» статистика

Отговор

Тема: Оплаквания от търговията в сайта!
Автор: mishobehar
Дата: 08.03.2011 00:58

Здравейте,
Тук можете да споделяте всички ваши оплаквания от търговията в сайта, било то за чисто нови или за втора употреба телефони...

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: mishobehar]
Автор: ShinG0
Дата: 08.03.2011 01:31

Много добра тема! Надявам се най-после да се вземат мерки срещу некоректните търговци тук. Пълно е с такива, които не начисляват ДДС и накрая се оказва, че цената е съвсем друга или пък ти продават телефона, но не ти издават касов бон, което е в разрез със закона. Не знам какви са критериите, по които се добавят търговци в mobile shop-a, но малко трябва да се затегнат според мен. Не искаме любимият ни сайт да стане свърталище на мошеници и далавераджии нали?

Ще започна първи:
Тмобил БГ ЕООД Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход. ми продаде телефон Nokia 2330 за 70 лв, като тази цена се оказа впоследствие, че била без ДДС (а по телефона ме увери, че това е крайната цена) и ако съм искал касова бележка е трябвало да ми начисли ДДС. Ако знаех, че това е цената без ДДС нямаше да се занимавам изобщо с тази фирма!
Моля да бъде поставено изискване към всички търговци в Mobilе Shop да обявяват КРАЙНА ЦЕНА на своите продукти, за да няма излъгани после с цената и дребни шмекерии с цел спестяване на ДДС от някакви псевдо търговци в дупки (2 на 3 метра "офис".

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: ShinG0]
Автор: zmianatz
Дата: 08.03.2011 03:34

otvratitelno

Отговор

Автор: vladovn
Дата: 08.03.2011 08:58

Моля да бъде поставено изискване към всички търговци в Mobilе Shop да обявяват КРАЙНА ЦЕНА

Не се моли, те са задължени да изписват крайната цена по закон!

Отговор

Автор: iavorski
Дата: 08.03.2011 10:44

Всички възможни координати на лицето което ми продаде дефектен телефон:

0887083525,0887074071, one7@abv.bg, yendo@abv.bg

Телефончето разпознава мемори картата, твърди че не е форматирана, но отказва да я форматира. След като му се обадих че има проблем с телефона си изключи телефоните. Сега съответно продавам телефона обявен с проблем на доста по-ниска цена от цената на която го купих.

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: iavorski]
Автор: makeno
Дата: 08.03.2011 10:49

Кажи му и името, nickname-а и от къде е, че телефони и емейл лесно се сменяват

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: makeno]
Дата: 08.03.2011 11:31

Потребителско име 1: one1

Щом му се обадих започна да публикува обяви с нов номер 0887083525/yendo@abv.bg и нов ник но него не го записах.

Но и двата потребителя от доста време не са активни.

Отговор

Автор: BGkritika
Дата: 09.03.2011 07:01

Здравей,
Че то тука си има няколко човека които продават и в магазина и в борсата и имат по няколко регистрации.
Нищо ново под слънцето.
Внимавайте с измамите и ментетата.

Поздрави.

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: BGkritika]
Автор: motofen2
Дата: 10.03.2011 17:44

Дами и господа да Ви представя човека,който няма срам с многото профили-защо ли?,лъжеца,нямащ хал хабер от мобилни апарати,но с амбицията да продаде и най-големия боклук сред мобилните устройства или поредния апарат с подменени части наричащ се сам галено Мудката,едно същество с мургав цвят виреещо много добре на наша почва и с големия шанс да бъде все още здрав и цял след многото измами: Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
Основното,което искам да кажа е:не купувайте от този!
Ниските цени,гарнирани с уж предлаганата гаранция и мнимото приятелство са стръвта за всеки нов,неориентиран клиент на това погрешно място.

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: motofen2]
Автор: Heath Hunter
Дата: 12.03.2011 09:06

Kато гледам, за 26 часа този образ си е написал 5 похвали, все с много ++++. Три от похвалите са от два акаунта, създадени в рамките на минути (разликата в ID е 2)

Аз пък преди 3-4 месеца взех една чисто нова Motorola U9 от един човек, работи в магазин и съм много доволен, както и жената, на която го подарих. Но не можах да му благодаря - веднага си е свалил обявата, а и май нямаше други.

Редактирано от Heath Hunter на 2011-03-12 09:07:59.

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: Heath Hunter]
Автор: daskala_pe
Дата: 12.03.2011 11:19

И аз съм се сблъсквал със същия проблем. Жалко, че никой от можещите не прави нещо по въпроса - от Форум можеш да оставиш ЛС, но не и рейтинг на даден потребител и , от Борса не можеш да оставиш ЛС, а само рейтинг. Хубаво е да е двустранен процеса, защото има хора, които пишат често във Форума, но пускат рядко обяви, а като решиш да им сложиш + не се получава.

Отговор

Автор: plamen60
Дата: 13.03.2011 18:47

Savet: Tel vtora upotreba se kupuva taka:---Dokument ot kadeto e kupen telefona,pridrujen s kasovata belejka.Da ima ostata4na garancia po tozi dokument? Pismena belejka s podpis ot liceto,koeto vi prodava tele--4e vi go prodava ? Zadaljitelna opcia na kurier---otvori-probvai predi da plati6 ?

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: plamen60]
Автор: ANTIVILLAGER
Дата: 13.03.2011 20:36

Отговор

Тема: Re: Оплаквания от търговията в сайта!  [Re: plamen60]
Дата: 17.03.2011 16:51

plamen60 - е на мен като ми го продадоха с гаранция към Мтел ква ми е ползата - трябва да го нося при тях, да стои сигурно 2-3 седмици може и повече, да ми го флашнат че после да възстановявам контакти, акаунти, софтуер да инсталирам. Току виж ми казали - ми той изтърван, мокрен, отварян и т.н. и затова ремонта ще е за ваша сметка.

Отговор

Автор: ShinG0
Дата: 07.04.2011 14:47

Към главните админи на сайта. Какво е това --> Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход. ???
Как е възможно да се одобрили подобен "магазин", който няма адрес, няма телефон, няма e-mail - няма нищо?! Как е възможно такова безобразие

Отговор

Тема: ЦИГАРИ НА ЦЕНИ 18 лв - 29 лв ЗА КАРТОН  [Re: ShinG0]
Автор: Cigarettes
Дата: 09.04.2011 05:21

ВСИЧКИ МАРКИ ЦИГАРИ НА ЦЕНИ 18 лв - 29 лв ЗА КАРТОН

Camel , Davidoff , Dunhill , Karelia , Kent , L&M , Lucky Strike , More
Muratti , Pall Mall , Parliament , Rothmans , Viceroy , Marlboro И ДРУГИ

ПОРЪЧАЙ ЦИГАРИ В WWW.ONLINE-CIGARETTES.CO.CC

Отговор

Автор: mishobehar
Дата: 11.04.2011 12:25

Хммм... Тия пичове са си махнали адреса.. Ще ги предупредя и благодаря за сигнала

Отговор

Автор: skymaster
Дата: 11.04.2011 19:34

Става въпрос за този търговец който беше супер некоректен. Каза ми че телефона е като нов и че всичко работи и след като пуснах музика през слушалките не се чуваше нищо... Провах с над 5 чифта при което-НИЩО.
След над 5 разговора въпросния Г-н ми обясняваше как не можел да възтанови парите понеже ги изхабил... И накрая след разговор с баща ми му затвори...
СМЯТАМ ТОВА ЗА КРАЙНО НЕКОРЕКТНО!!!

Отговор

Автор: skymaster
Дата: 11.04.2011 19:35

Става въпрос за този търговец който беше супер некоректен. Каза ми че телефона е като нов и че всичко работи и след като пуснах музика през слушалките не се чуваше нищо... Провах с над 5 чифта при което-НИЩО.
След над 5 разговора въпросния Г-н ми обясняваше как не можел да възтанови парите понеже ги изхабил... И накрая след разговор с баща ми му затвори...
СМЯТАМ ТОВА ЗА КРАЙНО НЕКОРЕКТНО!!!
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

Отговор

Автор: jivko kazakov 77
Дата: 06.05.2011 07:51

Сайтта е перфектен, но хората който публикуват обявите през последния месец не стават, едва десет процента са реални, има правила за публикуване, но Бай Ганьо си е Бай Ганьо, всеки телефон е чисто нов или на месец, лъжат, мажат, нареждат сладко по-телефона, не се лъжете по многото обяви на даден профил, и липсата на отрицателен рейтинг, няма ли отвори и тествай при куриера- връщайте , измама е .
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620

в MARS
408.00 лв.
400.00 лв.

Samsung Galaxy Tab
Samsung Galaxy Tab

в Officebg
999.00 лв.