Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Какво мислите за таблета на Google? [Re: val4o88]
Автор: asenna5
Дата: 02.07.2012 00:12
Според мен ще се пусне и в Бг официално. Ако има и 3G версия ще го пуснат и мобилните оператори, или поне Мобилтел и Виваком. Цената очаквам да е в диапазона 500лв.-600лв. Ако има 3G версия очаквам да е по-евтина, дори под 400лв., но с дейта тарифен план.
По-скоро се чудя дали таблета няма да отнесе някой и друг бан в US наложен от Епъл, че както е тръгнало с Нексусите..
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Какво мислите за таблета на Google? [Re: E34v8]
Автор: osama11
Дата: 02.07.2012 06:49
"Можеше и по-добре", защото винаги може по-добре.
Инак цената е това което най-много привлича в този таблет, както казах и на друго място като обсъждахме Nexus 7, ако се абстрахирам от цени към момента все още номер едно при таблетите е iPad. Но за 400-500лв. не може да си купиш чисто нов iPad, така че...
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Какво мислите за таблета на Google? [Re: osama11]
Автор: Бабанка
Дата: 02.07.2012 08:29
Но за 400-500лв. не може да си купиш чисто нов iPad, така че
Истинските Епъл манияци сега, ще кажат по-добре iPad на старо отколкото евтин андроид нали? Ако дойде в бг на цена м/у 400-500лв, както каза Асен и аз, ще си взема един, че ми писна от моя iPad искам малко да сменя...

Даже се чудя ако си взимам нов таблет дали да не е с win?
Редактирано от Бабанка на 2012-07-02 08:30:10.
Отговор
» Виж анкетата
Тема: Re: Какво мислите за таблета на Google? [Re: sirgeorge]
Автор: Wishmak3r
Дата: 02.07.2012 10:08
Нямам нужда от устройство като таблет. Но според мен са се постарали и в хардуерно и в софтуерно отношение. Досега съм недолюбвал и избягвал Android, но след като видях Jelly Bean в действие на Nexus 7 мисля, че върви в правилна посока.