Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2| 3| 4

ТЕМА: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей

Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:stoks]

Снимка на stankovraca


Прав си, няма от къде да знам. Не съм фанатик на тема телефони и за разлика от теб не знам всички модели на някоя марка. А и още нещо, не са ми любими Самсунг, бъркаш се. Просто в подходящия момент извадиха подходящ за мен апарат.

Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:KuKeR]

Снимка на bloodknight2012


Като започнете да си мерите инчовете все едно си мерите половите органи без никакъв контекст, започва да си личи какви разбирачи сте. Как да обясниш на Бай Ганьо, че не диагонала, а четирите страни са важни. Един диагонал при едно aspect ratio е едно, при друго - второ, като има notch - трето. Да не говорим за безелите, които добавят към размера на телефона още повече. Мога да ти кажа, че едно Sony XA2 Ultra с неговите 6 инча е в пъти по-грамадно от Note 8 с неговите 6.3", по-издължено apsect ratio, в пъти по-малки безели и извит отстрани дисплей. Няма "стандарти" Термин фаблет от много време вече няма... и таблет даже скоро няма да има в Android екосистемата.
Редактирано от bloodknight2012 на 14.06.2018 12:48.

Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:bloodknight2012]

Снимка на KuKeR


Като започнете да си мерите инчовете все едно си мерите половите органи без никакъв контекст, започва да си личи какви разбирачи сте...


Не разбрах защо трябва ди си меря половите органи и то без...никакъв контекст. Може би ще ни обясниш този процес с каква цел се прави, защо и от кого най-вече, защото лично аз нямам нужда от такава фрикция за разлика от някои други тук.
Редактирано от KuKeR на 14.06.2018 14:04.

Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:Вито]

Снимка на KuKeR


Къде ги пише тея стандарти?


"Тея" стандарти ги има цитирани по статиите, които обикновено се четат. Например в тази: Може да видите този линк само ако сте регистриран.
Редактирано от KuKeR на 14.06.2018 14:02.

Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:KuKeR]

Снимка на Вито


Ами чети и ти, не стигай само до руски сайтове. Може да видите този линк само ако сте регистриран.
Ето ти и английската версия, малко по подробна: Може да видите този линк само ако сте регистриран.
С други думи от години мнозинството устройства са фаблети, ти си им викай както искаш.
Редактирано от Вито на 14.06.2018 15:26.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:bloodknight2012]

Снимка на board


Всичко, което казвам е - свиква се. Както се свиква и да пишеш с десет пръста вместо с два.

Абе сигурно се свиква, ама все пак предпочитам да ми предложат това, което аз харесвам, а не да трябва да свиквам на сила. Не е ли това най-доброто на потребителите, да има разнообразие за всеки вкус, а не да свикваме с каквото ни спуснат. То сигурено и с ноча се свиква, ама на мен продължава да не ми се иска.

Колкото до размерите, S8+/S9+ не са толкова големи телефони. Реално споменатия в новината телефон с 6,9" дисплей вероятно ще е оше с по сантиметър по-голям в посока. Смяташ ли, че ще продължи да ти е удобно? Или колкото повече, толкова повече.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:board]

Снимка на KuKeR


Който иска да се прави на Мечо Пух - да го прави. За мен на първо място е удобство за ползване в ежедневието на едно устройство. За задачи, за които се изисква друго - размери, резолюции, мощност и др. подобни, си има и съответно устройства за това - таблети, лаптопи т.н.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei Mate 20 може да има 6.9" OLED дисплей [RE:KuKeR]

Снимка на Вито


След като продажбите на таблети намаляват всяка година, значи мнозинството не мисли като теб. И сега всеки е свободен да си купи малък телефон до 5 инча и ще има "удобство в ежедневието".
1| 2| 3| 4

Форум