1| 2| 3

ТЕМА: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7

Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:algor]

Снимка на pretorianec
pretorianec
Дата: 19.07.2018 08:58


Algor,е абсолютно прав! Форумите които съм посещавал(както и форума за съпорта в сайта на Apple)са пълни със всякакви въпроси и оплаквания относно iOS и iPhone. Смея да заявя че потребителите на тази операционна система са значително по-критични към фирмата-производител отколкото ползвателите на Android! Разбира се,обяснявам си това с факта че когато си дал една камара пари за скъпо устройство,е нормално да изискваш и да държиш на перфектно работещ софтуер и хардуер...Особенно когато си човек който изкарва парите си с много труд! Според мен тук “умира” теорията за тъпите и зомбирани фенове на марката които слушат кораба-майка и не смеят да гъкнат! Точно и заради това Apple са доста бързи в пускането на софтуерни ъпдейти адресирани към даден проблем или проблеми,те прекрасно разбират че за цените на които предлагат устройствата съпорта и подръжката трябва да са перфектни!!!

Re: Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:pretorianec]

Снимка на tzincbg
tzincbg
Дата: 19.07.2018 09:19


Въпреки това си е малко стокхолмски синдром - критични да, но приемат недопустими дефекти.
Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:PoceH_BS]

Снимка на Вито
Вито
Дата: 19.07.2018 09:20


Истината е, че 80% (да не казвам повече) от темите ти са за Епъл продукти които не притежаваш. Тва те прави класически хейтър. Пиши си за любимите ромове и космическия телефон, който не е наличен в листата на сайта и тва е.

Re: Re: Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:tzincbg]

Снимка на algor
algor
Дата: 19.07.2018 09:32


Въпреки това си е малко стокхолмски синдром - критични да, но приемат недопустими дефекти.


Айде пак синдроми, дефекти, бла бла...
Милион пъти се каза - колкото повече продукти се продават от даден бранд, толкова по-разнородни дефекти могат да се случат в различни бройки.
На 68 милиона продадени бройки (примерно) не е ли нормално 15 000 да скъсат някъде?

Иначе в нета има милиарди мнения и За и Против и така с линкове можем да се бием докато смъртта ни раздели, но е по-добре да изказваме собствените си мнения, били те положителин или отрицателни.
Аз лично нямам нужда за опорна точка да ползвам видеоматериал, изразяващ гледна точка на някой човечец - или имам мнение по темата или нямам.
Ако имам го изразявам, а ако нямам, просто подминавам темата, за да не се излагам, както правят няколко човека тук от много време.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:algor]

Снимка на tzincbg
tzincbg
Дата: 19.07.2018 09:49


Дефекти да, случва се на абсолютно всеки, ама може ли като решение да залепят чипа, вместо да го запоят и той пак се отлепва...

Re: Re: Re: Re: Apple няма да ремонтира безплатно дефектни високоговорители на Iphone7 [RE:pretorianec]

Снимка на PoceH_BS
PoceH_BS
Дата: 19.07.2018 14:32


@pretorianec -
Смея да заявя че потребителите на тази операционна система са значително по-критични към фирмата-производител отколкото ползвателите на Android!


Защо това се случва само по западните форуми, защо тук в мобилето всичките са си завряли главата в... пясъка и когато се напише истината за проблемите на компанията и нейните у-ва, ще се донесат от 9 кладеница вода само и само да се докаже, че компанията е перфектна и никога не допуска грешки, нейните у-ва са съвършени и не бива и сянка на съмнение за това.

@Вито -
Истината е, че 80% (да не казвам повече) от темите ти са за Епъл продукти които не притежаваш. Тва те прави класически хейтър.


Също така не притежавам хеликоптери и самолети, но много мога да напиша за тях (и положителни и отрицателни неща), това пак ли ще ме прави хейтър, да ти имам и еднопистовото мислене...

Пиши си за любимите ромове и космическия телефон, който не е наличен в листата на сайта и тва е.

Няма нужда да го правя, защото РОМ-овете които си правя са с цел да са ми удобни и полезни на мен, съответно на 90% от масата няма да им върши работа.
1| 2| 3

Форум