Sony Xperia S

  • Дисплей 4.3" 720x220px
  • Памет/Процесор 1GB двуядрен процесор Qualcomm MSM8260 на 1.5 GHz
  • Камера 12.1MP 1080p @ 30fps
  • Батерия 1750mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА Sony Xperia S

Представяне Марка Sony
Представен 10 януари 2012 г.
Технически характеристики Мрежа HSDPA / GSM 850/900/1800/1900
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 1750mAh
Време на готовност 450/420ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 64мм
Дебелина 10.6мм
Височина 128мм
Тегло 144гр
Камера Основна камера 12.1MP
Видеорезолюция 1080p @ 30fps
Памет и чипсет RAM памет 1GB
Вградена памет 32GB
Процесор двуядрен процесор Qualcomm MSM8260 на 1.5 GHz
Дисплей Размер 4.3"
Широчина 720px
Височина 1280px
Тип TFT
Цветове 16M
Сензорен Да
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Операционна система Android
Версия на ОС Android 2.3
Гласови функции Набиране Да
Команди Да
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Да
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Друго двуядрен процесор Qualcomm MSM8260 на 1.5 GHz, Android 2.3 с ъпдейт до 4.1.2, 3D панорама, автофокус, 1,3МР предна камера, Sony Exmor R сензор, Reality Display с Mobile BRAVIA Engine, HDMI, NFC, съвместимост с GLONASS, пикселна гъстота на дисплея 342 ppi, PlayStation сертифициран
  • Здравейте!Имам този телефон от около година,купен втора ръка и до преди 2 дни всичко работеше идеално.От вчера изчезна звукът при звънене и аларма.Ако някой има идея как да оправя проблема,моля да помогне!Не съм в България-в Кипър съм,тук специалистите са "СПЕЦИАЛИСТИ",(прецакаха ми два лаптопа),а от смарфони още по-малко разбират и не искам да рискувам да ми прецакат още нещо!
    klinkoff
  • Писането на кирилица е задължително!
    victorya :*
  • Aз имам такъв , но за разлика от HTC ONEкъдето има функция блокиране на номер тук няма и не може да се намери такава функция.Ако я знаеш къде и как се намира моля споделете.Иначе телефона си е супер, много съм доволна.
    morki
  • telefona oshte v nalichnost li e i vsichko nared li e po nego :)
    Kristiqn19995
  • телефонът според мене е добър. заслужава си
    AntonPehlivanov
  • Имам Sony Xperia arc S и не мога да си изтрия разни излишни приложения. Паметта ми е пълна, опитвах да я освободя по различни начини, но не става. Моля, посъветвайте ме.
    dan2606
  • става
    ILIICHO_GLOGOVO
  • Здравейте! Искам да ви питам дали Sony xperia S е хубав телефон и ако някой от вас го има да ми каже колко му издържа батерията? Благодаря ви предварително :P
    Danny266
  • Благодаря ти махнах си някои ненужни приложения едно по едно и проблема изчезна. Наистина някое от инсталираните по-рано приложения ми е пускало тези покани за инсталиране
    anto43
  • някое от инсталираните вече приложения ги пуска
    chilko
  • Хора имам следния проблем. Постоянно ми се появяват горе в лентата нежелани от мен покани да инсталирам приложения. Някой знае ли как да забраня или да направя нещо друго, за да не ми се появяват тези атаки. Не че е нещо но това ме дразни.
    anto43
  • Това SAR лъчение основно представлява топлината, излъчвана от самият процес на търсене на мобилна мрежа и свързването с нея. Зададена е максимална стойност за всеки модел, като когато има добър обхват сар-нивото е по-ниско, докато в райони с нисък обхват се показва, търсейки интензивно източници за свързване. Разбрах обаче че сар-нивото не е толкова опасно колкото самата радиация, излъчвана от телефоните. Някои казват, че е безопасно, но в крайна сметка съветите, които видях са телефонът да се държи максимално далече от главата, сърцето и слабините на човек. Може би някаква чантичка с една презрамка е най-добро решение, но все пак си остава рискът да ти я \"завлекат\". Също така да се ползва хендсфри като има някакви специални air-tube слушалки. Май най-полезно е обаче е да се ползва \"airplane mode\" на телефона, като в този режим изключва сим картата ви от мрежата и просто няма да може да се обаждате или да ви се обаждат. Това би било полезно ако знаете че няма кой да ви търси в дадения момент или не очаквате важни обаждания. Така може да си слушате музика или гледате видео без да ви облъчва нищо, независимо дали е доказано вредно или не. PS: А за батерията на Xperia S: ползвате ли някакви приложения които спестяват батерията? Те дали помагат? Знаете ли трикове за спестяване на енергията на батерията - препоръчва се например да се махне google+ приложението ако не се ползва. Но не знам дали махането му няма да доведе до спиране на работата на различни приложения.
    Texhnolyze
  • колега къде ги гледаш данните с облъчванията?(beer)
    snooper
  • хора този телефон струва ли си да се купи като гледам колко облъчва направо лошо ми става 1.3w/kg . А да не говорим другите модели направимер sony u, sony tipo 1.62w/kg тогава направо ще се изпържиш
    creeds
  • И аз имам същия проблем като теб.Писах до Sony Mobile BG но не получих отговор.Сигурно не искат да си признаят провала с този модел.По форумите четох че и други имат този проблем.Очаквало се нова версия на софтуера около май месец тази година но кога ще дойде в България е се знае.
    bob4o123456789
  • Хора здравейте! Някой пробвал ли е да прехвърля медия от S-ката на телевизор през Wi-fi директно. Аз пробвах и резултата е: музика и снимки - няма проблем - плейва ги и то доста добре. Видео - направено с S-ката - плейва видеото и звука, но го насича. Видео качено от друг източник на телефона - плейва видеото, но не изкарва звука. Някой знае ли защо не изкарва звука? Дали трябва да се потвърдят правните изисквания на плеъра, които са сложени в телефона. И дали тогава ще тръгне звука на видеото, качено от другия източник. Някой играл ли си е с това и може ли да даде съвет?
    anto43
  • Здравейте,не може да ми се опресни таймскейпа.Изписва актуализация от фейсбук неуспешна.Някой имали идея защо се получава така?
    filipow
  • http://www.technomarket.bg/products/09122898/sony-xperia-s-lt26i-black ;)(yes)
    qnkokostov21
  • Ей хора моля ако някой го мерне на изплащане този телефон да пише, че хич не ми се занимава да го взимам от някви мтели и вивакоми.....;)
    byh4o
  • От оператора ми казват, че бил кодиран телефона и затова не може да чете СИМ картата. Моля помогнете, кажете дали има начин да се справя с проблема сам ?
    angelterr