Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: mishobehar]
Автор: asenna5
Дата: 06.07.2012 01:22
В момента ползвам предимно стария вариант (на адрес:
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.?version=1 , а не
?version=2 ), най-новия изглежда добре, но за пореден път една от най-значимите части на сайта - Форума - не претърпява някакъв сериозен ъпгрейд.
Все още няма достатъчно инструменти: повече шрифтове за писане, цветове за писане, емотикони, теми на сайта. Опция за директно препращане към последното мнение по дадена тема от началнта страница с теми във Форума би била добре.
Освен това категориите трябва да претърпят драстична промяна, в момента никой не ползва Форума разделен по категории и си е малко като манджа с грозде - всеки си публикува нещо на първа страница. Трябва да има и подкатегории и повече възможности за филтриране в търсачката. Примерно "Форум - Операционни с-ми - Мобилни / Настолни операционни с-ми - Андроид / iOS - .." ..Това е
ТВЪРДЕ НЕОБХОДИМО и по отношение на мобилните/фиксираните оператори и услугите, които предлагат.
Редактирано от asenna5 на 2012-07-06 01:26:24.
Отговор
Автор: Диян
Дата: 06.07.2012 07:23
Много кофти е този форум,ако не си се регнал ти излизат всички мнеия и си четеш,след като се регнеш трябва да цъкаш на всяко че да се отвори да прочетеш нещо,а и са сложени разбъркано
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: val4o88]
Автор: sirgeorge
Дата: 06.07.2012 09:28
val4o88
Не мога да го отворя!
Първо "Премини към новата версия" и след това цъкни на линка, който е дал Мишо.
Отностно визията - не е лоша, напомня ми на facebook timeline, но Асен е прав за секцията с форума нужно е да се барне още.
Редактирано от sirgeorge на 2012-07-06 09:43:26.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: sirgeorge]
Автор: vladovn
Дата: 06.07.2012 10:03
Новия сайт ще тръгне преди да се оправи форума. Такава вероятност изказа автора на темата.
А сайта вече се редактира... поне аз забелязвам работи които съм предложил да се случват в рамките на дни.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: asenna5]
Автор: AVKansazov[Globul/Mtel]
Дата: 06.07.2012 12:39
Опция за директно препращане към последното мнение по дадена тема от началнта страница с теми във Форума би била добре.
Много добро предложение заради това не чета темите с прекалено много мнения защото се налага да превъртам много страници а не обичам да чета отзад напред.
Също и бутон за преминаване между страниците от темата би било добре да има и отгоре не само отдолу.
Редактирано от AVKansazov[Globul/Mtel] на 2012-07-06 12:41:20.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: Диян]
Автор: sports_man
Дата: 06.07.2012 15:48
Много кофти е този форум,ако не си се регнал ти излизат всички мнеия и си четеш,след като се регнеш трябва да цъкаш на всяко че да се отвори да прочетеш нещо,а и са сложени разбъркано
Диане не си прав бате,има една отметка дето се отмята в настройки на профила и всичко си идва на мястото.Аз съм я дал и съм направил да ми показва най-новите мнения най-отгоре и е много удобно-само четеш
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: ID™ Xenium]
Автор: komat
Дата: 07.07.2012 13:01
Също и бутон за преминаване между страниците от темата би било добре да има и отгоре не само отдолу.

Още един глас. Много би ме улеснило лично мен.
Отговор
Автор: vladovn
Дата: 07.07.2012 17:10
Мислех да ги пращам на имейла, но тук се заформи тема, та ето една част от това което мисля.
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
Трябва да има разместване и то доста. Ето в горната част как си го представям -
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход. и резултата -
Не е зле, да се помисли магазините да добавят седмични промоции и да се генерира автоматично нещо като списание, може да се спами и по мейлите с него.
Ето в малко по - завършен вид, моето предложение
Малко корекции -
Съкратен вариант на форума, само две-три теми, визуализирани от раздел.
Като се натисне "още", да зарежда още 8 теми, само от конкретния раздел.
Бутон за нова тема във всеки раздел.
Имам още доста, но докато направя визуализацията ми отнема мъничко време.
Редактирано от vladovn на 2012-07-07 19:04:15.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: purko1]
Автор: emosc [Globul]
Дата: 08.07.2012 12:21
+1 за мобилната версия, даже и версия за Tapatalk, ако може

Също, ако може да се подобри търсачката на форума - да се филтрира търсенето, само в мненията, или само в темите.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: komat]
Автор: centur
Дата: 09.07.2012 19:37
Също и възможност да отваряш страница по избор. Примерно темата има 100 страници с мнения, за да отворя примерно 50-та страница трябва да си играя да щракам 3 пъти "напред »".
Ако може и бутон "цитирай" ще е много удобно за писане на мнения, в които има цитати от няколко мнения, а не ръчно да пиша след Quote "=еди кой си", за да цитирам някой.
Отговор
Тема: Re: Нов дизайн на сайта :) [Re: sports_man]
Автор: centur
Дата: 10.07.2012 15:31
Прочети още един път какво съм написал и тогава кажи дали го има.
Или четеш без да схващаш смисъла на писаното