Начало | Форум » Samsung
1| 2

ТЕМА: Samsung Galaxy S9 plus,или Samsung Galaxy Note 8.....

Re: Re: Samsung Galaxy S9 plus,или Samsung Galaxy Note 8..... [RE:dardanov]

Снимка на sladyrko
sladyrko
Дата: 11.08.2018 00:33


Вземи си Ноут 9 и си го ползвай 2/3 години без проблем. И тогава ще е актуален. Има вече всичко нужно - супер камера, HDR, супер дисплей (най-добрия при телефоните) поне така казват. Аз, ако бях на лов за нов телефон, без да се замисля, щеше той да е избора ми. Преди сменях телефона всяка година, че понякога и на няколко месеца, че тогава наистина имаше разлика в топ моделите. Сега 2 години почти си ползвам телефона и дори не виждам смисъл и тая година да го сменям, но ще видим, има време още до преподписване на договора.
Тая година и Писалката вече има смисъл да се ползва по-често, тъй като може да я ползваш за Ремоут да се снимаш от далеко. Общо взето в дългосрочен план, ако ще го ползваш няколко години напълно си струва. С9 плюс от друга страна, не си струва според мен мина половин година, вече цената му е прекалено висока за модела. Ноут 8 - също ще ти върши работата на С9, но батерията е доста по-малка, също и паметта. За малко повече пари, ще получиш тези неща подобрени в Ноут 9.
А, ако държиш на първоначалния си избор. Имаш в момента супер телефони, изчакай поне S10 да изкара Самсунг и си вземи нещо което напълно ще си струва парите.
1| 2

Форум