Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2

ТЕМА: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК?

Re: Re: Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:tzincbg]

Снимка на MEnergy


Вярваш ли, че Alphabet са си изградили "империята" самички, инвестирайки в маркетинг))? Или, че Илън Мъск изтрелва SpaceX ракетите си със собствени средства? Месията, който хем няма пари, хем "развива" дузина проекти (зад които в миналото са стоели колоси като NASA и CIA), хем всяка година регистрира прогресивно увеличаваща се нетна загуба във всеки един от тях? Или, че Facebook се появил между другото от невзрачен пъпчив студент, на който първият му сървър бил лаптопа в общежитието му? Пълни смешки.

Какъв по-лесен начин за службите да следят всичко, което правиш от това да контролират 90% от интернет през 4-5 фирми, при това доброволно и постоянно? Android OS, YouTube, Google, Gmail, Google Translate, Google Maps екосистемата вкл. Google Sky, Google Play Store, Google Drive, Calendar & Apps, Google Ads и системата от ToS и PP на милиони милиарди операции, партньори и свързани компании из целия свят. Интеграцията с Facebook, Instagram, Twitter. Предполагам си чувал за deep state и hybrid government. Последното значи, че цялата публична власт се управлява от частни изпълнители, вкл. затвори, армия, (охранителна) полиция, национална сигурност, флота и военновъздушни сили, управление на публичните финанси, здравна система. Къде е държавата, като всичко е в ръцете на частниците и де-факто те са едно. Мислиш ли, че CIA, Mi5/6 и останалите служби просто така ще позволят на някаква глобална корпорация да знае и може повече от тях, ако не я използват за всичко и всеки? И не ти ли е чудно как Alphabet екосистемата е така навързана и обхваща толкова подробно всяка отделна сфера от живота на всеки, че само за 10 минути история на случващото се в телефона могат да ти направят пълен психологичен портрет заедно с информация за всичките ти банкови сметки, локация, работа, близки, интереси, политически пристрастия? С други думи, терорист или "наш".


И какво са 4 милиарда? ZTE, която даже не е най-големия производител на телекомуникационно оборудване в света плати повече вече, а вероятно ще ги принудят и за още. Главният въпрос е, къде ще отидат тези 4 милиарда, защото зад завесите разлика между тези, които дърпат конците в САЩ и ЕС, няма никаква. Фамилиите на повечето така или иначе завършват на 'шилд и 'берг и 'браун.

Re: Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:ipolit]

Снимка на LegolasElf01


И сега Андроид не е безплатен.
Тези по върховете не знаеш какви игри играят.
Всичко може да си е чиста проба подкуп под формата на глоба.

Re: Re: Re: Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:MEnergy]

Снимка на tzincbg


За всеки супер успешен развиват подобни конспирации. Еми тези фамилии като имат традиции да стимулират най-умните си да се развиват, ще печелят, много ясно.

Re: Re: Re: Re: Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:tzincbg]

Снимка на muamamu1


Хахахаха, прав си, те мислят само как да стимулират най-умните. Изобщо няма общо с факта, че тези “най-умни” им прибират най-големите суми в джоба. Не, даже светии ще ги пишем някой ден, просто нашите малки мозъци не са готови за този момент.
Редактирано от muamamu1 на 19.07.2018 20:24.

Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:PoceH_BS]

Снимка на danilov


От една единствена снимка на корема ми с телефона, без каквато и да е търсене по търсачки в гугъл или където да е било в нета свързано с моят корем, получих поне 20 предложения в най различни платформи, фейсбук, гугъл плей хром и тн. как да направя коремни плочки, как да тренирам и тн. Така е с андроид, не знам дали и с ios е същото положение.

Re: Re: Re: Re: Ще стане ли Android платена след санкциите на ЕК? [RE:muamamu1]

Снимка на PoceH_BS


Друго си е да не можеш да мислиш самостоятелно и тигана да мисли вместо теб...
1| 2

Форум