» статистика

Отговор

» Виж новината

Тема: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM
Автор: Nistel
Дата: 17.05.2012 11:43

Само за нови абонати

Явно държат настоящите да им станат бивши

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Nistel]
Автор: geleto
Дата: 17.05.2012 11:46

Ама да не се окаже ,че първо се изговарят 120те минути и после към други мрежи няма.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: geleto]
Автор: Crazy!
Дата: 17.05.2012 12:01

Това със срочен договор ли е, и дали е само за нови карти? Някой с повече инфо?

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Crazy!]
Автор: Loоper
Дата: 17.05.2012 12:10

отговорили са ти още преди да си зададеш ТЪПИТЕ въпроси

със срочн договор е разбира се при виваком само вива фрии е безсрочен

Изключително тъпо предложение и се опитват да излъжат хората с гръмкото 1200 мин към всички мрежи... пук то накрая се оказва, че са 120 минути

Виваком срочен договор 120 мин < 500 мин безсрочен договор Боб

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Loоper]
Автор: Troll_
Дата: 17.05.2012 12:14

безсилно и подвеждащо предложение в отговор на Боб...

480 минути в мобилната мрежа на телекома, 120 към другите мобилни оператори

В комбинация с изискване за нова карта и за срочен договор - не, мерси...

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Loоper]
Автор: mkpetrov
Дата: 17.05.2012 12:15

Мда, доста по-зле изглежда от предложението на БОБ. Може да свърши работа за настоящи абонати (И да откаже част от тези, които евентуално са решили да се отказват), ама те точно тях са отрязали. Поредният пример за това колко умствено увредени хора работят по върховете на такива компании и как им липсва всякакъв здрав разум.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: mkpetrov]
Автор: мoбилефен
Дата: 17.05.2012 12:31

С 50% са свалили таксата от 30 на 15 и пак ревете, няма угодия....

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: мoбилефен]
Автор: mkpetrov
Дата: 17.05.2012 12:33

Ами важно е на пазара какво се предлага и какви са реалностите, а не колко е било при тях.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: mkpetrov]
Автор: Crazy!
Дата: 17.05.2012 12:49

Добра е тарифата няма спор, но е насочена основно към Вива. Мога да кажа, че с появата на БоБ, пазара започва да се движи много добре в посока клиентите

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: мoбилефен]
Автор: digunan
Дата: 17.05.2012 12:53

С 50% са свалили таксата от 30 на 15 и пак ревете, няма угодия...

Добре - предложението е добро, НО - кажи ми как да се възползвам от него. Имам карта пренесена от Ментел при Вива, на която договора изтича точно сега - ама се водя СТАР абонат - не мога да се възползвам от офертата. Трябва да закрия номера, който ползвам от 10 години за да пусна нов на текущата оферта. Просто няма как да стане. В случая, колкото и да не ми се иска да се връщам при ментелците, ще го направя. Защото супербоб-а е определно по добър. Като не искат да ми вземат 15 лева ще ги дам на друг. Определено ме устройва плана, който и Вива пускат, но няма как да го позлвам. След три месеца ( когато пак имам право да се пренеса ) евентуално, ако пуснат подобна оферта - пак ще се върна при тях.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Crazy!]
Автор: PLAYL|FE
Дата: 17.05.2012 12:54

Съгласен съм с казаното от теб, но въпреки всичко не мога да разбера такава "Новина" платена статия и реклама е или е някаква правописна грешка с добавена една допълнителна нула, защото 1200 минути към всички оператори НЕ Е равно на 120 към другите мобилни оператори

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: digunan]
Дата: 17.05.2012 13:01

Уф като почнете с този номер, абе кой ти помни номера?
Телефона помни всичко,пускаш им един смс към всички или им се обаждаш и си готов. Който ползва повече вива като мен ще се възползва от това предложение. И любимия номер е супер без пари говориш с един номер.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: digunan]
Автор: PLAYL|FE
Дата: 17.05.2012 13:01

ама се водя СТАР абонат - не мога да се възползвам от офертата.

ДА, това е една от най-големите болки на потребителите - операторите не ценят и не стимулират настоящите си абонати, а се борят за таргети и нови активации, само че и ние се изхитрихме С въвеждането на лесната преносимост на номера, можем постоянно да ги сменяме, като търсим най-добро предложение за нас, друг е въпроса, че много хора не се възползват от това си право, а и възниква въпроса защо трябва да стигаме дотам...

Отговор

» Виж новината

Дата: 17.05.2012 13:04

Crazy прав си, наистина бобеца раздруса цените на месец с 50% надолу.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Nistel]
Автор: Обективният
Дата: 17.05.2012 13:05

Много добра оферта. Нека не забравяме, че Мтел пуснаха план с 600 мин. към всички за 30 лв., а Вива го дават за 15 лв. Още по-хубавото е, че го пускат в собствената си мрежа.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Обективният]
Автор: Premium Customer
Дата: 17.05.2012 13:09

Да, ама тия 600 можеше да си ги изговориш с когото поискаш. А тук са само 120 към другите оператори Това е разликата Заглавието е подвеждащо.

Отговор

» Виж новината

Автор: Sharky_80
Дата: 17.05.2012 13:09

Не е много приятно да си сменяш номера особена ако ти е от дълго време! Досега съм си сменал номера 3 пъти и мисля да не го правя повече. Голямо неудобство е особено, като ти се наложи да звъннеш на човек с когото не си се чувал отдавна и не сте много близки и докато му обясниш кой си и т.н много е неприятно. Иначе на най-близките ще изпратиш 1 смс с новия си номер, но не може да го направиш с всички, които са ти в указателя!

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Sharky_80]
Дата: 17.05.2012 13:17

Друг вариант е да прехвърлиш номера на припейд и да запишеш съобщение на гласовата

Хах, като се сетя, като по-малък постоянно сменях номера и някакви припейд карти... Сигурно съм имал над 20 номера, все не исках еди кой си да ме търси

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Обективният]
Автор: Sharky_80
Дата: 17.05.2012 13:18

Офертата не е лоша, но щом не може за стари абонати жалко за тях и те започнаха с ментелските номера, които много ме дразнеха и заради, които се махнах от Мтел и отидох при Виваком! Аз лично най-вероятно ще избера Супер боба заради безсрочния договор и включените смс-и, както и повечето минути към всички мрежи, които най-вероятно няма да успея да изговоря, но за да стигнат минутите трябва да останат!

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM  [Re: Sharky_80]
Дата: 17.05.2012 13:20

Определено БОБ-ът е по-добра оферта от срочен договор с Виваком (и то такъв само със 120 минути).
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620

в MARS
408.00 лв.
400.00 лв.

Seals TS3
Seals TS3

в Mobil
795.00 лв.