» статистика

Отговор

Тема: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас
Автор: Обективният[М-Тел]
Дата: 05.07.2012 13:55

Компанията запазва лидерското място в сектор телекомуникации

Мобилтел запазва лидерската си позиция в сектор телекомуникации според престижната класация "Капитал 100", обявена официално късно снощи. В шестото издание на класацията Мобилтел е единственият телеком в челната десетка на най-големите компании в страната.

В челната десетка на българските компании влизат:
"Лукойл Нефтохим Бургас"
"Аурубис България"
"Лукойл България"
Национална електрическа компания
"ОМВ България"
"Булгаргаз"
"Нафтекс петрол"
"ЧЕЗ електро България"
"Овергаз"
"Мобилтел"

Редактирано от Обективният[М-Тел] на 2012-07-05 13:56:55.

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Обективният[М-Тел]]
Автор: motofen2
Дата: 05.07.2012 13:59

Ти си пристрастен към Мтел и техен клакьор...
П.С.Тезите ти са необективни когато ги има-аргументация слаба.

Редактирано от motofen2 на 2012-07-05 15:58:10.

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Обективният[М-Тел]]
Автор: Бабанка
Дата: 05.07.2012 14:02

Мобилтел запазва лидерската си позиция в сектор телекомуникации според престижната класация "Капитал 100", обявена официално късно снощи. В шестото издание на класацията Мобилтел е единственият телеком в челната десетка на най-големите компании в страната.

Само не разбрах това нас какво ни интересува? Поне аз акции там немам.

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: motofen2]
Автор: milen888
Дата: 05.07.2012 14:05

Абсолютно Вместо да изнесе обективните факти- Мтел пада на 10-то място от 8-мо през 2010 г. и догодина въобще няма да е в класацията, тъй като приходите и продължават да се свиват- от 1 млрд. и 115 милиона на 1 млрд. и 30 милиона. Още по драстичен е спада на печалбата- от 220 милиона през 2010 г. на 76 милиона през 2011 г. И друг път съм казвал, че намаляването на пазарния дял и печалбата на Мтел е изключително добро нещо за потребителите и води до повишаване на конкуренцията и по-добри оферти, което само може да ни радва

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: milen888]
Дата: 05.07.2012 14:08

Направих тази тема, за да се види, че Мобилтел е една от най-големите фирми у нас и няма да фалират, както казват някои "изтънчени бизнесмени".

Отговор

Автор: Пинокио
Дата: 05.07.2012 14:14

Това са едни от най-мощните престъпни организации, мафиотски структури.

Редактирано от Пинокио на 2012-07-05 14:20:57.

Отговор

Автор: motofen2
Дата: 05.07.2012 14:19

Тази класация да не мислиш,че е престижна за обикновения човек и потребител?!?!
Някои от тези компании могат да се определят с колоритната дума ДУШМАНИ за народа
Да не почвам да обяснявам примерно ОМВ-то колко са добри за обикновените служители,как плащат и пр.
Единствено позитивно възприемам Сашо Дончев с Овъргаз,ама нямам актуални впечатления.

Отговор

Автор: Dragomaneca
Дата: 05.07.2012 14:38

Е, оставаше М-тел да не запазят лидерското си място в телекомуникации. Каквито и да са са лидер и никой не може да го оспори това.

Отговор

Автор: samoznai
Дата: 05.07.2012 15:08

Тази класация ако не друго идва да покаже някакви тенденции. Затова е важно да се чете внимателно, а не само кой пръв, кой втори.
Тук вече някой правилно показа, че Мтел едва-едва се класират в десятката, най-вече заради общия обем на приходите си, защото печалбата е драстично надолу. (Между другото ако директор на моя фирма допусне 66% спад на печалбата, просто му връчвам обезщетението и довиждане. Изобщо не ме интересува защо, как - ЦЕО-то на Мтел получава огромна заплата+бенефити, за да не допуска такива неща като едногодишен фал с билинга.)
Не съм съгласен обаче, че това е добра новина при това изобщо не съм фен на Мтел. Но за това вече съм писал другаде много обстойно.
За мен, по-големият проблем е, че Лукойл все още е на върха. Сещайте се само защо. Ако и догодина, след като вече имат "водомери" на тръбите пак са на върха, това за мен ще означава, че сме си много по-бандитска държава отколкото съм си мислел.

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Dragomaneca]
Дата: 05.07.2012 15:09

Научи какво означава лидер бе

Отговор

Автор: D_Pasarela
Дата: 05.07.2012 15:42

Според мен още дълго време ще е така. Просто никой няма ресурса да надвие М-тел. Ако турците бяха купили Виваком можеше и да се получи нещо, ама сега още дълги години М-тел ще е лидер.

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: D_Pasarela]
Дата: 05.07.2012 16:08

Имате проблем с разбирането за "лидер"

Отговор

Автор: KOBRETI
Дата: 05.07.2012 16:17

7 петролно-енергийни компании
2 електрически
1 мтел

на фона на монополните и мафиотски "съседи", мисля, че Мтел се класира доста добре...

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: KOBRETI]
Дата: 05.07.2012 16:19

Уоу някой видя убийствено очевидната истина, само където Мтел не са изключение. Сега ако не признаеш вече връзката си с Мтел

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: KOBRETI]
Автор: milen888
Дата: 05.07.2012 16:21

Между другото ако директор на моя фирма допусне 66% спад на печалбата, просто му връчвам обезщетението и довиждане. Изобщо не ме интересува защо, как - ЦЕО-то на Мтел получава огромна заплата+бенефити, за да не допуска такива неща като едногодишен фал с билинга.

Без коментар

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Пинокио]
Дата: 05.07.2012 16:21

Би ли ни обяснил тогава?

Отговор

Автор: Бабанка
Дата: 05.07.2012 17:30

Доста се активира М-Тел днес във форума забелязвам. Не ми е ясно само, какво ме интересува, кой се нарежда сред най-големите доячи на бедния български народ?

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Бабанка]
Автор: rado243
Дата: 05.07.2012 17:40

Много зле за България,че в 10-те най големи няма нито една компания дето произвежда нещо(може би като изключим нефтохима) Всичките са в сферата на услугите особено да се говори за телекомуникационна компания
Малко of- абе днес да не раздават заплати в мтел,че всяка втора тема е "мтел...това","мтел....онова" Май отдела на Гьобелс се е активирал

Отговор

Тема: Re: М-Teл е единственият телеком сред 10-те най-големи компании у нас  [Re: Пинокио]
Автор: KOBRETI
Дата: 05.07.2012 18:09

Трябва да си много наивен, за да си мислиш, че имам нещо общо с Мтел... Можеш да прочетеш примерно мнението ми за последния им роуминг план...

Отговор

Автор: frani_glass
Дата: 06.07.2012 12:50

Съвсем в реда на нещата. Не съм очаквал друга от двете компании да има по-голям пазарен дял. От там и печалби. Мтел водят значително.
1 | 2 |

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Sony Xperia V
Sony Xperia V

в Gsmelite
640.00 лв.
630.00 лв.

Samsung Galaxy Tab
Samsung Galaxy Tab

в Officebg
999.00 лв.