Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: gospodin.georgiev]
Автор: makeno
Дата: 04.07.2012 13:20
Много е добро приложението, има доста информация. Дано наистина повече хора да посетят тези места в БГ, заслужават си.
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: makeno]
Автор: nmnikolov
Дата: 04.07.2012 20:16
С приятелката ми доста обикаляме последните месеци откакто си взехме кола и за 3 месеца събрахме 35 печата. Ама за Андроид като цяло няма хубаво приложение, а това тук изглежда доста добро. Дано скоро го пуснат и за Андроид.
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: nycon]
Автор: Dragomaneca
Дата: 05.07.2012 13:44
Това е наистина една много добра инициатива. Ще ми е интересно повече да прочета за това.
Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: nycon]
Автор: Kaiser Soze
Дата: 05.07.2012 15:12
Чак цяла тема гледам сте отделили.Винаги са ми били забавни фенбойчетата на WP, които се дивят на всяко ново приложение сякаш е чудо неземно. Това отдавна го иам за Андроид. Един приятел също, така невеж, ми обясняваше оня ден, че Нокия Малоумия вървяла с безплатна Навигация и офис пакет и тярвбало да си я купя. О, небеса, о, чудеса.

Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: Kaiser Soze]
Автор: milen888
Дата: 05.07.2012 16:06
Чак цяла тема гледам сте отделили.Винаги са ми били забавни фенбойчетата на WP, които се дивят на всяко ново приложение сякаш е чудо неземно. Това отдавна го иам за Андроид. Един приятел също, така невеж, ми обясняваше оня ден, че Нокия Малоумия вървяла с безплатна Навигация и офис пакет и тярвбало да си я купя. О, небеса, о, чудеса.

Отговор
» Виж новината
Тема: Re: [Re: Kaiser Soze]
Автор: makeno
Дата: 05.07.2012 16:14
В случая никой не говори за WP, ти си първият човек, който го споменава в цялата тема, а става дума за самото приложение и че обектите трябва да се видят.
Редактирано от makeno на 2012-07-05 16:14:57.