PriVileg X6

  • Дисплей 240x148px
  • Памет/Процесор 2 MB
  • Камера 2MP
  • Батерия 1000mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА PriVileg X6

Представяне Марка PriVileg
Представен 31 декември 2007 г.
Технически характеристики Мрежа GSM 900/1800
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 1000mAh
Време на готовност 240ч
Работа с 2 сим карти Да
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 50мм
Дебелина 12мм
Височина 112мм
Тегло 111гр
Камера Основна камера 2MP
Памет и чипсет RAM 2 MB
Слот за памет microSD
Дисплей Широчина 240px
Височина 320px
Тип TFT
Цветове 256K
Сензорен Да
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Java Да
Гласови функции Набиране Не
Команди Не
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Не
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Не
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Не
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Друго сензорен дисплей, 2 слота за SIM карти, стерео говорители, меню на български, българска виртуална клавиатура; в комплекта - 1gb карта, втора батерия, аудио кабел, калъф, екранен протектор, Bluetooth донгъл, автомобилно и настолно зарядно, връзка за носене. новата ревизия на PRIVILEG X6 има JAVA, bluetooth към втората SIM карта и фабрично заложени GPRS/MMS/WAP настройки за MTEL, GLOBUL и VIVATEL
  • i az sum s takuv telefon i imah tozi problem.nastroy blututa na ftp profil,svurgi se s dr.gsm,zapameti go v moi ustroystva,opcii-svurgi se,ftp-profil-vruzka,otvarqsh dr.gsm i teglish.az sum dovolen ot x6,poddurga obhat,bateriqta mi durgi 5 dni,shtom slushah vuv vlaka sofiq-dobrich muzika cqla nosht-znachi e dobre.samo che ne mogah da go nakaram da pravi video mp4,opitah ot nastoykite na kamerata,no ne sepoluchi,ako nqkoy mi kage kak tochno stava,neka kage.blagodarq predvaritelno.javata sushto raboti.
    klinkoff
  • ne sam dovolen ot tozi telefon dava gre6ki smisal gubi obchvat i mnogo ticho te 4uvat.
    stiopa1234
  • Ами да знаеш праи ги като 1мпс и освен това са пластмасови и тъчскрина им се троши много лесно абе китайски боклук преди два дни го пратих на сервиз и го продадох за сто и двадесет лева щото за тъчскрина ми поискаха 120 лв.Пък аз за толко го продадох и сега ще си търся друг китаец, но по-издръжлив.......
    misisisisisis
  • Ми .... от трън, та на глог :) .... а за снимането ... ми нагласяш на тази резолюция и си щракаш :) ... изобщо не е сложно
    dakiss
  • Гледам че беше позамряла темата за БОКЛУКА привилег,ама пак са почнали дребните търговийки. И как точно снима в 1600х1200 резолюция??? Отървах се от дървото и съм със Самсунг Д880.Нема никви грижи !!! Купувайте реномирани марки не Китайски боклуци.
    hunt
  • Първото решение е прочитане на упътването - на български или на наглийски по избор и тогава ако все още е неясно ... питайте пак. Може да питате и там откъдето сте го взели. Явно е нещо от настройките, ама трябва да се види наживо или с по-подробни обяснения поне да е.
    dakiss
  • ами аз вчера също си взех такъв телефон и засега всичко си е наред, но когато се опитах да си прехвърля песни от блутута на телефона ми изписа "Писането на файла неуспешно".Отидох и до един фр, който е със СЕ К800 и той се опита да ми прати песен, но пак същото.Аз обаче успях да му пратя..Някакво решение?
    tugg
  • Ами относно резервните части .... изпращат ги до сервиза и май няма на свободна продажба /поне аз не знам да има, а и кой обикновен човек ще се хване да поправя някой от днешните GSM-и/. Също и телефоните са правени за България и гаранцията им е реална - от собственика на марката, а не от търговец или вносител. Ако не им се играе в сервиза просто го сменят с друг апарат, ако има проблем. 1 година е доста време смятано в новости които излизат на пазара. Май вече на много по-кратки срокове се сменят от някой телефоните и не затова, че са се повредили ;) Ако имаш други въпроси питай на ICQ 157108876 или SKYPE dakiss1
    dakiss
  • tava s 359 go imax kato problem s nokiata i to4no taka go re6ix 4ux oba4e 4e kitaicite ne pravqt rezervni 4asti vqrno li e dakiss
    iasencho88
  • dakiss mersi brat4e ti mi pomogna da izbera noviq si tel i nai nakraq da smena ispardqlata si nokia
    iasencho88
  • edit: vladovn Не се позволява псуване, в бъдеще подобни постове ще бъдат трити.
    iasencho88
  • prav si dakis az li4no se kanq da si vzema takav
    iasencho88
  • виж какаво пич,това че ти си мислиш че твоята "ФИНЛАНДСКА" нокия не е китайска жестоко се льжеш! освен това телефоньт (privileg) синима видео в MP4 и действително камерата е 1600x1200,а освен това плейва mp3,mp4,amr,midi и мп3 сьс сигурност. Проблеми с обхвата на двете sim сьщо няма,както твьрдиш! Колкото до батерията.... взех си ZM800-GSM-часовник и дори той издьржа 3 дена,така че давай си грешни пари и робувай на марки-това си е твой проблем! Осве всичко X6+ има и JAVA!
    cabelist
  • Тихомълком се отървам когато аз съм виновен че съм се наредил ;)Сега се опитват да ме наредят;)Това е разликата ако не се вдянал! Невиждам защо трябва да се набутват толкова хора с болкуци и да се отърват тихомълком както се изразяваш ти! НЕ ГИ НАБУТВАЙ ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!!! Значи ако беше хубав телефона с удоволствие бих написал позитивен коментар,и тo не един!Ама при условие че гледам как го хвалиш,а няма и 50% истина е редно да напиша истината. Инакрая но не на последно място- НЕ СИ КУПУВАЙТЕ КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ!!! ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКО!!!
    hunt
  • Явно за мен съдиш от себе си, но това си е твой въпрос. През моите ръце са минали също много телефони, но не съм развявал лозунги и байраци и да пиша с главни букви, че с нещо са ме разочаровали и съм се отървавал тихомълком от тях. От телефона PriVileg Х6 все още не мисля да се отървавам. Думата ми беше за други марки, защото PriVileg са само от 10 месеца на пазара. Просто ме подразни прекалената ти увереност, че вината е на телефона като цяло от този модел, а не е в теб или на "куца бройка" от този модел. Все пак имам такъв и не съм съгласен с твоите определения какво можел и какво не ... както искаш така го разбирай. А за пожеланията и виждането .... ми слепец си ве брато ;) ... телефона е български бре :) . Защо да го търся из чужбината. Май www.ebay.com си е твоя запазена територия и в помощ на търговийката ти в нета :) Айде поживо поздраво ... аз съм дотук по обясненията си с теб ... всеки си има праг на поносимост към глупостите.
    dakiss
  • Виж сега "уминко",доста телефони са ми минали през ръцете!Такъв боклук никога не ми е попадал и няма и да взема в ръце!!! Ако си мислиш че откриваш топлата вода с това да поръчваш от www.ebay.com боклуци и да ги продаваш в Бг си се забавил доста моето момче...!!! Профилите съм ги разгледал достатъчно добре!!! Видях и колко му държи батерията до 48ч МАХ!!! Да те успокоя да не се притесяваш днес си взех парите обратно!!!Минах за всеки случай през КЗП ;) и взех една жалба да си имам за всеки случай!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЪВЕТВАМ ВСИЧКО КОИТО СА СЕ НАВИЛИ ДА СИ ВЗЕМАТ GSM С 2 SIM ДА НЕ СИ ДАВАТ ПАРИТЕ ЗА PriVileg X6 !!! Айде върти си търговииката в нета и помни-"Бай Брадър вижда ВСИЧКО"!!! ;) ;) ;)
    hunt
  • Виж сега "умнико" .... Иди където ти казах и после говори. Там ще ти обяснят защо не можеш да си подготвиш файла, че да се плейва на телефона. Явно си назад с материала, но не е тук мястото да обяснявам как да си подготвяш файловете. Телефона не е компютър да плейва всичко каквото му пуснеш и в каквато и резолюция да му го пуснеш. Това за батерията ... първо къде видя да съм го писал аз, но пък е верно, ако си включиш телефона в режим "пести батерията" /изобщо забелязал ли си, че има такъв режим/, а не да си го разцъкваш по цял ден и да пускаш музиката на МАХ, че да се обръщат всички да те заглеждат. Съвет ..... прочети все пак упътването и не се излагай като кифладжия. На чист български е все пак, ако те затрудни английската част. Всеки си има право на избор, но такива като теб нямат правото да плюят навсякъде защото не могат да се справят с нещо и .... то им е кривото ;) Айде със здраве :) Иначе според съвета ти .... ми що пък да не дадат още толкова пари и да си вземат още по-хубав телефон ....... а ако дадат два пъти по толкова ще са близо до върха ;)
    dakiss
  • Качва се всичко но не плейва!!!! Не съм дал над 300лв за флашка!!! А беше РЕКЛАМИРАЛ НОВАТА СЕРИЯ ЧЕ ДЪРЖАЛА 3-5ДЕНА БАТЕРИЯТА!!!Няма такова нещо-поредната лъжа !!!до 48ч Мр4 не прави клипове!!! Резолюция над 640х480 също няма!!! Набии си ги в главата тези работи,няма да ти пиша като на първолак по 10пъти!!! И нека хората видят и не се набутват за тоя боклук!!!По-добре да дадат още 100лв отгоре и да си вземата Samsung D880!!!
    hunt
  • 1. Всичко може да се качва на телефона, независимо дали е направено както трябва или не .... както на флашка. Дали си го направил както трябва е твой проблем. 2. Камерата си снима в MP4 - ако ти не можеш, или точно този твоя телефон ..... да знаеш поне какво да правиш. 3. Максимална резолюция на фотоапарата - 1600х1200 ... сметни сам колко MP са 4. Това в много от случаите е от липса на покритие - не те знам де ходиш, ама щом други имат обхват - писах къде да ходиш. Те поне са собственици на марката, а не търговци или вносители, че да правят въртели .... ако схващаш за какво говоря изобщо. За боклуците ... ми спомням си, че и на телефони със зелени екрани се радвахме едно време, а и не им бяха ниски цените, а и съм съгласен, че днешните в близко бъдеще ще ги гледаме както сега гледаме тези със зелените екрани ;)
    dakiss
  • Че има вградени има,ама я се опитай ти да качиш и после пак да говорим! Камерата снима ли в формат mp4??? Каква е максималната резолюцията на фотоапарата с която може да снимаш? Камерата 2мп ли е ??? А проблема като изяза извън града и почнат да ми идват съобщения за неприети разговори??? Пак казвам това е пълен боклук и по-добре не си давайте парите!
    hunt