Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Nokia X2-02
Автор: 2GOOD
Дата: 02.12.2011 21:44

Страхотно... точно това ми трябва, а и цената изглежда добре.
Не става ясно от никаде, но предполагам двете карти ще бъдат активни едновременно. Има си и BT2.1 да не говорим, че FM transmittera си е екстра...
Дано до Коледа да го пуснат, че да си направя скромно подаръче
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Nokia X2-02 [Re: sports_man]
Автор: nowhat
Дата: 05.12.2011 20:35
То винаги все нещо няма да е както трябва,а като се сетя какво чакане беше,а този модел да излезе а онзи,сякаш инженерите в Нокиа все надрусани са били като са ги мислели тези телефони,лично аз съм разочарован от Нокиа,верно всички в един глас ще кажат ама ти за толкова пари какво искаш,искам като го купя да не ставам първа дружка с тези от сервиза,ако ме разбирате,и 101 се оказа продължение на неколкогодишните измишльотини на Нокиа като 1616 дето за слушалка,високоговорител и вибрация използват един компонент,конкретно за този телефон(X2-02)-впечатли ме това,че работи с две сим карти,музикалните бутони отстрани,бързата смяна на втората карта като на С2-00,батерията-BL-5C,мощния говорител,със сигурност си има отделна слушалка както при Х1-01,радиото вече има и RDS,както и вградена антена за него,FM трансмитер.Евалла.

Разбира се не е ясно дали радиосигнала,който излъчва трансмитера е стерео,но да не задълбаваме,за толкова пари.......
Редактирано от nowhat на 2011-12-05 21:14:15.
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Nokia X2-02 [Re: 2GOOD]
Автор: Nocturne
Дата: 11.01.2012 11:40
Не знам защо всички искат телефоните на Нокиа да са с 2 радио модула. Би било хубаво да, но ако облъчването е двойно не мисля че си струва. И сега си вредим адски много, какво остава ако е повече.
Този телефон изглежда адски добър и го чакам и аз, но не се знае кога ще дойде май
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Nokia X2-02 [Re: Nocturne]
Автор: laudi
Дата: 11.01.2012 17:35
Много интересно,Арт Мобайл пише че го имат,но дали наистина е вярно или както в коментарите хората пишат че повечето продукти ги нямат в наличност,а са обявени в продажба??