» статистика

Отговор

Тема: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%
Автор: milen888
Дата: 05.07.2012 11:35

Vivacom сваля цените на всичките си интернет пакети с над 20% от днес, съобщиха днес от пресцентъра на телекомуникационната компания.
Оттам уверяват, че намалението в месечната такса ще важи както за оптичната връзка, така и за пакетите с ADSL-свързаност. Цената на масовия Vivacom Net пакет със скорост до 20 мегабита в секунда пък пада с около 30%. Настоящи и нови потребители ще могат да избират скорости от 15 до 100 мегабита в секунда на цени между 14.80 и 39.80 лв., съобщиха още от мобилния оператор.
От Vivacom обещават, че желаещите да получат високоскоростен интернет през оптика ще могат да го тестват безплатно до 30 дни, за „да се уверят сами в качеството на услугата“. Ако са доволни от избрания пакет, те ще могат да продължат да го ползват за срока на договора, който предварително са заявили, или да се откажат в рамките на тестовия период без никакви дължими суми. Единственото, което трябва да направят, е да върнат предоставеното им от компанията оборудване, обясниха от компанията.
В момента телекомът предлага два Vivacom Net пакета със скорости от 15 и 20 мегабита в секунда и пет за оптичен интернет - Vivacom FiberNet – които осигуряват високоскоростна връзка до 100 мегабита в секунда.
Oт Vivacom увериха още, че за всички пакети потребителите получават включена безплатна лицензирана антивирусна защита за своя компютър, подарък Wi-Fi устройство за безжичен достъп, както и електронна пощенска кутия с достъп чрез POP3/IMAP/SMTP/Web (с обем 500 МB).

Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

Редактирано от milen888 на 2012-07-05 11:36:53.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: milen888]
Автор: Бабанка
Дата: 05.07.2012 11:38

Браво на Вива ето за това им симпатизирам!Оператор, който се държи по европейски.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Бабанка]
Автор: val4o88
Дата: 05.07.2012 11:41

Дано това да е началото на промените в Vivacom!

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: val4o88]
Дата: 05.07.2012 11:48

Промени? По правилно е да се каже дано другите оператори вземат пример, и да има промени а не едните да спят а другите само да цицат!

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Бабанка]
Дата: 05.07.2012 11:56

Промени? По правилно е да се каже дано другите оператори вземат пример, и да има промени а не едните да спят а другите само да цицат!

Отговор

Автор: Обективният[М-Тел]
Дата: 05.07.2012 11:58

Виваком се представя много зле с пакетните услуги. Дори да намалят цените, интернета им остава некачествен, така че са далеч от европейското.
Мегалан и НЕТ 1 са най-добрите

Редактирано от Обективният[М-Тел] на 2012-07-05 12:04:03.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Обективният[М-Тел]]
Дата: 05.07.2012 12:06

Аз самия съм на Мегалан и съм супер доволен от тях, но и пакетните предложения на Вива не са лоши! Ти някога ползвал ли си пакетна услуга на Вива, че говориш така на изуст?

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Обективният[М-Тел]]
Автор: motofen2
Дата: 05.07.2012 12:08

В Пловдив дори не ги знам кои са тези НЕТ 1
А Мегалан не покриват и половината град.Така че твоите фаворити хич ги няма на картата,няма какво да ги буташ със смехотворните си приказки...
Да не говорим за некоректното поднасяне на офертата от страна на любимците ти Мегалан/Мтел.
НЕОБЕКТИВНИЯ
Досадник!

mod edit: Без определения.
vladovn

Редактирано от motofen2 на 2012-07-05 12:12:17.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: milen888]
Автор: vladovn
Дата: 05.07.2012 12:11

Бтк разбраха най - накрая, че с тези цени, скапания dsl не е конкурентен.
Сега остава да си намалят цената на скъпия стац. и на мазалото, което имат за телевизия.
Също така да премахнат гадната воня от магазините си, че като я подуша и ми става лошо.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: motofen2]
Дата: 05.07.2012 12:20

Мегалан в София е перфектен плюс това оужването им е отлично! Въобще не съм се занимавал с М-Тел, като подписвах договора въобще Мегалан са си независими! Обслужването е перфектно като ме вързаха ми се обадиха три пъти да питат дали съм доволен от нета, обслужване и отношение на персонала!

Отговор

Автор: motofen2
Дата: 05.07.2012 12:24

Е,да ама ги няма в центъра на Пловдив.И знаеш ли защо?Щото там територията е твърдо на COOOLBOX

Трудно ще пробият
П.С.Понеже вече не ми цел да ползвам най-добрия нет в града се заинтересувах от файбър нета на Виваком,ама го нямат тука.На сайта им видях,че имат някакво покритие в София и Варна.
???
Накратко ограничена териториално услуга...

Редактирано от motofen2 на 2012-07-05 12:30:10.

Отговор

Автор: afficionado
Дата: 05.07.2012 12:30

Намалението постоянно ли е или промоционално, т.е. временно? Ти като рекламно лице на компанията сигурно си в течение?

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: afficionado]
Дата: 05.07.2012 12:55

Ха-ха-ха, рекламно лице на компанията, явно жегите не се отразяват добре на някои хора Новината я срещнах в нета, докато си сърфирах, препратка от дир.бг, както виждаш в първия коментар най-долу съм дал линк към нея. Но може очите да са си те премежили от жегата и да не си го видял Дали е постоянно намалението- сега влезнах в сайта и никъде не пише промоция, цените явно са намалени трайно
Утре ако Мтел намалят цените на интернет пакетите си с 30 %, с удоволствие ще дам линк към новината, но доста ме съмнява въобще да се появи такава новина

Редактирано от milen888 на 2012-07-05 12:59:05.

Отговор

Дата: 05.07.2012 13:02

» Отговор Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Бабанка]

Дата: 05.07.2012 11:58

Виваком се представя много зле с пакетните услуги. Дори да намалят цените, интернета им остава некачествен, така че са далеч от европейското.

Редактирано от Обективният[М-Тел] на 2012-07-05 12:04:03.

Не ми изопачавай думите, казах, че се държат Европейски, плюс това Европа може само да завижда за интернет услугите, които тук се предлагат!
Милене, по вероятно е да излезят със съобщение, че си увеличават услугите с 30% понеже техните абонати са свикнали, а и нали тва е "баровския оператор".

Редактирано от Бабанка на 2012-07-05 13:17:24.

Отговор

Автор: NickRey
Дата: 05.07.2012 13:05

Нет 1 поне няколко пъти в месеца нямам интернет, често има проблеми и с телевизията...
За 4 години на VIVACOM(БТК преди) не си спомням нито един път да е имало проблем...

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: NickRey]
Автор: Dragomaneca
Дата: 05.07.2012 13:46

За съжаление наистина много проблеми имат Виваком по отношение на нета. И на мен често ми забива. Надявам се това да е една положителна крачка, но намаляването на цените на пакетите не означава, че не трябва да повишат и качеството, тогава ще ги призная.

Отговор

Дата: 05.07.2012 13:47

Наистина доброто обслужване прави Мегалан толкова добри. Във всеки един момент можеш да разчиташ на тях, точни са, дори идват без да им си се обадил(ако примерно твой съсед е звъннал или те самите са забелязали проблем). При Виваком трябва да се оправящ сам, сам да си настроиш интернета, сега не знам как е. Ако ти спре нета, не идват да ти го оправят...Дори Булсатком вече са по-добри, според мен де.

Отговор

Автор: Dragomaneca
Дата: 05.07.2012 13:49

Не виждам какъв пример трябва да се взема особено в интернет услугите на Виваком. Признавам, че това е положителна стъпка, но тя все още не е достатъчна, защото трябват много усилия докато се подобри качеството на услугата.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: Dragomaneca]
Дата: 05.07.2012 13:52

И за 37,80 лв. 4PLAY можеха да дадат повече от 30 мин. национални.

Отговор

Тема: Re: Vivacom намалява цените на интернет пакетите с 20% - 30%  [Re: ]
Дата: 05.07.2012 14:05

Щом не знаеш за минусите на Виваком, значи изобщо не си наясно с операторите у нас. Ползвам Виваком като отивам на гости. Ходя всяка година и виждам какво е. Един път спря интернета и изобщо не дойдоха да го оправят.

П.П Аз не съм лъжлив драскач, за разлика от много други тук. Като кажеш нещо лошо за Виваком и веднага си лъжец. Страхотна логика имаш
1 | 2 | 3 | 4 |

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Samsung I8750 Ativ S
Samsung I8750 Ativ S

в Gsmelite
846.00 лв.
841.00 лв.

Nokia C6
Nokia C6

в MOBILWORLD
315.00 лв.