1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| 11| 12| 13| 14| 15| 16

ТЕМА: Apple iPhone X

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:algor]

Снимка на LegolasElf01


Не знам за каква промоция говорите, но моето мнение е, че живота е прекрасен и е добре да му се кефим сега, на момента.


Още като направи запитване в темата, аз му казах същото :
Няма какво да чакаш, нови телефони винаги ще излизат . По тази логика все трябва да чакаш. Х-а е най-добрия айфон. Другите 2 не си заслужават изобщо.


100-200 лева щял да спести, даже не ми се разсъждава за подобни глупости. Все едно ще ти променят живота.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:algor]

Снимка на board


Абсолютно не съм съгласен с мнението ти и изброените точки.
1. Традиционно новите айфони се обявяват първата половина на септември и се пускат в продажба през втората половина. Не знам от къде ти хрумнаха двата месеца за стигане до България? Продажбите на iPhone 8 започнаха в България на 29 септември, а на iPhone 7 - 23 септември. С други думи е напълно реалистично след два месеца новия айфон да е в ръцете на човека.
2.При положение, че Теленор не са променяли цената на X от пускането му на пазара, е съвсем нормално да се очаква, че след 2 месеца неговия наследник ще струва пак толкова. Дори има слухове, че е възможно да намалят една идея цената на 5,8 инчовия наследник на X, за да не отива X Plus прекалено високо ценово.
3. Това с чакането си е твой избор, но дори и с месец изчакване, говорим за 3 месеца от сега, за да се изчетат всички възможни ревюта и мнения на собственици
4. Да Х е добър телефон, но ще имаш гарантиран месец и половина да се кефиш, че имаш топ флагшипа на Епъл... след което вече не е ясно дали няма да те яд, че не си изчакал...
5. Човека има договор за преподписване към оператор, за какво да рискува с разни съмнителни онлайн магазинчета с телефони внесени незнайно от къде или да се чуди на какъв измамник в OLX може да попадне...вместо като бял човек да си го вземе от оператора.

А дори да приемем, че като обявят новите айфони, нещо не ги хареса, пак ще може да си вземе Х и то вероятно на още по-добра цена. Все пак сериозно ме съмнява новите айфони да не са по-добри, най-малкото се очаква, че А12 чипсета ще премине на 7nm технология.
Редактирано от board на 23.07.2018 02:18.
Причина:Няма връзка с обсъжданата тема

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:board]

Снимка на algor


Не ми се влиза в излишни полемики от този род, но ще отговоря и този път, защото в поста ти има неверни неща, а не за да убеждавам някой колко не си прав:
1. Никога, абсолютно никога от появата на първия iPhone, България не е била от първата вълна държави, получаващи бройки от новия модел. Края на септември излиза в САЩ, а началото на октомври са и първите държави по света, а в Европа това са Англия, Германия, Франция и още 3 държави. В България зареждането в добрия случай е края на октомври, началото на ноември и то бройките са около 40-50 за цялата страна.
2. Не знам Теленор дали променя цената на iPhone, но от близо година насам променя 3 или 4 пъти цените на плановете - респективно това повлиява и на цената на апарата. Ал лично съм купувал 2-3 пъти от тях, но винаги в брой и без абонамент, отключен апарат, та като гледам сега цената на 64ГБ версия, цената е с 200 лева надолу в сравнение с началото на декември миналата година.
3. Абсолютно цялото ми мнение е свързано с мой избор и мое виждане по въпроса и не е обвързано с никакви представителин извадки и проучвания.
4. Човек не се кефи на топ флагман, а на апарат. Не знам защо се вадят такива аргументи, че видиш ли ся ще се кефя, щото имам най-новото, ама септември вече няма да се кефя, щото вече ползвам старото. Извинявай, ама това наистина беше адски безмислено и смешно определение. Ти така ли се чувстваш, ако мога да попитам?
5. Казах защо - 200-300-400 лева надолу цена в кеш не е малко (операторска), а ако като мен купува в брой, цената от 2300 вече отива на 1500-1600 - малко ли са тези пари надолу?

Не на последно място, знаем кога и с какво забавяне се появи и наваксаха с производството на Х-ката и ако и тази година се случи по същия начин, времето за чакане на новия модел става до след нова година.
Спирам до тук с този вид реплики, защото каквото имах да кажа на човека го направих и той ще си вземе (или вече е взел) решението дали да купува или да чака. Идеята ми е да помогна с мнение, а не да влизам в ролята на убеждение и навиване на който и да е да купува, защото бла бла бла.
Аз лично бих купил сега, ако трябваше да избирам дали да чакам или да скачам, а всеки си знае за него си какъв бил изборът му.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:board]

Снимка на gog88


Потвърждавам думите на board относно датите на пускането на iPhone 8 на 29 септември 2017 г. и на iPhone 7 - 23 септември 2016г. На същите дати пуснаха и плюс версията на тези модели. Относно Х в България беше пуснат официално на 3 ноември 2017 г. Както каза algor в началото имаше по- малко бройки и беше лудница, но при добра организация не е невъзможно човек да се уреди с 1-2 модела. На 3 ноември миналата година успях да си взема два Х от Теленор, без да съм ползвал връзки.
Относно плановете, от опит мога да кажа, че взех едната бройка на план от 24,99 лв на цена 1869,99 лв, колкото е цената с този план и в момента. Другата ми бройка бе без договор и там разликата е спомената от алгор. Заставам зад мнението на алгор и LegolasElf01, че Х е един чудесен телефон, и ако в този момент трябваше да си купя телефон с iOS, това щеше да бъде само и единствено Х. Не отричам също, че има логика в това, което е посочил и board относно бъдещата цена и новия Х. Ако колегата, който има идея да си вземе Х има съмнение относно модела може да изчака по- малко от 2 месеца и да види новите айфони. Ако му допаднат характеристиките на някой от трите модела, както и цената ще скочи на съответният модел, ако ли не, ще си взема един Х и ще бъде безкрайно доволен.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:gog88]

Снимка на Stennn


Вижте, напълно съм съгласен с казаното от повечето от вас. Не, не съм за 100 или 200 лв.., не не изчакам, защото се надявам Десетката да падне със 100 лв, поначало знам, че Теленор не свалят (или трудно) свалят цените на айфоните, ако се случи това е минимум половин година след пускането на новия момент. "Промоцията" - в кавички трябваше да я сложа, на новия телефон, имах предвид. Защо? Както правилно са отбелязали колегите по-горе, напълно е възможно (макар да ме съмнява) Епъл да извадят нещо Фантастично, на същите или малко повече пари, отколкото е Десетката., Ако бяхме март, април и т.н. и имах парите, нямаше и да се замислям - взимам десетката. НО сме август реално. На 7-и ще стане ясно какви са новите модели. Още на ревюто ще имам базова представа за моделите, и ако никой не ми допадне, окаже се, че няма кой знае какви подобрения (чисто от моя гледна точка), на девети на пречи да взема десетката. Повярвайте, на мен най-малко ми се чака, защото както споменах, от повече от 18 месеца се мъча с един стар модел на HTC....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:Stennn]

Снимка на gog88


Stennn,
цената на новите айфони по- малко от година след появата им на пазара, не пада не само в Теленор, но и в А1. Ако следиш цените на новите модели на епъл, и при двата оператора те са сравнително близки с различните абонаментни планове. Цената на Х не се променя, защото това е най-добрият модел с iOS, има интерес към него и го задържат на това ценово ниво. Съмнявам се, че ще видиш нещо фантастично в новия Х (5,8 инч.).Вероятно 1 гб рам отгоре, камерата ще я бутнат малко и като цяло това ще е. Формата няма да е променена, ноча ще си остане. Ако има изненади няма да се учудя, ако са при 6,5 инч. модел. Дали ще сложат вариант с две сим карти заради пазарите в Азия, дали нещо друго ще измислят, но по скоро от там очаквам да изскочи "зайчето", ако въобще има такова

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X [RE:algor]

Снимка на board


ще отговоря и този път, защото в поста ти има неверни неща

Та по този случaй реши да ни дадеш вярната информация?
Края на септември излиза в САЩ, а началото на октомври са и първите държави по света, а в Европа това са Англия, Германия, Франция и още 3 държави. В България зареждането в добрия случай е края на октомври, началото на ноември и то бройките са около 40-50 за цялата страна.

Нека се опрем на някакви факти, защото иначе просто си съчиняваме неща.
iPhone 8 и 8 Plus ще се продават в България от 29 септември - Може да видите този линк само ако сте регистриран.
iPhone 7 и iPhone 7 Plus са в България от 23 септември - Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Ето цени при пускането на iPhone X - Може да видите този линк само ако сте регистриран.
iPhone X с 64GB памет се предлага на цена в брой между 1659,99 лв. и 2119,98 лв. или между 80,89 лв. и 110,59 лв. на месец при покупка на лизинг при двугодишен договор за план “Тотал”

A в момента като погледнем сайта на Теленор Може да видите този линк само ако сте регистриран. виждаме:
Тотал 44,99 - 1659,99лв. в брой - 80,98 лв./месец
Тотал 10,99 - 2119,98лв. в брой - 110,59 лв./месец
Редактирано от board на 23.07.2018 11:06.
Причина:Няма връзка с обсъжданата тема

Re: Apple iPhone X [RE:Balgarin]

Снимка на chasovnik


Аз съм абонат на А1 и като гледам цените в сайта ми се струва, че са си скъпички. Според мен ако имаш познат да ти донесе от щатите (сега съм с такъв и се чудя за Х), единственото лошо е, че гаранцията е само една година за 2000лв.
Сега се загледах в сайта с Apple Care + (2 години гаранция) цената идва на оххх 1428,88$ с таксата или 2359 лева
Редактирано от chasovnik на 03.08.2018 08:31.

Re: Re: Apple iPhone X [RE:chasovnik]

Снимка на tzincbg


Само да не му донесе CDMA варианта...
1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| 11| 12| 13| 14| 15| 16

Форум