Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9

ТЕМА: Oppo Find X ще струва 999 евро

Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:Ванката]

Снимка на npet
npet
Дата: 21.06.2018 13:26


След първите страници, разговорът е винаги на съвсем друга тема

Re: Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:npet]

Снимка на centur
centur
Дата: 21.06.2018 13:43


npet:
След първите страници, разговорът е винаги на съвсем друга тема


А, ти какво очакваш да бъде? Темата е за цената от 999 евро.
Въпросното Oppo какво предлага освен "по-малки" рамки без изрезка? Нито е с чист Android, нито е с някакъв невиждан до момента хардуер освен изскачащата част с камерите, която е механична, а механичните части рано или късно се износват/повреждат. Липса на водо/прахо устойчивост, безжично зареждане също липсва, а пък със стъклен панел, ама за какво?
С кое оправдава цената от почти 2000 лв.? Ако случайно си го купя и го изпусна на земята, след това ще си купувам нов, защото нямат сервиз(и), поддръжка и аксесоари.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:tzincbg]

Снимка на gog88
gog88
Дата: 21.06.2018 14:12


Благородно ви завиждам, че намирате толкова свободно време в разгара на деня .... за такъв безсмислен спор. Повече от 4 страници се води дискусия, която по никакъв начин няма да свали цената на телефона, нито пък ще убеди повечето от нас, че това е реалната му цена. Тоест имаме свободно време, разполагаме с аргументи и защитаваме до край своята теза. На мен пък ми е любопитно защо има Х в наименованието на телефона, а не примерно Y или Z. Прочетох много аргументирани мнения, но наистина всичко това е загуба на време. Предлагам на модераторите във форума да предложат една анкета колко трябва да струва Oppo Find X на пазара и да затворим темата. Присъединявам се към съвета на Ванката и ще отделя няколко часа на двамата си синове вместо да чета и пиша за Oppo Find X.

Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:bloodknight2012]

Снимка на apolon25
apolon25
Дата: 21.06.2018 14:12


Точно така Center и изкопирали брутално формата на Samsung S9.
Foto, да са ти живи и здрави синовете, но все пак е форум за телефони и е нормално да се пише за тях. Има хора си работят и си запълват времето пред компютъра. Няма лошо. Мисля , че се получи добра дискусия!
Редактирано от apolon25 на 21.06.2018 14:15.

Re: Re: Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:centur]

Снимка на muamamu1
muamamu1
Дата: 21.06.2018 14:23


С кое оправдава цената от почти 2000 лв.? Ако случайно си го купя и го изпусна на земята, след това ще си купувам нов, защото нямат сервиз(и), поддръжка и аксесоари.


Добре, де, толкова ли е трудно човек да помисли над собствените си въпроси? С кое оправдава цената от почти 2000 лева? Отговорът е елемнтарен и вече го казах. Не си купуваш този телефон, за да цъкаш игрички на него, да обикаляш безкрайния интернет или дори да снимаш със силно посредствената камера, която се видя, че има. Купуваш си го, защото следваш изрично тренда, наложен от абсолютно всеки един сайт - дали за новини, дали за ревюта, дали Youtube - за това как, разбираш ли, notch-а ти изяжда храната, реже ти 10 санта от к**а и след това директно отива да ти краде бизнеса, колата, къщата и жената, а пък ако видиш нещо различно от дисплей на предната страна на телефона ти значи не живееш в 2018. Купуваш го, защото имаш пари да си правиш удовлствието по същия начин, по който си купуваш и Ферари. Затова и едва ли ще има милиони бройки произведени/продадени. Няма да го видиш по големите вериги, защото целта не е обикновенния за днешно време потребител, който има няколко важни приложения, от време на време намира нови и зпозлва телефона си постоянно. Не пасва и на този начин на употреба. Но ги има хората, които си купуват телефон, за да си начешат крастата, а след 3-4 месеца като излезе друг интересен вадя пари и за него. За тези хора изборът е ясен. Толквоа ли е трудно в този форум да се приеме, че хората имат право на различна гледна точка, различен живот и различен начин на употреба на устройствата си? А бай Георги като дойде и те пита за какво ти е този телевизор в ръката да му се дзвериш постянно, да си разваляш очите, да те пристрастява, да те прави мързелив, че и пари да даваш за това, когато той си прави ало-ало по неговата 1100 и животът му е пей сърце сутринта с козичките, вечерта с овчичките ти какво ще му кажеш? Няма ли и да му кажеш, че хората са различни и имат различни нужди? Поне от Oppo ти предлагат нещо различно за цената си, макар и да е различно само в момента, само за няколко месеца. А останалите какво? До толкова се различават един от друг, че днес ако ползваш S9, G7, P20, Mi8 или каквото и да ти падне в ръцете единствената по-голяма ралзика, която ще усетиш, е коя групичка във форума ще защитаваш.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:Ванката]

Снимка на geleto_
geleto_
Дата: 21.06.2018 18:37


Голям БЕЗСМИСЛЕН СПОР.
Какво кара човек да си сменя телефона всяка година?
Който го кефи, със здраве да си го ползва!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oppo Find X ще струва 999 евро [RE:Ванката]

Снимка на algor
algor
Дата: 21.06.2018 20:43


Никой не вдяна, защо трябва да плати 2 бона за китаец с последен хардуер, след като OnePlus 6 и Mi Mix 2S със същия хардуер идват на цена до 1300 левчета?! И кой ще ги даде тези пари без читава гаранция?


Много прост отговор има този въпрос, зададен за спорта: някоя ще даде 2 бона за този телефон по същата причина, поради която аз си купих LG V30 като излезе за 1600 лева, а не си купих Samsung Galaxy S8 за 1200 лева с гаранция(примерно)...
Или защо си купих за 1480 лева LG V20, а не си купих Huawei P9 за 1150 лева и с три години гаранция...
Или по същата причина, която си купих преди това Samsung Galaxy Note 7 от Дубай за 1500 лева, а не си купих HTC 10 за 1200 лева с гаранция...

И така нататък.
Давам, бе, давам и по 2 бона за апарати без гаранция и съм наясно, че ако нещо се скапе ще си го оправям както и където мога.
Тук като имаш хиляди случаи на отказана гаранция какво?!?!
Уж имаш на хартия и по цена гаранция, ама на практика нямаш.

Ай моля ти се, изкара и ти едни аргументи...
1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9

Форум