Начало | Форум » Новини/Нови технологии

ТЕМА: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината

LG V30 ще се появи в Европа до края на годината

Снимка на algor


Тази компания не знам защо не си закрие мобилното подразделение, след като така успешно превърнаха любимата ми марка в една нищо не значеща абревиатура, от която не само повече никога няма да си купя мобилен телефон, ами и съм предупредил всички близки и познати дори само да спомена името, да ми счупят и двете ръце, да ме застрелят и накрая да ме взривят с подобаващо количество динамит.

пп. Цената от 900 евро дори няма да я коментирам...

Re: Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:chany]

Снимка на Вито


Първото и последно ЛГ имам аз. Най-строшения телефон който съм имал.

Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:algor]

Снимка на feuer34


Не знам защо се изказваш толкова критично. Във всеки от моделите им има по нещо което не е както трябва, това е факт, но перфектен телефон няма. Това ми харесва че експериментират LG G4, LG G5, V20, LG G6 четирите телефона все едно са правени всички от различни производители. V30 ще е телефона който ще даде на LG някаква посока. Телефона щеше да се продава страхотно, ако не беше така скъп, но така или иначе цените при тях падат доста бързо. Ако редактират цената в следващите модели от тая серия и поуправят G7 може да се върнат в играта.

Re: Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:feuer34]

Снимка на board


Това ми харесва че експериментират LG G4, LG G5, V20, LG G6 четирите телефона все едно са правени всички от различни производители. 

Е какво му е хубавото на това? Най-нормалното е във всяка серия да има някаква последователност. За да се създават потребители които харесват и следват дадена линия. Не едната година да ти обясняват, колко е важна модулността и сменяемата батерия. А другата, кви модули, кви батерии...

Отделно, това забавяне на V30 с месеци е абсурдно. То е ясно, че вече интереса е паднал в пъти. После пак ще се чудят защо няма продажби.

Re: Re: Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:board]

Снимка на aladin


То докато излезе V30 в Европа ще пуснат G7. Нещо има сбъркано в политиката на LG.

Re: Re: Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:board]

Снимка на feuer34


исках да кажа, че правят нещо по въпроса след като виждат, че не се получава. Сони например не мърдат като дизайн и функционалности последните 5 години, просто го подобряват, но не е достатъчно, хората искат разнообразие. Иначе пазарната им политика е някакъв ужас, а това с орязаните функци по някои пазари само потвърждава предното изречение.

Re: Re: Re: Re: LG V30 ще се появи в Европа до края на годината [RE:feuer34]

Снимка на Legolas.ELF


Стратегията им не е правилна.
Но може би нямат избор.
Процесорите Qualcomm ги получават със закъснение спрямо конкуренцията. Опитаха създаване на собствен процесор(което е най-добрия вариант), но се провалиха. Преди време винаги бяха първи в хардуера и дизайна. Сегашната мода дисплей 2:1 я въведоха още 2009 година в lg chocolate, първия телефон с двуядрен процесор. Изобщо да не говорим, че сегашния тъч-дизайн го дължим пак на тях, колкото и някой други да се тупат в гърдите. За съжаление понатрупаха негативи с грешките от последните години. От последния успешен телефон lg g2 мина много време. Правеха и интересна flex серия.....но са се засилили към края си. Ето и сега с V30, другите вече продадоха каквото можаха с този хардуер S835, те сега започват
Редактирано от Legolas.ELF на 07.12.2017 17:36.

Форум