» статистика

Отговор

Тема: СПАМ Тема
Автор: mishobehar
Дата: 24.01.2011 20:33

Всеки да пише каквото си иска, само без обиди

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: mishobehar]
Автор: Samsung Galaxy S
Дата: 24.01.2011 20:42

Хубаво е това за обидите да го обясните на г-н keyone , който доста разпалено пише и обижда когато някой пише различно от неговото мнение, не му се сърдя все пак го познавам но е грозно да се чете.

Отговор

Автор: Capo_69
Дата: 24.01.2011 20:46

А може би СПАМ тема за Нокиа ????
2-3-4 СПАМ тема по раздели

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: Capo_69]
Автор: mishobehar
Дата: 24.01.2011 20:49

DD Не беше много за Nokia, преместих я

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: Samsung Galaxy S]
Автор: keyone
Дата: 24.01.2011 20:50

Продължаваш да падаш в хорските очи, Иване, а нали знаеш какво означава това?

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: keyone]
Дата: 24.01.2011 20:59

Напротив, не вярвам че някой от форума да му е приятно да чете обидите ти към всички който имат различно от твоето мнение.
Когато пишеш че който е с Андроид е идиот, или който не е с айфон е беден, социално слаб, мързелив и тн. , всичко това излага теб а не мен.
Имай си твоя позиция но не обиждай толкова вулгарно, все пак хора пишат тук а не животни и ти не си най-разбиращия. И освен всичко това си само на 16 години, а хората който пишат тук са ти батковци. Най малко заради това трябва да ги уважаваш.

Редактирано от Samsung Galaxy S на 2011-01-24 21:00:48.

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:00

Това пък кога съм го казвал? Явно познанията ти по родния език не са ужасни само при писането, а и при разбирането.

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:07

само един пример от днес давам и спирам да пиша за това.

Добави и следното: "Ако искате операционната система на вашия телефон да се диктува от идиоти?". Тогава всичко ще е пълно.

Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

намерих и другия бисер от вчера :

Т.е. ти искаш да е безплатна, значи нямаш пари, което значи, че нямаш хубава работа, а това ще да рече, че те мързи. Освен това, говориш за платформа, с кяото нямаш опит. Това ще да рече, че наистина имаш отклонения. Хайде, отивай да спиш, моля, и не се меси в разговори на теми, от които не разбираш.

Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

Редактирано от Samsung Galaxy S на 2011-01-24 21:10:03.

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:12

Ти въобще знаеш ли какво означава "диктува"? Ти никога няма да можеш да създадеш нова идея, да бъдеш лидер, ти нямаш качествата.

За второто- ти имаш нещо против моето логическо съждение? Аз не виждам нищо грешно в тази редица от логични мисли.

Отговор

Автор: sfan
Дата: 24.01.2011 21:13

Ааа викаш въобще не ми каза че съм идиот в оная тема там за дизайър или хд2 нали? Жалко че ги поизтриха мненията, да видят хората, кой колко е културен, като явно ти не си. И не това не беше общо обръщение, а насочено лично към мене. Добре че глупостите ви не ги приемам насериозно. Макар че по-правилно би било някой модератор да ти беше дал почивка, ма айде.

Редактирано от sfan на 2011-01-24 21:16:41.

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: sfan]
Дата: 24.01.2011 21:17

Да бъдеш културен не значи само да хвалиш всички покрай себе си. ПОредната глуапва мисъл от твоя страна. Мисля, че се вписваш в определението за идиот, което е: вродено слабоумие, неизличима психическа болест, съпроводена с пълно разрушаване на нормалната умствена дейност.

Между другото, научи се да пишеш, защото така е ужасно трудно да ти се четът мненията. Или си мислиш, че си прекалено велик, за да се съобразяваш с правилата, поставени преди толкова време?

Редактирано от keyone на 2011-01-24 21:19:19.

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:28

по-правилно би било някой модератор да ти беше дал почивка

Как да му дадат почивка след като и те самите използват такива обидни епитети, както се казва рибата мирише от главата.

След всичко което писа до тук мисля че на всички стана ясно че няма да спреш с обидите, и класификациите.

Ако ще се спазват правилата във форума, мисля че както аз съм бил в почивка и други хора от форума за съвсем различни неща от горепосочените , е крайно време една кратка почивка да ти се даде от форума, за да си прецениш сам грешките и да се поправиш.

Редактирано от Samsung Galaxy S на 2011-01-24 21:30:30.

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:30

Ама ти сериозно ли не разбраиш какво ти казвам? Ти ще си останеш вечната черна овца във форума и точно ТИ ще казваш какво заслужавам аз, така ли? И с какво право? Комплекси ли избиваш или какво? Get a life, dude.

Отговор

Автор: sfan
Дата: 24.01.2011 21:40

Кво ми е на писането бре , слагам точки слагам запетаи кво повече искаш, не ми се прави ти на големия писач само, между другото петима човека ми пратиха на лично да не се занимавам с идиоти и селяци, ама им казах, че понякога се забавлявам да споря с нискоинтелигентни хора. А ако знаеш преди как пишех ехеее без главни букви без точки без запетаи, тъй че са си пиша пйерфйектно как викаше един приятел.

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: sfan]
Дата: 24.01.2011 21:47

Да, но слагаш запетаи където ти падне, а за това си има правила.

Сега ви оставям да се радвате на хубавата вечер във форума, защото явно няма какво друго да правите. И спрете да пишете по теми, с които явно не сте добре запознати, моля. Точно това ме кара да мисля, че сте идиоти- не разбирате, но продължавате да спорите по съответната тема.

Отговор

Автор: m75
Дата: 24.01.2011 21:51

Автор: Spiderman_ot_selo
Дата: 24.01.2011 20:52
БТК са виновни за всичко!

Отговор

Дата: 24.01.2011 21:57

Точно това ме кара да мисля, че сте идиоти

Нали не се заблуждаваш, че и ние си мислим разни неща за теб но не ги пишем по форумите, много е детинско някак си, да се пише всичко каквото си мислиш, без да го филтрираш през морала и етиката. Просташко е!

Отговор

Дата: 24.01.2011 22:04

......., или който не е с айфон е беден, социално слаб, мързелив и тн. .....,

А така
Бедния АЗ
Аз самия не осъзнавам колко съм беден

МОля за ПОМОЩ ако не за тилифон поне за бира

Отговор

Тема: Re: СПАМ Тема  [Re: Capo_69]
Дата: 24.01.2011 22:05

ето ти много Бираааа
след като нямаш пари за айфон

Редактирано от Samsung Galaxy S на 2011-01-24 22:10:50.

Отговор

Дата: 24.01.2011 22:16

Охоооооо...., как си бре Ванка
Ти нямаше ли имен ден наскоро
А къде се "покри", че не те "отразихме" тогава

Изтървал съм тук нещата (във форума).
Вече не зная кой - кой е.
А ето тебе те разбрах сега "къде си".

Явно одереторите си вършат работата и трият яко, че вечер като имам време за тука ...., и погледна ....., нищо не разбирам..... Всичко почистено и интриги няма
Не се и разбира кой зад кой ник се е преместил
---------------

БТК са виновни за всичко

Едит:
Тази година с m75 може да се засечем отново на Созопол.
Там съм всяка година за около месец.
Тази година ако ще е там да се обади - преди
Да не се разминем отново ...., та да си премерим интернет трафика на бира и пържоли

Редактирано от Capo_69 на 2011-01-24 22:19:44.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | напред »

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Motorola RAZR i
Motorola RAZR i

в SLOT MOBILE
790.00 лв.
780.00 лв.

Nokia C6
Nokia C6

в MOBILWORLD
315.00 лв.