Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: az130]
Автор: metesator
Дата: 24.08.2010 09:26
Трябва да се експериментира - пробвай различни формати (srt, sub, txt) и различен енкодинг (Unicode, ANSI, UTF-

при запазване на файла. Вариациите са доста, така че шансът някой да проработи, не е малък
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: az130]
Автор: behroozwolf
Дата: 24.08.2010 17:19
Аз да попитам нормално ли е,когато работи повече от 10-20 минути да се затопля телефона?Също да попитам понеже телефона като му сложих мтелска карта,веднага ми хвана 3г,как да го направя нормално да е ?Цъкнах настройски>свързане с ....> мрежа>850/900 ,но като го избрах се махна иконата с 3G и се смени с Е мисля,че беше пак е синя иконката.
Редактирано от behroozwolf на 2010-08-24 18:32:20.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: suny.filipov]
Автор: behroozwolf
Дата: 24.08.2010 21:45
Да попитам понеже сега пробвах да слушам музика,когато вкарах до край слушалкте първо свиреше много слабо,второ работеше едната слушалка.Пробвах само малка част да вкарам от слушалката и зе че пробработиха и двете но пак не както трябва.Също да попита ,когато разклатите телефона наляво и на дясно да се чува все едно има нещо вътре телефона и шуми все едно като болтче ?
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: behroozwolf]
Автор: stambe_sz
Дата: 24.08.2010 23:54
някой може ли да помогне как да се свържа със сателит в офлайн режим,по принцип gps-a трябва ли да има връзка със нета ако си купя карта от sygic да речем.свалих си едно приложение - gps status от аппс-а намира сателити обаче не ми опредя координатите
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: stambe_sz]
Автор: kokala1000
Дата: 25.08.2010 12:40
И аз това се питам.... Има ли, аджеба, интегриран GPS ресивър или няма. Рових се къде ли не, в телефона, в какви ли не форуми, и не мога да разбера. Не искам GPS-а да минава през оператор, да генерира трафик, и да плащам майка си и баща си. Когато купувах телефона, изрично ми казаха, че има такъв, а и си го пишеше на панела, но май не е така. Освен да има няколко вида GPS-и към телефоните. Едните да са само през оператор, а другите да си ра работят автономно. Започвам да си мисля, че съм се прецакал, защото постоянно пътувам, и ми е необходимо точно такова устройство. Някой ще каже, ами вземи си отделен GPS, ами имам си, обаче много по-удобно е с 3 in 1. С nokia n97 нямам никакъв проблем, с 5800 също, но нали искаме по-висок клас телефони, а то какво се оказва, че има едно, а друго няма. Много моля, ако има някой, който разбира за какво говоря, да сподели.... Ще съм много благодарен.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Автор: sslazio1900
Дата: 25.08.2010 16:21
Да телефончето си загрява добре но до там...грам не забавя като позагрее...относно ГПС-то... в разни сайтове пише А-ГПС поддръжка иначе в книжката си пише че е вграден.Поразровете се в youtube има доста клипчета който показват как се работи с него.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: donky]
Автор: wosrokop
Дата: 25.08.2010 20:45
И аз си го качих вече - бива. Жалко, че няма лендскейп режим и в чата и че трябва да се използват контролите долу, а не направо чрез тъчскрийна и че няма разговори, но като за начало е перфектно. btw появил ли се е някой нов навигационен софтуер, без да разбера?
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: donky]
Автор: sslazio1900
Дата: 25.08.2010 20:48
taka taka az pyk si naprawih wave-a kato wi fi modem....tui kato jiveq na edno shibano mqsto i nqmam net....vzeh che si svurzah telefona kato modem za laptopa....sega nqkoi shte mi kaje ti lud li si...neta na telefona e s neogranichenia paket na globul taka che...a inache moga da kaja che samsung wave se predstavq otlichno po tozi pokazatel.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Автор: shadowman28
Дата: 26.08.2010 19:35
От известно време си мисля да си взема този телефон, но цената му ми се вижда много - 680 лева от Глобул/Германос без абонаментен план. Принципно нямам абсолютно никакво желание да сключвам договор с който и да е от мобилните оператори, а от Мтел ми казаха, че не отключват телефони, закупени със сим карта, което изобщо не ме устройва. Има ли друго надеждно място, откъдето може да се вземе този телефон на по-изгодна цена?
И още нещо - в youtube видях някакво брутално видео на изпуснат от 40 см височина Wave. Дисплеят беше много счупен. В тази връзка видях, че Германос предлагат застраховка срещу изпускане, счупване на телефон и други събития, която покрива до 45 % от стойността на телефона. Смущава ме "до"-то. Ако някой има повече информация за тази застраховка или му се е случвало да я ползва, ще се радвам да сподели подробности.
Със здраве
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: shadowman28]
Автор: sharkybg
Дата: 27.08.2010 12:18
Здравейте колеги

В момента избираме телефон за приятелката ми ...за момента се двоумя между wave i Legend
Някой може ли да каже дали с Wave могат да се ползват Youtube, Vbox7 и дали сте забелязали неща които не се отварят или немогат да се ползват.
Следя ви темата от доста време и гледам че вече и има някакъв скайп ... който не бил много як ,но пък ставал за разговори
Ако може колегата който си е подкарал субтитрите да каже как точно ги е настроил и работи ли стабилно ... при мен на N900 ..работят когато си искат
Благодаря ви предварително
Редактирано от sharkybg на 2010-08-27 12:29:15.