Начало | Форум » Новини/Нови технологии

ТЕМА: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена

OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена

Снимка на board


По-скоро ми беше скучна презентацията.

Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:board]

Снимка на A4i


Няма нужда да се хабят с презентации, и един поглед стига. Поредните "ми ту" плагиати с претенции.

Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:board]

Снимка на vasilissv


Още един модел тип "дистанционно" управление.

Re: Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:A4i]

Снимка на npet


Става. 400-500лв бих дал за такъв телефон

Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:board]

Снимка на ipolit


То всичко си се знаеше, хората само се чудеха дали ще има рейтинг за водоустойчивост и прахоустойчивост.
Иначе телефонът си е ОК, за тези, които харесват такива телефони.
Хубаво е че изрязката може да се скрива.
560 долара ми се струват множко, но то вече няма по-евтино.
До скоро чаках да мине модата на големите телефони, сега пък и цепка им сложиха. Луда работа.

Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:board]

Снимка на bloodknight2012


Иначе от всички телефони с notch, колкото и гадни да са всичките, този е някак си най-симпатичен и с най-малко чене отдолу.

Според мен ще се нареди на второ, пак сравнително далечно, място зад Samsung тази година освен ако Google не решат да ни изненадат приятно.

Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:board]

Снимка на Ivo Ivanov


Преди година си купих OnePlus 5 и не съжалявам, вероятно ако сега си купувах телефон щеше да е OnePlus 6, въпреки че сензорът за пръстов отпечатък на гърба (с каквито са повечето флагмани в момента, с изключение на Хуавей) за мен е ГОЛЯМ недостатък при положение, че през повечето време телефонът ми лежи на бюрото пред мен. Лицевото отключване работи чудесно, но тази опция е изобретена за нуждите на хора, които буквално се кланят пред телефоните си . А иначе съм твърдо убеден, че това е най-доброто, което може да се купи на тази цена, за телефони говорим де

Re: Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:Ivo Ivanov]

Снимка на bloodknight2012


Повечето телефони в момента, включително и OnePlus, имат Always on Display, Ambient Display или все нещо от сорта - дори при IPS дисплеи. Наистина ми е интересно какво точно правиш с този телефон върху бюрото, което да минава отвъд границите на това, което ти предоставя като информация Always on Display-а.

И дори наистина да го ползваш върху бюро възможно ли е по-често да го ползваш на бюрото, от колкото в ръцете си? Нима пръстовия отпечатък отзад не е в пъти по-удобен за пътите, когато аджеба държиш телефона в ръката си, и нима въвеждането на PIN/password/pattern е твърде неудобно в редките случаи, когато телефона е наистина на бюрото? Извинявай, но наистина ми е интересно. Не мога дори да си го представя...

Иначе на мен не само, че ми е в пъти по-удобно сензора да е отзад през 99% от времето, но и липсата му отпред за сметка на повече екран и по-малко панел е несравнима като естетическо удовлетворение.
Редактирано от bloodknight2012 на 22.05.2018 22:43.

Re: Re: Re: OnePlus 6 носи мощен хардуер на достъпна цена [RE:bloodknight2012]

Снимка на Ivo Ivanov


Извинявам се за леко забавения отговор - доста съм ангажиран тези дни. Та по темата: разположеният отпред сензор за пръстов отпечатък е много удобен, дори когато телефонът се намира в ръката - палецът го докосва без да се налага никакво "опипване", което да застрашава с омазване камерата, особено ако си с леко потни и/или зацапани ръце.
Лично аз прекарвам голямата част от работното си време седнал на бюро и винаги с включено БТ хендсфри, защото просто нямам излишно време да блокирам някоя от ръцете си с държане на телефон. Управлявам го с показалец - отключване, набиране, логване в администратора на пароли в браузъра на комп-а и т.н., а ако ми се наложи да пиша почти винаги го правя чрез диктуване + последваща корекция при необходимост.
Съвсем не случайни са усилията, които всички производители полагат за вграждане на сензора в дисплея, от Виво вече имат работещ модел, скоро ще има и други.

Форум