Начало | Форум » Новини/Нови технологии
1| 2

ТЕМА: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина

Re: Re: Re: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина [RE:LegolasElf01]

Снимка на muamamu1


И си стоя зад думите, пикселите не снимат добре спрямо другите флагмани.a


Чудя се на какво да вярва човек. Дали е по-правилно като сравняваме камерите на различни модели да гледаме снимки от тях и да си правим сметка или да вярваме на някакъв потребител в някой си форум, който явно не може да подкрепи твърдението си със снимков материал? Хем и тогава ти казах. Така че това си остава лично твое мнение и колкото и да си стоиш зад него то няма грам стойност за никого освен за теб самия.

Re: Re: Re: Re: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина [RE:muamamu1]

Снимка на LegolasElf01


Аз всички изводи си ги правя за мен. И мнението си формирам сам, а не на казаното или показаното от някой.
Пиксел 2 беше в мен за 1 ден. Не казвам, че снима зле, но не и най-добрата камера.
Никой не убеждавам, а и не искам.
Много пo-добре е да се доверяваш на DxO mark вместо на себе си. Или пък щом някой ютубър ти каже нещо, значи така трябва да е било.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина [RE:Боби13]

Снимка на sladyrko


И аз се надявам да е било чист сарказъм, иначе ще е много зле работата...
За 1 ден бил в него и разбрал, че камерата е по-зле от останалите - WTF...
Сформирал СВОЕ ЛИЧНО мнение, а спори с всеки, че другите мнения не са истината и се опитва да го налага. По принцип личното мнение означава, че е лично, и всеки останал може да не се съгласява.
И значи да не се вярва на Ютюбъри, блогове и т.н., но да вярваме на ЛеголасЕлф от форума на Мобайл България?
Някак пак не върви.
И разбирам ЕДИН блог/ютюбър да твърди, че е най-добрия камерофон и всички останали обратното, да кажеш, че сме будали да вярваме на него, но когато е ВСИЧКИ да пишат, говорят еднакво, може би по-правилно е да се запиташ "Да не би аз да греша?".
Както и да е. Темата е за нощния режим: Както казах - по-значителното тука е как са направили толкова добре работещ Софтуер, който да може в такава тамнина да изкара такива снимки. Постижението си е наистина голямо.

Re: Re: Re: Re: Re: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина [RE:LegolasElf01]

Снимка на muamamu1


Няма да е зле да спреш да критикуваш другите, че не четат какво точно казваш. Все пак, явно и ти не го правиш. Както казах, аз се доверявам на това, което виждам. Това, което виждам, са много добри снимки от телефоните от тази серия. Особено в сравнение с останалите флагмани. А DxO Mark и YouTube-ърите не ме интересуват особено в случая. И все пак на тях бих имал повече доверие, отколкото на теб. Освен ако нямаш намерение най-после да покажеш в какви ситуации Pixel-ът се е справил по-зле от твоя Samsung? Или ти просто нащрака снимките, разгледа ги на екранчето на телефона и си реши така?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Функцията Night Sight позволява на телефоните Pixel да снимат в почти пълна тъмнина [RE:muamamu1]

Снимка на LegolasElf01


Снимките винаги ги гледам на 4К телевизор.
Взех да го пробвам единствено заради камерата.
Снимах и с трите телефона. Снимките почти еднакви.
На айфона са все едно осветяваш снимания обект, снимката е ярка. На пиксела е семпла, в смисъл не "грее" да те впечатли. Ноута е по средата.
Но няма някакви детайли, които пиксела да ги има в снимките, които другите 2 да нямат, както на много места "доказват". И снимките поставени една до друга на пиксела най-не ми хареса.

Така виждам аз нещата. От друга страна не мога да разбера на каква база е формирано вашето харесване и хвалене на пиксела? DxO mark май също дава 1 точка разлика. Дизайна му също не е нищо особено, да не кажа зле. Говоря за пиксел 2. За нощния режим: става за около 5 секунди, но трябва да си неподвижен, иначе не става добре. Но ако ползваш статив, снимката е много добра, и цветовете точни.
Редактирано от LegolasElf01 на 22.11.2018 20:17.
1| 2

Форум