Nokia 6600i slide

  • Дисплей 240x480px
  • Памет/Процесор 20 MB
  • Камера 5MP 640x480 @ 30fps
  • Батерия 1000mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА Nokia 6600i slide

Представяне Марка Nokia
Представен 19 май 2009 г.
Технически характеристики Мрежа UMTS / GSM 850/900/1800/1900
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 1000mAh
Време на готовност 350ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 45мм
Дебелина 14.2мм
Височина 93мм
Тегло 110гр
Камера Основна камера 5MP
Видеорезолюция 640x480 @ 30fps
Памет и чипсет RAM 20 MB
Слот за памет microSD
Дисплей Широчина 240px
Височина 320px
Тип TFT
Цветове 16M
Сензорен Не
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Java Да
Гласови функции Набиране Да
Команди Да
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Друго 2.2" дисплей, автофокус, втора камера, управление чрез потупване
  • Аз го ползвам от месец и нямам никакви проблеми. Стегнат слаид, отникъде не хлопа, добра батерия. Ползвам го за втори и съм много доволен.
    emo65
  • Хора този модел на никия е пълен боклук,купих го преди месец и повечето време прекара в сервиз,без резултат,сега се чудя как да го сменя.
    tokaii
  • Не купувайте от BROS (no) ЛЪЖАТ с цената на сайта и се оправдават с проблема преди няколко дни със сървърите.На сайта имат обявена цена 320 лв а ако искаш да си го купиш цената е 350.Мошенници.Яд ме е че си взех телефон преди от тях и като се развали го държаха 40 дни като се оправдаваха,че сервиза бил в отпуск(хаха) и го оправиха чак последния ден преди да ми го върнат. Не купувайте от BROS Иначе телефона изглежда добре ,качеството не е като на моторола но е познатото на нокия като го отвориш и се клати и трака,преди време имах motorola Z3 която нямаше такива проблеми и имаше издатина с която много лесно се отваряше и затваряше за разлика от нокията
    Motoro1a
  • dnes si go kupih,ochakvah po dobra kamera,sravnih ia sas staria mi tel 6233 2 megapix.. niama razlika daje 6233 mislia che go bie sravniavam snimkite na kompa estestveno
    starfy
  • Carl Zeiss=евтин пазарен трик.Какво като има такава оптика,като е некадърно направена камерата квато и оптика да сложат няма да стане по добра :) Не се заблуждавайте по тия Carl Zeiss и подобни.
    bobbydigital
  • super ma6ina bih si vzel takuv
    ico77vt
  • Dushanov изобщо не съм зле настроен към 6500, даже напротив, много ми харесва и доста мои приятели го имат. Но на почти всички от тях вече телефона не е във вида който беше. Дори и тези които много си го пазят се вижда че телефона им не е като изваден от кутия, все пак при нормално ползване за 2 години е нормално вида на телефона да не е толкова свеж. Повечето се оплакват и от батерията. Батерията на 6600i странно защо е удивително слаба на хартия, напоследък Нокиите идват с доста добри батерии, но тази ми се струва доста малка. Въпреки това много от моите приятели си зареждат телефона всяка вечер, макар че ги ползват само за говорене и то не чак толкова много, докато очаквам от новия телефон малко повече издържливост. Как според теб да съм имал двата модела при положение че 6600i още не се продава, просто сравнявам характеристики и външни белези. Както спомена друг колега оптиката Карл Цайс не е толкова от значение, разбира се и пикселите не са най-важното. Най-важни са настройките които идват от самия телефон, за това как снима камерата. И за финал, направих това сравнение, защото видях мнения че 6600 е наследник на други модели, дори и на самсунг, докато на мен ми прилича на освежен наследник на 6500i.
    chicho_tomovata_koliba
  • 200 марки казват брат , пък да видим
    brrrrrr
  • Дано и да излезе на прилична цена цена.
    Dushanov
  • Нещо в дизайна ми напомня на HTC. Абе много ми харесва дизайна на тази Нокиа. Далеч от красотата на 1100 разбира се ,но за сметка на това прилична камера и прилично видео.
    brrrrrr
  • На мен ми прилича на 6300 в слайд форма. Като цяло за телфона - нищо ново
    sa6ik
  • krasi93 в момента сме на тема s40 на нокиа.
    Dushanov
  • Ами то и 5800 е с Carl Zeiss оптика, но снима като апарат от зрънчо...
    krasi93
  • chicho_tomovata_koliba защо си толкова зле настроен към 6500 slide? Защо да е стар и очукан? Как батерията да сържи малко? Как прецени, че батерията на 6600i държи повече от на 6500s? Имал ли си някога и 2-та модела? С какво 6600i превъзхожда 6500s? Камерата на 6600i е 5мп но без оптика на Карл Цейс. Не е важно колко пиксела има камерата, а каква оптика и чувствителност на матрицата има...
    Dushanov
  • ууууууууужасен ;)
    crow4o
  • Ами това е един добре изглеждащ наследник на 6500 slide. Немалко хора го притежават точно този модел, и мисля че 2 години е идеалното време да се появи наследника му. Нормално е такъв клас телефон да търси същите клиенти и затова не е наблъскан с нещо ново, трудно за управление и т.н. Просто един по-приятен дизайн, по-добра камера и стария и очукан 6500 на който батерията не държи така както в началото бива заменен от нелошия 6600i.
    chicho_tomovata_koliba
  • Както се каза по-горе > телефон a'la Samsung! Невероятен дизайн, вярно че и камерата му също не е нисък клас....но къде е новаторството в този телефон? Единствено и само хардуерно /дизайн/, а софта си е гепнат от по-старите модели и айдеее на битака! NOKIA и те нещо взеха да се огелпват напоследък, но както и да е! Ние сме тук да си чешем езиците /т.е. пръстите/ и така. Иначе мнението ми за телефона е добро, като изключим годината в която го анонсират. Това си е за човек, който не борави много много из екстрите на телефона > а такива хора има доста! Така че и продажба ще има! Успех на IT технологиите!
    doktor4e_to
  • Тоя телефон малко мяза на LG KC550 - достъпните 5. Но както се каза - един от многото.
    krasi93
  • Напълно съм съгласен с теб. Всеички мислят за това, как Самсунг взимат мястото на Нокиа, но никой не мисли за това, как Нокиа започва да се превръща в Самсунг, каквито бяха преди 3 години. Един безмислен телефон.
    keyone
  • Още един от многото :( Искам най-после Е52 да излезе и стига с тези телефони "модел 2006-та" :S
    @PLAYLIFE