Отговор
» Виж новината
Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM [Re: мoбилефен]
Автор: digunan
Дата: 17.05.2012 12:53
С 50% са свалили таксата от 30 на 15 и пак ревете, няма угодия...
Добре - предложението е добро, НО - кажи ми как да се възползвам от него. Имам карта пренесена от Ментел при Вива, на която договора изтича точно сега - ама се водя СТАР абонат - не мога да се възползвам от офертата. Трябва да закрия номера, който ползвам от 10 години за да пусна нов на текущата оферта. Просто няма как да стане. В случая, колкото и да не ми се иска да се връщам при ментелците, ще го направя. Защото супербоб-а е определно по добър. Като не искат да ми вземат 15 лева ще ги дам на друг. Определено ме устройва плана, който и Вива пускат, но няма как да го позлвам. След три месеца ( когато пак имам право да се пренеса ) евентуално, ако пуснат подобна оферта - пак ще се върна при тях.
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM [Re: digunan]
Автор: PLAYL|FE
Дата: 17.05.2012 13:01
ама се водя СТАР абонат - не мога да се възползвам от офертата.
ДА, това е една от най-големите болки на потребителите - операторите не ценят и не стимулират настоящите си абонати, а се борят за таргети и нови активации, само че и ние се изхитрихме

С въвеждането на лесната преносимост на номера, можем постоянно да ги сменяме, като търсим най-добро предложение за нас, друг е въпроса, че много хора не се възползват от това си право, а и възниква въпроса защо трябва да стигаме дотам...
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM [Re: мoбилефен]
Автор: Sharky_80
Дата: 17.05.2012 13:09
Не е много приятно да си сменяш номера особена ако ти е от дълго време! Досега съм си сменал номера 3 пъти и мисля да не го правя повече. Голямо неудобство е особено, като ти се наложи да звъннеш на човек с когото не си се чувал отдавна и не сте много близки и докато му обясниш кой си и т.н много е неприятно. Иначе на най-близките ще изпратиш 1 смс с новия си номер, но не може да го направиш с всички, които са ти в указателя!
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: 1200 минути към всички оператори срещу 15 лв. на месец от VIVACOM [Re: Обективният]
Автор: Sharky_80
Дата: 17.05.2012 13:18
Офертата не е лоша, но щом не може за стари абонати жалко за тях и те започнаха с ментелските номера, които много ме дразнеха и заради, които се махнах от Мтел и отидох при Виваком! Аз лично най-вероятно ще избера Супер боба заради безсрочния договор и включените смс-и, както и повечето минути към всички мрежи, които най-вероятно няма да успея да изговоря, но за да стигнат минутите трябва да останат!