» статистика

Отговор

Тема: GLOBUL COMBO +
Автор: KOBRETI
Дата: 22.06.2012 10:12

ДО 20% ПО-НИСКИ АБОНАМЕНТНИ ТАКСИ С НОВИТЕ ПАКЕТНИ УСЛУГИ GLOBUL COMBO +
21-06-2012

Клиентите на GLOBUL, ще могат свободно да комбинират всички услуги предлагани от оператора и така да пестят от месечните си абонаменти. Тези, които комбинират абонаменти за мобилни услуги, домашен телефон или мобилен интернет от GLOBUL могат да спестят до 20% от общата сума на месечните си абонаменти с новите пакетни предложения GLOBUL Combo+.

Абонатите могат да обединят до четири ползвани от тях номера в пакет GLOBUL Combo+, като е необходимо с тези номера да се ползват поне две от услугите предлагани от GLOBUL.

В зависимост от общата стойност на стандартните месечни абонаменти и броят на ползваните услуги, абонатите ще получат и различна отстъпка от месечната такса. Така например, при пакет GLOBUL Combo+, с обща стойност на месечните абонаменти от 40 лв. или повече и при три ползвани услуги от GLOBUL, отстъпката от месечните такси ще бъде 20%, а при месечни абонаменти на обща стойност между 20 и 39,99 лв. и три ползвани услуги, отстъпката ще бъде 15% и т.н.

От пакетите GLOBUL Combo+ могат да се възползват всички клиенти на GLOBUL, физически лица, при подписване на нов договор за мобилни услуги, домашен телефон или мобилен интернет или при подновяване на съществуващ договор по Програма ЗАЕДНО.

Пакетните услуги GLOBUL Combo+ се предлагат промоционално от 21 юни до 31 юли. Повече информация за новите пакетни предложения GLOBUL Combo+ е налична на www.globul.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори.

Значи всички клиенти свободно могат да се възползват... при подписване на нов годовор

Отговор

Тема: Re: GLOBUL COMBO +  [Re: KOBRETI]
Автор: Jivko21
Дата: 22.06.2012 13:10

Ако преподписва също може да си направи пакет. Има случаи в които ако си добавиш дом. телефон или дата карта месечния абонамент не само няма да се увеличи, а напротив намалява.
Зависи какви абонаментни програми ползваш и в каква категория за отстъпка попадаш.

Отговор

Тема: Re: GLOBUL COMBO +  [Re: Jivko21]
Автор: Jul 72
Дата: 22.06.2012 13:58

Точно казано
Но важно е да е с негативна настройка против Глобул, кой ти гледа читаво ли или не.
Плюе се по Мтел, проверил не проверил някой - карай.
Пускат се нови неща, и както винаги съм казвал, щом е в полза на потребителя трябва да се адмирира, обаче не и не!
Аз не долюбвам Виваком, ама си взех на примоция от тях смартфон с техен постпейд, що да не го отбележа като добра инициатива - ми добра си е. Друга тема, е че открих че дължа на оператора пари без да знам щото не си мръднали четирибуквието да ми кажат, че дължа някаква частична такса.
Да съм отварял тема за това

Редактирано от Jul 72 на 2012-06-22 13:59:49.

Отговор

Автор: iavorski
Дата: 22.06.2012 15:43

По принцип таксата не намалява а се получава една стабилна отстъпка. Която отстъпка обаче не важи ако решиш да си прекратиш договора предсрочно. Малка подробност но съществена.

Отговор

Тема: Re: GLOBUL COMBO +  [Re: Jul 72]
Автор: KOBRETI
Дата: 22.06.2012 18:25

Къде видя някой да плюе бе, приятелю? Май-май се опитваш да вменяваш неща, които не прави никой в темата...

Отговор

Автор: stststeven
Дата: 22.06.2012 19:55

При възползването си от пакетна услуга GLOBUL Combo +, потребителят обвързва номерата, които е избрал да са част от нея, като срокът за ползване на услугите, предоставяни от GLOBUL за тези номера, се продължава до изтичане най-дългия срок измежду тях. Новият срок е валиден за всички номера, включени в пакетната услуга, включително за активираните допълнителни срочни пакети към тях.

Освен това при всяко добавяне на нова карта към пакета,ако срокът на новата карта е по-дълъг от оставащия срок по вече съществуващия договор,то срокът на всички карти се продължава до изтичане на новия договор.
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

Редактирано от stststeven на 2012-06-22 19:56:56.

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Sony Xperia ZL
Sony Xperia ZL

в MARS
995.00 лв.
985.00 лв.

Nokia Lumia 900
Nokia Lumia 900

в Gsmelite
510.00 лв.
499.00 лв.