Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2

ТЕМА: Приложение скрива изрязания дисплей на iPhone X

Re: Re: Re: Re: Re: Приложение скрива изрязания дисплей на iPhone X [RE:Sithlord]

Снимка на Stanislaw


Е как не я забелязваш? От 2 седмици го имам и постоянно ми е в очите това "нещо". Трябва да си сляп за да напишеш подобни думи. Да се примиряваш мога да го разбера, но кажеш, че не го забелязваш си е направо лъжа. Особено много си личи при разглеждане на видео съдържание. Все едно по средата на телевизора да си залепя една лента и на кажа, че не се вижда или пък я няма. Цял свят се смеят на тази лента, даже и ползвателите на телефона я критикуват, вие всички тук едва ли не, нищо лошо не са направили.
Редактирано от Stanislaw на 14.11.2017 17:46.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приложение скрива изрязания дисплей на iPhone X [RE:Stanislaw]

Снимка на centur


Не знам на кой ге(й)ний му е хрумнало, че дисплея трябва да е отрязан точно там вместо да е правоъгълен като всички останали. Явно са взаимствали от Essential, но там поне е малка "дупка" в дисплея, докато на ябълката е отрязана голяма лента така да се каже.
Колкото и да е добър iPhone X - никога не бих си взел телефон с такъв отрязан дисплей. Някои ще си помислят, че съм твърде консервативно настроен, но бих сменил марката, ако продължи в същия "стил" в бъдеще, когато ми се наложи да сменям телефона след година/две...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приложение скрива изрязания дисплей на iPhone X [RE:centur]

Снимка на Mr_Atkinson


Възхитен съм от пророческото си изцепване преди 20 дена малко преди първите продажби на изумителния смартфон.
1| 2

Форум