Начало | Форум » Новини/Нови технологии

ТЕМА: Обявиха първия скутер с Android

Re: Обявиха първия скутер с Android [RE:AVKansazov]

Снимка на AVKansazov


От 2 дни съм с това нещо.Няма някакви екстри и батерията му изкарва колкото да отида и да се прибера от работата(6км с бутане на места защото няма амортисьори и върви хубаво само на много равни участъци) но е компактно, леко(9кг) и с промоцията излезе едно от най-евтините които се намират по магазините - 400.По-скоро го взех за тестове колкото изкара и ще следя развитието на този клас.Трябваше ми нещо малко и лесно за разнасяне, Сегуеят и Шаомито са грамадни и тежки в сравнение с него.

Re: Re: Re: Обявиха първия скутер с Android [RE:tzincbg]

Снимка на AVKansazov


Общо.Вярно че батерията още се разработва, 70 + 5-10 кг(багаж и дрехи) съм, на 2 места изкачвам по-голям наклон и малко заобикалям че булевард Руски още е в ремонт на места но не очаквам да има голямо подобрение.
Тия скутери гледам че масово се продават предимно с 4 амперови батерии, рядко има по-големи предимно във по-високият клас.
Редактирано от AVKansazov на 18.07.2018 12:11.

Re: Re: Re: Re: Обявиха първия скутер с Android [RE:AVKansazov]

Снимка на tzincbg


Ехе тия 25 км с бобено зрънце като товар по нанадолнище ли го смятат?

Re: Re: Re: Re: Re: Обявиха първия скутер с Android [RE:tzincbg]

Снимка на AVKansazov


Вероятно
Все пак се застраховат, в инструкциите пише че "изминатата дистанция зависи от..." и изреждат куп "зависимости".Този по принцип го дават 15 км ама това трябва да е в идеални условия (никакъв наклон и някое дете отгоре).
Малко встрани... от 2 дена съм "шофьор" и вече мразя пешеходците
Редактирано от AVKansazov на 18.07.2018 12:28.

Форум