» статистика
1 | 2

Отговор

Тема: Операторите-мнения по всички въпроси!
Автор: Бабанка
Дата: 15.07.2012 16:41

Това е тема, в която всеки може да пише всичко по всички въпроси без да бъдем обвинени в офтопик, единственото условие е да се пише само за операторите!!!
Предполагам няма да се налага цензура и тук!
Предлагам да започнем дискусия примерно с това, "КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ОПЕРАТОРИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК? Освен, че ни вземат парите, какво ни дават?
Като наблюдавам развитието на мобилните планове по скоро започват да взимат повече отколкото да дават.

Редактирано от Бабанка на 2012-07-15 16:49:08.

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: Бабанка]
Автор: rado243
Дата: 15.07.2012 17:29

Предполагам няма да се налага цензура и тук!

A ми да почвам Всичките са п....си,изедници недни.В дън гора да пропаднат дано,всичките им абонати в румънско и гръцко да избягат
Шегички
Освен, че ни вземат парите, какво ни дават?

Ами то си е услуга,нищо материално не произвеждат Определена са дали на БЪЛГАРИЯ-един голям ....
А бе крайно време е да обявим война на САЩ,белким дойдат и ни окупират и си сложат тяхна администрация (тяхно КРС)

Отговор

Автор: PLAYLIFE [Globul/Mtel]
Дата: 15.07.2012 19:23

Преди бях създал една тема, считайки я за полезна и важна, но така и замина в небитието. Сега ще използвам темата за да я възродим или най-малко да сравним с това, което искахме тогава и какво се промени по настоящем. Ако сметнете, че има нужда, ето я и нея:
Какво искате да промени вашия мобилен оператор?
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: PLAYLIFE [Globul/Mtel]]
Дата: 15.07.2012 20:51

Глобул искам да инвестират парите, които взимат от нас в подобряване на мрежата си не може да провеждам разговор спнекой все едно е на луната! Искам да си оправят 3g и 2g в центъра на софия да нема покритие смях!

Отговор

Автор: Reggaeman
Дата: 15.07.2012 22:14

Е, те нали ги продават ? Аз бях разбрал така Гръцките ОТЕ продават Глобул...какво да кажа, пак се намърдвам да си дам мнението на истински лаик - за мен от оператори има полза , доколкото обслужват бългсраското население и неговите нужди, от там нататък всички въртят далавери и това е ясно ...

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: rado243]
Автор: samoznai
Дата: 16.07.2012 09:43

Ти си титан!

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: samoznai]
Автор: rado243
Дата: 16.07.2012 14:23

Като гледам как никнат като гъби след дъжд разни пасарелци,регета и драгоманци и се надпреварват да пишат един през друг(и все глупости от едно,макс две изречения) за бройка,се замислям,че мацката при Карбовски не бе реклмен(платен) трол от форум за автомобили ами от някой друг mobile-форум ще да е

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: rado243]
Дата: 19.07.2012 14:14

Е, аз мацката на карбовски не съм я гледал Пък и наистина се продават глобул - нз какво имаш предвид

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: Reggaeman]
Дата: 19.07.2012 14:20

Тоест, не бива АЗ да влизам и да коментирам теми, които ме вълнуват. 1во коментарите ми не са по едно или две изречения, а доста по-дълги. 2ро може да съм просто човек, който се интересува от този форум и който има какво да каже по дадена тема. Не разбирам за какви тролове говорите и какви са тея обиди, но аз в частност не ме е яне, дето викат българите, за подобни инсинуациии. Ако нещата продължават така - ще помоля просто да ми обясните как мога да се отрегистрирам от форума, за да не никна повече като гъбка след дъжд.... Явно е прекалено пълно с рекламни ботове, но на мен ми писна да ме псуват ....

Отговор

Дата: 19.07.2012 14:34

Друго, което искам е да оправят тая простотия от Глобул с разделянето на хорята на стари и нови клиенти! Не знам как е при другите оператори, но не е редно да се ползват с преференции само новите а тези, които сме от самото начало какво правим? Искам сам да си избирам устройствата при преподписване на договора а не те да ми казват, кое може и кое не все едно няма аз да си го плащам а те ми правят подарък!

Отговор

Дата: 19.07.2012 14:40

Лично аз пък не съм видял нещо лошо да кажеш, или да обидиш некой. Пиши си разбира се имаш си това право, както и всички тук. Все пак всички ние сме се регистрирали някога за първи път, не сме се родили с форума.

Отговор

Автор: AVKansazov[Globul/Mtel]
Дата: 19.07.2012 14:56

тая простотия от Глобул с разделянето на хорята на стари и нови клиенти

Нима и другите оператори не правят същите изпълнения.В мтел на моята група при преподписване са определили 2-3 модела от най утрепаните телефони и... "господине съжалявам само това се предлага за вас".
А виваком с кредитния рейтинг?

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: AVKansazov[Globul/Mtel]]
Дата: 19.07.2012 15:14

Значи и от М-Тел правят същите изпълнения пълна идиотщина. А тва с кредитния рейтинг така и не разбрах как го изчисляват, аз като съм на Мегакол М, колко е моя? Като подписах договора взех една Нокиа Н9 за подарък, но тогава бях така да се каже нов абонат, но като дойде време да преподписвам и реша да си взема таблет примерно, как ще ми оценят кредитния лимит?

Отговор

Дата: 20.07.2012 13:39

Абсолютно мисля. че не съм, обидил никой, предвид, че съм доста мирен човек, ако е имало такъв - да приеме сърдечните ми извинения. Разбира се, че съм новак, но това е поправимо- имаме общи интереси, за да сме в този форум, все пак това е важното. Благодаря ти, приятел

Отговор

Дата: 20.07.2012 13:42

Мани, от виваком на мен така ми дадоха някаква нокиа ц1, която с извинение не става за нищо ! Те са прави, че не са длъжни да осигуряват готини апарати за без пари, но все пак е малко подигравка цялата история. Друг пример искам да споделя, който много ми бъркаше в очите - звънят ми да си подновя договора и аз им казвам, че съм съгласен да го подновя, но те не ме питат дали искам да си взема телефон на изплащане или не - в случая исках да взема на сестра си и така в един момент се озовах с две карти на виваком :Д Само, защото, тая операторка не се е сетила да ме пита и такааа....изплащането е още в сила. Мисълта ми е, че трябва да внимаваме какво ни пробутват, защото те не го правят винаги от добри намерения, а точно обратното - да те вкарат в играта

Отговор

Дата: 12.08.2012 19:46

В тази тема мисля, че може спокойно да се кажат и плюсовите, и минусите на мобилните оператори. Защо така някои хора, яростно нападат очевидните плюсове в даден оператор, в случая с Виваком? 50% по ниски такси за мобилен нет, за целия срок на договора.. Нима не казваме и хубавите неща, които правят и Глобул, и М-Тел?
Нима не е факт, че единствения оператор в БГ, който ограничава скоростта на мобилния си нет на 128кб е Виваком? Трябва ли да търпим обидите на някои хора понеже не сме от отбора на червените?

Отговор

Автор: Обективният
Дата: 12.08.2012 22:03

Добре де, когато Глобул приложиха това ограничение от 64 кбпс никой не казваше нищо. След като М-Тел го въведе, се почнаха всякакви коментари, критики и т.н.
Това ограничаване от 64 кбпс е световна тенденция и не е само при нас. Въпрос на време е и Виваком да въведе това ограничение, както и такта 60/60. Това че не го въвеждат още е, защото са последни на пазара и трябва да имат някакво предимство пред другите.

Надявам се написаното да не прозвучи като заяждане. Това е едно нормално поведение на фирма, която е с най-малко клиенти и трябва да се бори за пазарен дял.

Отговор

Тема: Re: Операторите-мнения по всички въпроси!  [Re: Обективният]
Автор: PLAYLIFE [Globul/Mtel]
Дата: 12.08.2012 22:28

Добре де, когато Глобул приложиха това ограничение от 64 кбпс никой не казваше нищо. След като М-Тел го въведе, се почнаха всякакви коментари, критики и т.н.
Това ограничаване от 64 кбпс е световна тенденция и не е само при нас.

Айде и моя пост да не прозвучи като заяждане, ама преди да напишеш нещо вземи го провери и не говори на изуст, моля! За сигурно 20-ти път в тоя форум казвам, че ограничението по скорост в мобилните тарифи на Глобул, въобще не е това, което са написали на сайта си:
*** След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 64 kbps и не се прилага допълнително ограничение по отношение на скоростта.

Със сигурност на 1000% при Web&Talk тарифите ограничението не е на 64, а на 128kbps, след изчерпване на МБ на максимална скорост. Запомнете го, като правило и стига сте си мерили пишките по това ограничение. За справка темата със скоростите на операторите. Съвсем друг е въпроса какъв е интернета и 3G покритието на Глобул...

Отговор

Автор: Диян
Дата: 12.08.2012 23:37

Много скъпо дават телефоните искам айде да не е без пари но поне наполовина да намалят цените

Отговор

Автор: Обективният
Дата: 13.08.2012 10:39

Мен последния месец ме резнаха на секундата и бях на 64 kbps, след като минах мегабайтите на макс. скорост. Преди няколко месеца обаче ме резнаха чак след 300-400 МБ отгоре и дори тогава бях на 150 кбпс(въпреки че трябва да съм на 64), което за мен също е много бавно, камо ли 64 кбпс...
1 | 2

Форум

Твоето мнение | Нова тема

BlackBerry Q10
BlackBerry Q10

в MARS
1198.00 лв.
1150.00 лв.

Sonim XP3340 Sentinel
Sonim XP3340 Sentinel

в Мобивил
1099.00 лв.