" до сега не е поглеждала по-далеч от носа си и не е подозирала, че тези технологии се използват от години. Как беше, това което го няма в "бижуту" или не съществува или не е нужно.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:solarrepo]

Снимка на kapron


"Другите компании си ги използват без проблеми, къде по-успешно, къде не, но не са "надували" фанфарите и не са ги представяли за"

Повечето конкуренти са така. Така беше и преди iphone 1 - този и онзи си имаха touch screen и мобилни браузъри някакви си там дето не ставаха за нищо и хората си кютахa. Сигурно зациклям като повтарям, че дори да е добра идеята (на много хора може да им хрумне) много по-важно е изпълнението.

Също така не бих казал face id на apple е същотото като при Андроид. И няма как да е иначе Самсунг чакат Гугъл да им напишат софтуера.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:kapron]

Снимка на LеgolasElf


Също така не бих казал face id на apple е същотото като при Андроид. И няма как да е иначе Самсунг чакат Гугъл да им напишат софтуера.


Face ID е глупост отвсякъде. Не гарантира никаква сигурност. Един алтернативен начин на отключване на телефона и нищо повече. Но са нямали избор : никой не успя да вгради пръстовия отпечатък под дисплея. Ирис-скенера и пръстовия отпечатък са много по-надеждни. Пин-кода също. Шаблона е средна защита защото вероятността някой да го зърне е голяма.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер [RE:LеgolasElf]

Снимка на Wallker


С няколко думи, Тим Кук се изложи (по скоро брутален гаф, за който феновете ще се престорят, че не са чули) като спомена за новата функция в юбилейния телефон, без която сме щели да се чудим как сме живяли досега. Аз тая екстра тъй не я видях... И между другото, Ирис скенера на Windows телефона ми е в пъти по-надежден и сигурен от Face ID. При него вече няма скрито покрито, работи в пълен мрак през всякакви очила и шанса, някой да ти отключи телефона без да видиш е в пъти по-малък от колкото при андроид устройствата (Samsung) и Face ID.
Редактирано от Wallker на 18.09.2017 02:55.
1| 2| 3| 4| 5| 6| 7

Форум