» статистика
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Отговор

Тема: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?
Автор: EMILEN
Дата: 03.07.2012 11:17

Бях чел някъде, че вече можело да се спре гласовата поща, без да се плаща 3.90 лв. Има ли такова нещо към момента?

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: EMILEN]
Автор: milen888
Дата: 03.07.2012 11:48

Не ми се дават 3.90 лв за деактивиране и затова направих следното – пренасочих обажданията към мой номер, вместо към гласовата поща:

**61*+359123456789*11*30# - пренасочване при липса на отговор към посочения номер

+359123456789 - вашият номер с кода на България

30 - след колко секунди ще се прехвърли разговора, макс. 30

*#61# - проверява статуса на пренасочване при липса на отговор

**62*+359123456789# - пренасочване извън обхват към посочения номер

*#62# - проверява статуса на пренасочване извън обхват

**67*+359123456789# - пренасочване, когато абонатът е зает, към посочения номер

*#67# - проверява статуса на пренасочване, когато абонатът е зает

След набиране на кода, натискате зелена слушалка

Кодовете са универсални за всички GSM мрежи и апарати.

Редактирано от milen888 на 2012-07-03 11:49:21.

Отговор

Автор: VanJuShin
Дата: 03.07.2012 14:46

Ако решиш да си върнеш гласовата поща, използвай кода: ##002#
По принцип този код е за деактивиране на гласова поща, но при ВОВ е обратното - активира я. По-точно възстановява настройките по подразбиране, които при ВОВ са “пренасочване към гласова поща”. Ако отмениш някое от пренасочванията, за него ще важи “пренасочване към гласова поща”.
Всички гимнастики по пренасочване и отмяна на пренасочване могат да се направят и от менюто на апарата.

Редактирано от VanJuShin на 2012-07-03 15:01:42.

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: milen888]
Автор: [BG]Agent_Kowalski
Дата: 03.07.2012 16:39

А ако пренасочим към собствения ни номер какво ще стане?

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: [BG]Agent_Kowalski]
Автор: KOBRETI
Дата: 03.07.2012 17:38

според мен няма да ти позволи

иначе идеята на Пафката беше не да се насочи към друг номер, а към

088088ххххх

88ххххх - това е номерът след 098 в Боб

принципно пренасочване към 0880мтелскиномер пренасочва към гласовата поща в мтел, но явно при Боб не насочва наникъде, а просто разговорът се прекратява

имайте предвид, че когато направите пренасочване, ако някой ви звънне и ви пренасочи, плащате като за изходящ разговор към номера, към който сте пренасочили

та идеят ана Пафката е просто разговорът да се прекрати

с пренасочването можете да правите и други "трикове" - примерно ако пренасочите към някакъв несъществуващ номер, например 234567, ако някой ви звънне и му прекъснете (трябва да направите правилното пренасочване), ще му каже "Номерът е грешен или непълен"

Ако имате домашен телефон, можете да му активирате автоматичен отговор "Абонатът отсъства" или "Абонатът не желае да бъде обезпокояван" и ако си пренасочите мобилния към домашния, разговор няма да се таксува, а позвъняващият ще получава съответното съобщение

Аз в момента на 3-симовата китайка, съм пренасочил при недостъпен номер Боб към Вива, Вива към Глобул, Глобул към Боб. Така ако говоря по едната карта и някой ми звънне по другата, вместо да му каже, че няма връзка, ще пренасочи последователно, докато достигне до картата, по която говоря в момента, и ще ми дойде като второ повикване...

А пък редовно като ходя в чужбина, си пренасочвам Мегакола към тамошния номер и спокойно си приемам входящите обаждания без д аплащам за роуминг Но трябва да имате предварително номера, тъй като това пренасочване не ви позволява да го активирате, докато сте в чужбина и трябва да го направите, докато сте в БГ

Редактирано от KOBRETI на 2012-07-03 17:53:37.

Отговор

Автор: Arthur
Дата: 03.07.2012 17:51

ако не знаете къде е родното място на боб -----това е БОБОВ ДОЛ

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: Arthur]
Дата: 03.07.2012 17:55

Много си оригинален, пич! Номер 1 си! Браво за невероятното хрумване! Как така още никой не се е сетил за това!

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: KOBRETI]
Автор: sports_man
Дата: 03.07.2012 18:12

Верно бе кой да се сети...

Отговор

Автор: Paffkata™
Дата: 03.07.2012 20:06

Ето ти начина:
НАЧИН ЗА ДЕАКТИВИРАНЕ НА ГЛАСОВА ПОЩА ПРИ БОБ БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ:
- има начин, аз пробвах стана, след 30 сек. сигнал 'свободно' те изхвърля, без да се включва гласова поща и без да има отразени във фактурата 3,90 лв.
ето как: **61*0880номер**30# + зелена слушалка.
На мястото на 'номер' се слага номера от който се прави но без префикса, примерно 098.
Работи

Отговор

Автор: Kaiser Soze
Дата: 03.07.2012 20:08

Последно има ли прескачане този типично еврейски номер на Ментел а.к.а. Боб?

Отговор

Дата: 03.07.2012 21:49

имайте предвид, че когато направите пренасочване, ако някой ви звънне и ви пренасочи, плащате като за изходящ разговор към номера, към който сте пренасочили

Кобретко знаеш ли колко се плаща минутата,ако се случи това? Ако не ми разбра въпроса имах предвид аз както съм на Г и на Боб ако боба пренасочи разговора към Глобула ми ако дигна колко е минутата и се таксува Боба нали в този случай? Пак ли 10,8 мин или се таксува нещо като гласова поща,пробвал ли си? От доста време се чудя и сега се сетих да те питам,щото виждам си писъл затова

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: sports_man]
Дата: 03.07.2012 21:56

Таксува ти като стандартен разговор, в случая към Глобул. Ако имаш пакет, взима от него, ако нямаш - 10,8 ст/мин

Отговор

Дата: 03.07.2012 22:46

Е ако имам остатък от минутите /супербоба/ взима от тях такали? Не че нещо ама ми звучи прекалено добре за да е истина,а и си спомням че преди не беше така.
В такъв случай се обезсмисля почти напълно 2-симовите телефони с 2 модула ако ти зима от пакета минути,особено ако и на 2-те карти имаш мин към всички

Редактирано от sports_man на 2012-07-03 22:49:49.

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: sports_man]
Дата: 04.07.2012 03:14

пренасочването се третира като обикновен разговор - ако имаш пакет минути, взима от тях...

да, с пренасочване между двете карти, няма нужда от 2-симов телефон с 2 модула, при положение че имаш пакет минути, които важат между двата номера. аз съм с 3-симов с 1 модул

Отговор

Автор: borusiq
Дата: 04.07.2012 10:20

Интересното е откога почва отчитането? От Сигнал "свободно" веднага след прехвърлянето или след фактическо започване на разговор?

Отговор

Дата: 04.07.2012 10:38

“ДЕАКТИВИРАНЕ НА ГЛАСОВА ПОЩА ПРИ БОБ БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ” – такова животно нЕма!!!

Има пренасочване на разговора от БОБ номера (при липса на отговор, извън обхват, когато абонатът е зает) към ваш номер (мобилен, стационарен, IP, извънземен…). И това също НЕ Е безплатно, ако се осъществи пренасочения разговор. Освен ако имате “безплатни” минути в плана на БОБ, разбира се.
За повече подробности виж KOBRETI.

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: borusiq]
Дата: 04.07.2012 11:55

От започване на разговора

Отговор

Тема: Re: bob: Как се спира гласовата поща БЕЗПЛАТНО?  [Re: VanJuShin]
Дата: 04.07.2012 11:55

Виж поста на Пафката

Отговор

Дата: 04.07.2012 22:25

Paffkata™ даде идеята за пренасочването. Но ако изпълниш това, което е написал в поста си, ще се отървеш от гласовата поща само "при липса на отговор". Ако телефонът е извън обхват, пак ще се включи гласовата поща.
За да не се включва изобщо гласовата поща, най-добре да се изпълни това, което е цитирал milen888.

Редактирано от VanJuShin на 2012-07-04 22:30:30.

Отговор

Автор: purko1
Дата: 04.07.2012 22:36

а бе ти за 3.90 ли си бе колега
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
LG Optimus G
LG Optimus G

в SmartPhonesbg
1099.00 лв.
1049.00 лв.

Samsung Galaxy Mega 6.3 I9205