В моята работа само ако знаеш какви случаи са идвали, деца на по 12-13 години по 90 КИЛОГРАМА, със сърдечни проблеми, а родителите им са за трепане!!!Ти разбираш ли, че когато в хранителния режим махна хляба, което е супер смешно даже да се обсъжда, и майките се чудят как така без хляб
Това ще рече, че има неща, които не трябва никога да се консумират особенно от хора с наднорменно тегло, стриктна диета ниско въглехидратна прием повече протеини и омега мазнини! Регулиране на диетата спрямо организма сложно е. Никакви бързи въглехидрати особенно за ендоморфен тип структура!!!
Хората се делят на ендоморфи-хора с конструкция на тялото податливи на натрупване на мазнини особенно в коремната област, и седалището изключително обременен ген, и трябва много да внимават с храненето!
Ектоморфи- тънки кости дълги крайници трудно качват мускулна маса, и трудно натрупват мазнини в мастните депа! Което е добре, но не достатъчно.
Мезоморфи- или мускулест тип най добрия ген те се различават от останалите със своята v-образна форма на тялото благословенни от господ и само 25% процента от населението на земята!
Мезоморфи- или мускулест тип най добрия ген те се различават от останалите със своята v-образна форма на тялото благословени от господ и само 25% процента от населението на земята!
Тренираш ли с тежести? Какво ядеш, колко часа спиш? От това, което написа разбирам, че трудно качваш! Не се храниш редовно предполагам 1-2 пъти на ден?
Моя съвет към теб е да имаш 5 хранения, повече бавни въглехидрати: ориз, картофи, бобени култури и овесени ядки! Протеин си набавяй от телешко и свинско, омега мазнини от рибата!
Хапвай и яйца на 10 яйца 3 желтъка!
Но трябва и датренираш иначе няма как да задържиш! Това е от мен.
Ей това е много добре така не ти се налага да ходиш, и да плащаш сметки всичко е по електронен път, много добре браво, аз не съм го направил все още, защото с тези измами не се знае, какво ще ти сервират. Но идеята, която ми даде е много добра! Благодаря!!!
С радост бих ти помогнал с тренировките и храненето, но утре пътувам за Турция малко на почивка, и на 11-ти се пребирам, тогава ще поговорим става нали?
Няма да сгрешиш да посетиш клон на Алианц там ,където живееш.И да провериш как са нещата.Не знам защо ама мен ме третират с такова внимание все едно съм арабски шейх
Опасна Бабанка си ми ти виж ти вече си в Турция и бързаш да налазиш в хотелския Интернет , значи пак може да поддържаме връзка , което е много добре, сещам се за една стара игра казва се Sky Force незнам дали е знаеш за едни самолети който трепят всичко наред
Качи малко снимки тука да видим как е в туй чудо на природата Мармарис?
Какво трябва да знаем за ензимите
Ензимите управляват и ускоряват хиляди процеси при обмяната на веществата