» статистика

Тема: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?
Автор: PLAYLIFE [Globul/Mtel]
Дата: 01.07.2012 00:28

В една друга тема, @AVKansazov в обръщение към @Обективният написа:
Що не си смениш ника на Ментеливния.
Много ще ти отива - хем ще те свързва с оператора хем ще напомня на една негова характеристика а и твоя също.

В отговор на което ме осени една идея, която смятам да ви предложа:
Поради липса на описание под нашите Nicknames (както е при повечето форуми, напр. град, марка автомобил, длъжност), ми хрумна идеята за една доброволна инициатива всеки да сложи след ник-а си оператора/ите на които е абонат - нещо от сорта Обективният[Mtel], както и вече сменените AVKansazov[Globul/Mtel], emosc [Globul] ... Така ще става ясно до колко един потребител е пристрастен към оператора, чиито услуги използва или просто ще покаже чии услуги използва.
Смятам, че на никой няма да навреди, нито ще му се развали фасона ако сложи в скоби името на оператора, който използва. Хем по-ясно ще стане, хем малко разнообразие ще има
След време дори може да сменим от Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] да съкратим до една буква - Nickname[M/G/V/B]
Защо не?

mod edit: Темата е изчерпана.
Заключвам.
vladovn

Редактирано от PLAYLIFE [Globul/Mtel] на 2012-07-03 00:58:30.

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: PLAYLIFE [Globul/Mtel]]
Автор: Обективният[ М-Тел ] Логиката в форума: Доволен си от М-Тел-Ти си служител, Доволен си от Виваком-Ти си обективен.
Дата: 01.07.2012 00:35

А вижте моя ник къв е

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: Обективният[ М-Тел ] Логиката в форума: Доволен си от М-Тел-Ти си служител, Доволен си от Виваком-Ти си обективен.]
Дата: 01.07.2012 00:37

ненормална работа

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: PLAYLIFE [Globul/Mtel]]
Автор: Обективният[ М-Тел ] Логиката в форума: Доволен си от М-Тел-Ти си служител, Доволен си от Виваком-Ти си обективен.
Дата: 01.07.2012 00:38

Да, но е самата истина. Що никой не ми вярва на мен?

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: Обективният[ М-Тел ] Логиката в форума: Доволен си от М-Тел-Ти си служител, Доволен си от Виваком-Ти си обективен.]
Дата: 01.07.2012 00:40

Може би защото изказваш прекалено "обективни" мнения в полза на един единствен оператор от който мнозина от нас проплакаха

м/у другото след един разговор в който ти обясних същото ама по-образно си спомням, че за малко се беше кротнал и имаше напредък, не след дълго обаче одата възхваляваща Мтел от твоя страна продължи... а много хора спряха да ти обръщат просто внимание

Редактирано от PLAYLIFE [Globul/Mtel] на 2012-07-01 00:42:26.

Дата: 01.07.2012 00:53

Това беше споделяне на лично впечатление, а не реклама. Съжалявам, ако на някой хора им е неудобно да виждат такива мнения.
И да, миналата година писах доста глупави коментари, но от няколко месеца вече си пиша нормално. Това че съм изразил добро впечатление от дадена услуга, не ме прави служител.

Дата: 01.07.2012 01:20

Лично аз никога не съм твърдял, че си служител! А и не виждам нищо лошо в това да бъдеш такъв. Достоен пример за това е Crazy, въпреки, че и той е пристрастен, както и в много случаи избягва умишлено неудобните въпроси... Като цяло нагласата към неговата персона е по-скоро положителна, отколкото отрицателна, съдейки по мненията след неговия бан, моето също е такова. Мнението спрямо теб, обаче се изгражда на база писанията ти тук във форума и както ти казах - личи си, че те не са безпристрастни и в много случай лишени от обективност. Сега като ти вземе човек и новия ник, е кажи ми как да не те обвиняват и да те взимат на сериозно?
Аз обратно на теб имам собственоръчно направено лого (макар да го виждам на какви ли не места в нета, точно това лого е мое лично дело - 5 минутна заигравка със шопа), а с него изразявам негативното си отношение, като цяло спрямо оператора Мтел. Но пък не можеш да не обърнеш внимание, че не пропускам да нахраня който и да е оператор, когато виждам некоректни практики или грешки от тяхна страна, както и да отбележа положителното, когато то касае дори Ментел Гледам наистина да съм обективен, а не като теб - обективен само спрямо любимия си оператор и против останалите на всяка цена!
Ако и сега не си ме разбрал - няма да мога да ти помогна
Давай да сменяме никовете сега, че стигнахме до искрено и лично, а не това е целта на темата!

Автор: rado243
Дата: 01.07.2012 05:57

Обективният[ М-Тел ] Логиката в форума: Доволен си от М-Тел-Ти си служител, Доволен си от Виваком-Ти си обективен.

Б..си ника то по дълго от името на дърт индианец или арабски шейх
А бе,пич ти си олицетворение на оня лаф-"хората пръднаха,той се н...ра"

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: rado243]
Автор: Бабанка
Дата: 01.07.2012 07:40

След, като сме отворили такава тема, аз предлагам да допълним и към, коя марка от мобилните устройства сме фенове, защото аз си признавам, че съм фен на Самсунг, а любимия ми оператор е Виваком!
@rado243, то май наистина никовете ни ше станат, като на индиански вождове..
А бе,пич ти си олицетворение на оня лаф-"хората пръднаха,той се н...ра"

хахахахахахахахахахаха...

Редактирано от Бабанка на 2012-07-01 07:46:59.

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: Бабанка]
Автор: TheTrue
Дата: 01.07.2012 08:55

Боб не е реален оператор.

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: TheTrue]
Автор: TheTrue
Дата: 01.07.2012 09:22

И да си фен на оператор е все едно си фен на крадци.

Дата: 01.07.2012 09:28

Явно политиката на Виваком ми допада: евтини устройства, намаления до 80%, интернет с реални 128кб/с след ограничението и точни сметки до стотинката поне при мен!

Дата: 01.07.2012 10:28

Бе то и Мтел не е оператор, но за такъв се води, а на Боба му спрегнаха нарицанието "виртуален" и за това го числим към общата гилдия. В крайна сметка кой каквото иска да слага

Дата: 01.07.2012 10:36

Аз така и не разбрах БОБ клонинг на М-Тел ли е, или си е отделен оператор при условие, че са си дупе и гащи?

Автор: agroman12
Дата: 01.07.2012 10:39

Ми аз съм на Мтел, но не съм им фен. Така да се каже преди време им станах абонат и I deal with it. Не се е стигнало (слава богу) до случка от тяхна страна, която да ме вбеси, че да им тегля майната, но от морална гледна точка ме дразнят. То по тая логика...
Но обмислям от известно време насам дали да не мина към Globul тъй като много хора, които познавам са там. Не слугувам като сляпо фенбнойче на нито един опратор, като всеки клиент избирам къде ми е изгодно. Засега на този кяр ми е добре, договора ми е безсрочен, тъй като са изтекли сроковете, но още събирам смелост да преподпиша (ако преподпиша въобще), въпреки че да си пренеса номера при гръците по ме блазни.

Редактирано от agroman12 на 2012-07-01 10:41:33.

Дата: 01.07.2012 10:41

Ами в началото се опитваха да ни убедят, че нямат нищо общо, въпреки, че използват тяхната мрежа. Аз лично се отказах да вярвам на тоя вариант, съдейки по мащабната рекламна кампания, която предприеха и вярвайки, че Боб бе създаден за да заличи вече опетненото име на оператора, както и да задържи всячески напускащите оператора.
ПП: Забравих да кажа, че според мен донякъде успяха със стратегията си, както и това, че Боб се оказа не лоша алтернатива до момента.

Редактирано от PLAYLIFE [Globul/Mtel] на 2012-07-01 10:53:32.

Дата: 01.07.2012 10:51

Всъщност мисля, че вече няма значение, важното на нас потребителите да ни е добре и да ни устройва това, което предлагат операторите, и да има повече такива предложения, като Супер-Боб!

Дата: 01.07.2012 10:55

Абсолютно!

Автор: Обективният[М-Тел]
Дата: 01.07.2012 11:08

Според мен Боб го създадоха, за да наваксат донякъде загубените абонати, както и да спрат големия ръст на Виваком, който впрочем не е за сметка на М-Тел, а за сметка на отказващите се от домашен телефон. Дано не звучи пристрастно, но най-тежкия период за М-Тел приключи. Проблемите с билинг системата бяха от септември 2010 до май 2011. Договорите на засегнатите приключваха от септември 2011 до май 2012( при едногодишен или двугодишен договор). Така че тези, които са решили да се отказват, вече са се отказали.
Но според мен само с Боб няма да стане. Трябва да пускат добри планове и в собствената си мрежа, не че сега няма такива.

Редактирано от Обективният[М-Тел] на 2012-07-01 11:12:16.

Тема: Re: Nickname[Mtel/Globul/Vivacom/Bob] защо не?  [Re: Обективният[М-Тел]]
Автор: motofen2
Дата: 01.07.2012 11:14

Мтел и сега нямат добри планове,само глупости пишеш!
1 | 2 |

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Motorola DEXT
Motorola DEXT

в MOBILWORLD
420.00 лв.
405.00 лв.

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620

в MARS
408.00 лв.