» статистика

Отговор

» Виж новината

Тема: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Glass
Автор: vladovn
Дата: 30.07.2012 00:01

Ако е свързано с google, то от ляво, дясно, горе и долу ще мигат реклами, които ще се махат с аdblock. Също така контрола на трафика на информация ще бъде нисък и с вградените в мозъка sim карти ще се прави голям оборот на моб. оператори.

Това отново ми напомня на continuum, @SwollenMembers: поздрави!

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Gla  [Re: vladovn]
Автор: Beчния
Дата: 30.07.2012 00:45

Не ми харесва , всичко е виртуално а не реално.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Gla  [Re: Beчния]
Автор: A4i
Дата: 30.07.2012 01:21

Това което виждате е напълно възможно да се направи със съвременната технология.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Gla  [Re: vladovn]
Автор: Mariyan_GloBul
Дата: 30.07.2012 09:36

Това е прекалено

Отговор

» Виж новината

Автор: Sage
Дата: 30.07.2012 11:55

Това са технически реални, но социално абсурдни фантазии. Тотален Big Brother. Директно от облака. Пълен контрол и наблюдение над индивида. И непременно AdSense - реклама на Имодиум, докато хапваш сладолед с приятелката и на Уринал, докато пиеш бира с компанията.

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Gla  [Re: Sage]
Автор: Reggaeman
Дата: 30.07.2012 17:23

И на мен ми се вижда безумно, но съм сигурен, че ще предизвика голямо оживление сред редица хора

Отговор

» Виж новината

Тема: Re: Кратък филм показва бъдеще, изпълнено с устройства като Google Gla  [Re: Reggaeman]
Автор: A4i
Дата: 30.07.2012 21:41

Хората,които се интересуват са виждали подобни концептуални неща преди доста време, т.е. това че подобна технология е възможно да се реализира е отдавна известно. Въпроса е кога ще премине от фазата прототип на някави мърляви цайси - към стока за масовия пазар - леща от 1см^2 микроекран за добавена реалност с висока резоолюция. Актуалната прогноза е максимум до 5 години във варианта, в който го виждате на видеото. Има едно голямо "ако" и това е , ако компании , като Samsung и Google продължат да работят усилено в посока реализиране на подобен проект. Ключовата технология са гъвкави/прозрачни органични полупроводници и OLED. Samsung здраво инвестира в подобни технологии, което ме кара да мисля, че могат да направят прототип за Google още днес.

Форум

Твоето мнение | Нова тема

Samsung S5360 Galaxy Y
Samsung S5360 Galaxy Y

в NPHONE
179.00 лв.
174.00 лв.

Nokia Lumia 900
Nokia Lumia 900

в MAXGSM
849.99 лв.
837.00 лв.