Начало | Форум » Други
1| 2| 3

ТЕМА: Xiaomi Mi Mix 2

Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:KuKeR]

Снимка на Blue Sky


Точно тези неща в публичен форум няма да коментирам

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:Blue Sky]

Снимка на KuKeR


Точно тези неща в публичен форум няма да коментирам

Ами то няма нужда - това, че ти декларират пратката оттам като mp5 player на стойност 11,95$ няма гаранция, че тук няма да бъде спряна на митницата тук и обложена с допълнителни такси. Като пускаш друг път линкове, гледай поне да са търговци, за които със сигурност се знае, че може да се направи поръчка без митнически такси. Недей да набутваш хората тук, които за първи път са решили да пазаруват онлайн от Китай.
Редактирано от KuKeR на 13.10.2017 10:53.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:KuKeR]

Снимка на Мilen


Каквото и да декларират, винаги има вероятност да те пратят на митница. Колега от Андроид форума има 3 пратки за 6 месеца и при всичките са го пращали на митница!!

Затова- винаги използвайте услугата "DHL Express". За 30-40 лв. си гарантирате, че няма митница и получавате пратката директно в дома ви.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:Мilen]

Снимка на Мilen


За ориентир търсете този банер- DHL express/No customs duty в сайта на търговеца- кликнете на картинката под поста.

Много е важно клиента да има правото на избор, особено в страна като България, където търговците са изключително алчни и си слагат едни от най-високите надценки в цяла Европа!! Явно те още не са разбрали, че вече живеем в един глобален свят и клиента е свободен да си поръча отвсякъде- както от Европейския съюз, така и от САЩ или Китай!
Редактирано от Мilen на 13.10.2017 14:40.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:Мilen]

Снимка на iWolff


За ман лично, необмитена стока по този начин си е чиста контрабанда!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:iWolff]

Снимка на Мilen


Няма такова нещо! За тази стока мито няма! Хората си плащат ДДС-то в Англия и вече стоката може да се търгува свободно в целия Европейски съюз! Това са част от предимствата на общия пазар и електронната търговия като цяло!
Редактирано от Мilen на 13.10.2017 14:58.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:iWolff]

Снимка на kapron


Китайците напредват много. Преди време пазарувах от Gearbest. За около 2 седмици стоката пътуваше до Полша и от там ми дойде с UPS до вкъщи. Перфектен сервиз - няма митници и ала-бала. Т.е. май има, но в Полша.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:KuKeR]

Снимка на Blue Sky


Ти и още 4-5 мизерника тук постоянно спамите с вашите безкрайни изисквания ако може за без пари. Хем да има гаранция, хем да е евтино, хем да не се плащат ДДС и мито. А като десерт баклава или кюнефе ще желаете?

Не ме разбирайте погрешно. Харесвам марката, като пърформънс/цена е супер, но всяко нещо си има цена. Осъзнайте го това. @algor и @Ванката са прави, че дори да ви предложат нещо безплатно, пак ще мрънкате. Едните директно биха сезирали КЗК, други биха искали продавачът да им плати за това, че купуват

Относно линковете: Нямам нищо общо с който и да е електронен магазин, в т.ч. и Fantacy. Поръчвал съм доста неща от тях, това е причината да ги препоръчам. Видях ги тук, във форума, @Вито беше ги препоръчал и останах доволен. Това е всичко. Всеки има глава на раменете си, така че може да поръча от където си иска.

По принцип на тролове не отговарям, но вашите безумни коментари прекрачват всякакви норми за добра комуникация. Успокойте топката и по-полека с клавиатурата.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:Blue Sky]

Снимка на solo5


Blue Sky
Дата: 13.10.2017 18:36

Ти и още 4-5 мизерника


Пич, осъзнай се малко и се поспри с обидите, че яко ми ставаш антипатичен!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi Mix 2 [RE:solo5]

Снимка на Stoicho_M4al


solo5
Дата: 13.10.2017 18:52
Пич, осъзнай се малко и се поспри с обидите, че яко ми ставаш антипатичен!

Човек се обижда от истината!
1| 2| 3

Форум