Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Как провеждате мобилни разговори при шофиране? [Re: Capo_69]
Автор: PLAYL|FE
Дата: 17.06.2012 21:16
Предполагам в отговор "Друго" се подразбира - не използвам hands-free, но говоря ...и карам

Аз например не използвам, въпреки, че имам устройство. На камерите и около патрулките свалям телефона за кратка пауза, но напоследък избягвам да говоря, колкото и да е важно и някой е на зор - ще се чуем и след 15-20мин
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Как провеждате мобилни разговори при шофиране? [Re: Stoicho_M4al]
Автор: SwollenMembers
Дата: 18.06.2012 00:18
Чрез Bluetooth-a на CD player-a - музиката автоматично се заглушава и разговорът излиза от колоните, микрофончето е в панела. А, повечето нови коли си идват с инсталирана Bluetooth система и има микрофон във волана или горе при сенника - тогава предполагам от другата страна те чуват още по-добре. Колкото до слушалките - само пречат, но така или иначе проблемът е, че самият разговор те разсейва, а не това че държиш телефона с ръка. Най-смешното е, че с едната ръка мога да ям сандвич докато карам и няма да ме спрат, докато ако я ползвам за мобилен телефон е престъпление
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Как провеждате мобилни разговори при шофиране? [Re: SwollenMembers]
Автор: rado243
Дата: 18.06.2012 01:24
Чрез Bluetooth-a на CD player-a - музиката автоматично се заглушава и разговорът излиза от колоните, микрофончето е в панела.

Според мен това е единственото правилно решение.След доста търсене(андро има проблем с БТ-устройства които не са слушалки) попаднах на Clarion FB288RBT(това е БТ-устройство с функции-радио и флаш карта) след като изпробвах в една голяма верига магазини над 20 други и само клариончето сработи перфектно(обикновено другите бяха с лошо или никакво качество на разговора в едната посока) Ето над две години го ползвам и ми върши идеална работа,а и аудиото се чува и възпроизвежда прекрасно

Силно препоръчвам за хора които прекарват доста време в автомобилите.
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Как провеждате мобилни разговори при шофиране? [Re: Paffkata™]
Автор: Capo_69
Дата: 19.06.2012 09:01
Автор: Paffkata™
Публикувано: 17.06.2012 21:56
Аз:
- предимно избягвам да говоря докато шофират, особено градско
Ето пък тоя се Фали че може да шофира
И аз я имам системата с Bluetooth-a на озвучителната система, но не ми харесва идеята (ако не съм сам в колата) да ми слушат разговорите всички в нея.
Ааааа....., и да не забравя да загатна че колата скъпа, а озвучителната система е среден клас кола

А ако требе да се фукаме ........, чакам 2015 за нова кола

Тогава ще я пуснат на пазара: