видях преди малко няква реклама за безплатен нетбук от м-тел ако ползваш мобилен и фиксиран телефон с 2 годишен договор от м-тел и трябва да имаш 500 точки от м-тел клуб и взимаш лаптопчето..
е.. какви са уловките някой знае ли вече.. прекалено е хубаво да е реалност :Д
Вземи мобилен интернет и домашен телефон от М-Тел и размени 500 от твоите клубни точки за нов нетбук!
Продължи договора си с М-Тел, вземи нов домашен телефон от М-Тел и си избери M-Tel Surf пакет и ще имаш изключителната възможност да размениш 500 от твоите клубни точки за нов нетбук!
Важно е да знаете:
* период на промоцията: 11.11.2009 до 11.12.2009 или до изчерпване на количествата.
* промоцията е предназначена за участници в M-Tel Club, които са регистрирани в М-Тел преди 2 или повече години
* за участие в промоцията е необходимо:
o да се подпише договор за срок от 2 години на тарифен план различен LOOP UP2U
o да се подпише нов договор за срок от 2 години по стандартни условия на един от следните планове: М-Теl HOMEBOX, М-Теl HOMEBOX Unlimited, M-Теl VOICEBOX или M-Tel VOICEBOXLIGHT
o да се подпише договор за срок от 2 години на един от следните M-Tel Surf пакети: M-Tel SURF (3 GB), M-Tel SURF + (5 GB) или M-Tel SURF SMART (10 GB)
* ако отговаряте на условията на промоцията с повече от една своя SIM карта, имате право да се възползвате само на една от тях.
ета къде е уловката... тоя м-тел сърф (най-ниския абонамент е 39.90 /месец) .. а и за 2 години... НЕ МЕРСИ :д ама така го анонсират че всеедно трябва да сме мега благодарни на щедрите м-тел че ни дават да си изхарчим парите за тях хахахахаха
Редактирано от mastermind на 2009-11-11 20:28:48.
Eй значи, тея хора от примоция на примоция скачат. Все едно е коледа всеки ден. То не са предплатени карти с безплатни* минути ,то не са безплатни* лаптопи ....
Чувствам се като в стараната на чудесата

Редактирано от antivillager на 2009-11-11 20:42:12.
И от мен няколко (finger) (finger) (finger) (finger) (finger) (finger)
Редактирано от TheTrue на 2009-11-11 20:46:53.
Хубаво, че има добри самаряни да разбиват закодираните прИмоции на родните ни операторчета
Редактирано от TheTrue на 2009-11-11 20:49:10.
Автор: mkpetrov
Дата: 11.11.2009 20:48
Явно на нелепите им тарифи по нормалния начин вече почти никой не се връзва, та се чудят какъв трук да измислят, за да прилъжат някой по-заблуден. (finger)
antivillager каза в снимки всичко, което и аз исках да кажа...
Ееее, все недоволни ! Ами връщайте се по пещерите и не ползвайте мобилни телефони, като не ви харесва; Все ще се намери някой с остроумен коментар, още преди да се е разбрало за какво става дума;
Какво лошо има да дадът безплатен NetBook на тези, които така или иначе ползват големи количества мобилен интернет ? Тези които не им е необходим, просто не са таргет на тази промоция, кво мрънкате; Няма да ви дадът безплатен компютър. Никой не ги дава ей така
Редактирано от SwollenMembers на 2009-11-11 22:56:45.
Ми тогава що парадират, че бил БЕЗПЛАТЕН? Ние срещу това мрънкаме.
Нали за компютър говорехме?
Редактирано от prasuncho на 2009-11-12 00:05:49.
Много добре ме разбра какво искам да кажа, не се прави сега на интересен : )
Хм, ако правилно разбирам трябва да се подпишат доста договори.
1. Договор за мобилни услуги.
2. Договор за някой от тъпите им BOX-ове.
3. Договор за Surf.
И чак след това вече може да се вземе неизвестния лаптоп (подозирам някой eee, най - евтиния).
Хм, три договора, за услуги със съмнително качество, при това и с невъзможност да ги ползваш навсякъде = тъпа промоция.
Пак е по-добре от промоцията на Виваком, в която предлагаха да подпишеш за ADSL, домашен телефон и мобилен и ти дават безплатно Nokia 2700 (или нещо подобно, абе най-евтината Nokia)
Ами, че то ментел са изпуснали QUARTO-тото. Предполагам, защото го предлагат в още по - малко градове и от BOX-а и ще ограничат още повече обхвата на промоцията.
Абе промоцията прилича на нещо, ако дават Adamo или Air
Чакай малко, че някой от останалите два оператора изобщо предлага ли подобни BOX-ове, минаващи през 3G мрежата ? И какво говорим за телевизията и покритието й, че каква телевизия предлагат виваком и глобул ? Да не коментирам "обширното" 3G покритие на виваком. Айде сега,. като говорим нещо, да говорим каквито са фактите; И аз не съм доволен от предлаганите цени, но не си измислям гупости;
Ами те и ментел не предлагат телевизия. Само се заплаща при тях.
Съгласен съм, че цените и условията са далеч от нормалното, но не можеш, да отречеш, че в това отношение М-тел предлагат най-голямо разнообразие от услуги; Другите са по-назад, а и не предлагат нещо кой знае колко по-евтино;
Абе ти си бил голям образ, бре!
Въртя, сука... ся ми то наистина не било евтино, но пък за сметка на това виж к'во разнообразие имало...
И да те светна още нещо - хеле пък компютри, лаптопи, нетбуци, нотбуци и прочие технологични подобия можеш да си вземеш от хиляди други места (дори и на изплащане, какъвто явно е случая и тук!), повечето от които специализирани, и които нямат нищо общо с мобилните оператори. Въобще какви са тези безумни напъни на операторите да продават компютри (вместо телефоните си), не ми е ясно - все едно в един прекрасен ден баничаря да реши, че е майстор-готвач.
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
Автор: vorgin
Дата: 12.11.2009 09:51
"ако отговаряте на условията на промоцията с повече от една своя SIM карта, имате право да се възползвате само на една от тях."
Значи ли това, че примерно мога да ходпиша само един договор за 2 години, примерно само този за M-tel HOMEBOX?