Начало | Форум » Новини/Нови технологии

ТЕМА: Android 9 Pie за Galaxy Note9 ще предлoжи обновен интерфейс

Android 9 Pie за Galaxy Note9 ще предлoжи обновен интерфейс

Снимка на Dubspace


Този интерфейс изобщо не ми грабва окото. Навигационните бутони са зле, традиционния за Samsung Experience шрифт липсва и widget-а за времето мяза много на LG. Ако направят всичко да изглежда като Bixby 2.0 в Note 9, ще го призная за най-грозния интерфейс някога и няма повече да си взема телефон от тях. Според мен трябва да е като Samsung Experience 9/9.5, обаче с много леки промени.
Редактирано от Dubspace на 11.10.2018 09:44.

Re: Android 9 Pie за Galaxy Note9 ще предлoжи обновен интерфейс [RE:Dubspace]

Снимка на MEnergy


С такова разнообразие на различни апове, лоунчъри и хиляди настройки, не мисля, че има каквито и да е проблеми с промените в интерфейса. Из маркета има десетки безплатни (при това с пъти по-висока функционалност) приложения, пакети с икони, теми и други оптимизации. Кой ще ти използва календар на Самсунг или калкулатор, като има стотици пъти по-добри с интеграции, напомняния, отметки и какво ли още не.

Още от 7-7.1 интерфейсът в цялата индустрия стана почти уеднаквен и, дали ще въведат някоя по-тъмна тема или ще преместят някоя отметка в друго меню или доизменят иконите малко, всичко е едно и също. Аз затова и си използвам персонализации за всичко.

Re: Android 9 Pie за Galaxy Note9 ще предлoжи обновен интерфейс [RE:Dubspace]

Снимка на LegolasElf01


Чакам го с нетърпение. Бях сложил един РОМ Pie на note 7, но не работеше добре. Сега предполагам ще портнат нещо стабилно

Форум