Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Xperia tipo [Re: Бакърджиев]
Автор: rado243
Дата: 16.06.2012 23:04
Xperia tipo има по-малък 3,2" дисплей от устойчиво на надраскване минерално стъкло, камерата е 3,2 Mpx камера и вградено приложение за управление на мобилния интернет трафик с цел следене на потреблението. Разчита на процесор 800 MHz Qualcomm Snapdragon. Разполага с Bluetooth и Wi-Fi и батерия с капацитет 1500 mАh с над 24 часа живот. Този модел ще се продава в червено, бяло, синьо и черно

Да,наистина цената трябва да е около 400лв. но мисля,че варианта с две симки ще е по атрактивен
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Xperia tipo [Re: cocohirs]
Автор: Glenfiddich
Дата: 06.09.2012 17:05
От седмица го притежавам и впечатленията ми са много положителни. Никакви проблеми със софта, изпуснах го на циментов под от 50 см. - никакви следи и поражения. Материалите от които е направен са много качествени и на външен вид изглежда по-скъп от реалното му позициониране като нисък клас телефон. Батерията му кара 2 дни със яко ръчкане а звука е много силен и доста чист. Минусите са посредствените снимки които прави няма светкавица и флаш плеър.
Според мен просто издухва основните си конкуренти LG - L3 и Samsung Galaxy Y
Дано съм Ви бил полезен - питайте ако нещо съм пропуснал
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Xperia tipo [Re: Бакърджиев]
Автор: anito_ai
Дата: 14.09.2012 22:24
извинявам се за предишният коментар,който не беше на кирилица

та въпроса ми е къде се намират игрите (ако има инсталирани и къде ако ние си ги свалим и инсталираме)?!

също искам да попитам дали към телефона има хендсфри,тъй като на мен не ми дадоха благодаря предварително
Отговор
» Виж мобилния телефон
Тема: Re: Sony Xperia tipo [Re: anito_ai]
Автор: deimos
Дата: 25.09.2012 18:08
Купих си телефона преди 3 дни от Виваком за 279 лв.
Инсталирах си flash player от Google Play, така че не е вярно че няма такъв плейър. Свалих си и няколко игри пак от Google Play, защото телефона е без предварително инсталирани игри.
Засега впечатленията ми са че работи безпроблемно и като цяло няма лагване и забавяне.
Камерата му е слаба, но аз съм го взел за браузване в интернет, ползване на GPS, от време на време някоя игра, четене на електронни книги, слушане на музика. За тези неща си върши отлично работата. Звукът му наистина е силен.
Задния капак е от качествен според мен материал по който не оставят следи при пипане и ползване.
На слънце видимостта не е особено добра.
Тази сутрин последно го заредих и го тествам колко ще издържи само на разговори като за целта съм изключил интернета и GPS-a, а яркостта съм намалил наполовина. Ще пиша за това по-нататък.
Поради това че цветовете на дисплея му са 256 000, а не 16 млн. видеото не е с много добро качество. Филмчета с обикновена резолюция вървят нормално. Пробвах и HD и Full HD - тръгват, но с насичане.
Мисля, че за тази цена си върши работа, стига да не търсите качествена камера и да държите да снимате и гледате видео в HD. Още повече че е с Андроид 4.0.4 който е оптимизиран за телефона и работи добре. В комплекта няма хендсфри.
Редактирано от deimos на 2012-09-25 18:12:41.