LG Nexus 4 E960

  • Дисплей 4.7" 768x240px
  • Памет/Процесор 2GB 512MHz процесор
  • Камера 8.1MP 1080p@30fps
  • Батерия 2100mAh Li-Poll

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА LG Nexus 4 E960

Представяне Марка LG
Представен 29 октомври 2012 г.
Технически характеристики Мрежа HSDPA / GSM 850/900/1800/1900
Батерия Li-Po
Капацитет на батерията 2100mAh
Време на готовност 390ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 68.7мм
Дебелина 9.1мм
Височина 133.9мм
Тегло 139гр
Камера Основна камера 8.1MP
Светкавица LED
Видеорезолюция 1080p@30fps
Памет и чипсет RAM памет 2GB
Вградена памет 8GB, 16GB
Процесор четириядрен процесор Qualcomm APQ8064 Snapdragon на 1.5 GHz
Дисплей Размер 4.7"
Широчина 768px
Височина 1280px
Тип IPS LCD
Цветове 16M
Сензорен Да
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Операционна система Android
Версия на ОС Android 4.2
Гласови функции Набиране Да
Команди Да
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Не
GPS Да
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Друго Android 4.2, четириядрен процесор Qualcomm APQ8064 Snapdragon на 1.5 GHz, графичен ускорител Adreno 320, True HD IPS Plus дисплей, Gorilla Glass 2 отпред и отзад, безжично зареждане, втори микрофон, ТВ изход, , Android Beam, Gesture Typing, Google Maps, Google Now, Google Play,Photo Sphere, One Touch Control UX (camera control), Wireless Charging, Real-time zoom
Цени в обяви от 60.00 лв.
  • Не знам,дали е най- добър,но работи добре:http://www.lineageosrom.com/2017/01/download-official-lineageos-nexus-4.html?m=1
    ne4o
  • можете ли да ми препоръчате най-добрия ROM за това устройство Nexus 4
    leonsks
  • Днес получих 4.4.4.това е 2рото обновление за последните няколко месеца.
    jako6iba
  • Чест и почитания. Решил съм, че това е аналогичен проблем с едно друго устройство на Гугъл, който се оправи след актуализация до 4.4.2. Съжалявам но, как можех да допусна, че функция, която вече се подразбира в съвременните устройства, особено тези на Гугъл, ще е компрометирана при този модел? alealex,има някакво решение, но не е съвсем просто, особено за намирането или направата на Y кабела. Трябва преинсталация на софтуера също... но вече прочетох, че не ти се занимава: http://www.androidcentral.com/android-advanced-usb-otg-nexus-4
    afficionado
  • Ми въобще не ми се разправя,а и се чудя защо е нужно да имаш неква инжинерна мисъл или да работиш най-малко в ЦЕРН за да подкараш нещо елементарно което се прави от съвсем по слаби и прости машини.Корейците ли,кораба майка Гугъл ли са за псуване незнам,ама е тъпо да се изръсиме с немалко пари пък се оказва че са спестени некой опции.Още повече Мотото и то получи 4.4.2 и съм меко казано супер приятно изненадан от машинката.Както и да е,бъдете здрави.
    alealex
  • Ами afficionado да подскаже. ;) Казва че при него е тръгнало. Аз знам за начин, които предвижда отключване, зареждане на кастъм ядро и използване на специален кабел със захранване. Ако ти се разправя... , но afficionado може да сподели за по-лесен начин.
    A4i
  • Здравей.Нексуса е ок,но това е супер дразнещо че не може да захранва външни устройства.Взех си Тивизен пико и с Ноте 8.0 на Самсуняците няма проблем,Мото G също,но Нексуса не захапва което ме нерви.Да не говорим че 99 паундовото Мото има и радио :)Та сега се леко чудя дали него да не си го оставя.Не съм много наясно с рутвания,хаквания и т.н.ще ми се заводски да се поддържа,ама не би.Ако има начин някакъв подскажи,мерси.
    alealex
  • [Quote]Фабрично не работи. С триста зора се докарва частична функционалност.[/Quote] Да, потвърждавам, но това беше с JB сега с КитКат май са го оправили, поне при мен се оправи. Ползвам Total commander с "USB stick plug-in".
    afficionado
  • Тъпо, Нокията ми С7 още имаше ГалаксиS2 също. Тва няма памет ,поне с флашка да можеше да се връзва. В Облачни програми може да работиш със снимки но къде да си свра музиката. Качих на Клоуд на Мтел но за да пуснеш песен трябва да я свалиш . Става бавно даже през Wifi.
    io6o
  • Фабрично не работи. С триста зора се докарва частична функционалност.
    A4i
  • Работи ли с външни USB памети( To Go) мисля беше. Може би програмка или рут иска. Нексус медия импортер не е съвместима. Купена ми е за NEXUS 7 но е несъвместима с устройството.
    io6o
  • наистина сега виждам че това което казах за батерията звучи гръмко. Просто аз ползвам тела яко защото от един два месеца нямам нет вкъщи... и телефона се ползва на макс - свалям си филми които гледам на лаптопа, непрекъснато ровя нещо в интернета, гледам ютюб, много скайп видео разговори, като съм на работа също , да минава по бързо времето.. :) просто замених изцяло компа( без да го искам рабира се) .освен това не си държа дисплея на минимум яркост... иначе като нямам време и не го ползвам мн мн кара спокойно ден. да уточня - аз съм с н4 , гаджето е с галакси нексус. междодругото андроид 4.4 за нексус 4 излезе. честито:)
    cassius
  • Батерията не е чак толкова зле. Nexus 4 с Kitkat издържа поне ден-ден и половина умерено ползване. :);)
    carevicata
  • Еее това за батерията ме разочарова много. Надявах се поне на един ден с говорене и сърфиране през 2G или wifi.
    kliment_moev
  • Galaxy nexus - по-цветен, но по - слаб като качество дисплей, по-слаб високоговорител, леко забавяне при по сложни задачки (google мапс напр.) за момент.3д игри незнам как са. Няма да бъде обновен до 4.4 Nexus 4 - определено по-хубав дисплей, 3д игрите вървят без проблеми, Бих казал че няма забавяне при ползване, стига да е нещо което зависи от процесора, не от интернета . И двата загряват доста отзад. Особено когато са на зарядно и се ползват за малко по-трудоемки неща . най-вече при камерите се усеща Батерии - слаби - един ден ако не ги ползваш мн мн. ако е изключен интернета - по-бива- спокойно един ден. При интензивно ползване - до няколко часа.:/
    cassius
  • Благодаря за бързия отговор. И с риск да стана нахален какво щв кажеш за Samsung Galaxy Nexus в сравнение с LGo-to?
    kliment_moev
  • LG Nexus 4 тогава е правилния избор според мен . Аз съм с такъв в момента,сравнявал съм го с С3,С4 мини и според мен работи по-бързо от тях.
    E_R_A_S_E_R
  • Моля за съвет понеже мисля да сменям Ios с Android. Нексус 4 или Самсунг С4 мини. Не играя игри и не съм запален фотограф. Пиша и браузвъм доста и се дразня от влачещи и мислещи телефони. Благодаря предварително за отговора. А и забравих още, не искам да нося маса в джоба, хахахаха. Благодаря предварително за отговора!
    kliment_moev
  • Нека и аз да се намеся.Имал съм всичко най-най в бранша.ВСИЧКО.В момента имам Ноут3.Доиде ми един Нексус 4 черен 16гГб от бартер единствено с цел да го продам.Залепна ми в ръката!Такова качество и дизайн,такъв финес и красота...Казвам ви,имал съм всички топ модели,но този е нещо различно,дори не е и топ модел.И това е разликата,докато другите се гонят в размера и данните,Нексуса е леко в страни,седи и се подсмихва!
    propov
  • Здравейте, Чета последните страници и се чудя да се смея ли, да плача ли...:X Като започна от този дето се изхвърли че за 400 ще докара колкото искаме и продължим с тези които му се вързаха и почнаха да се оганизират :S , та накрая чак се и скараха. (woo) Та да ви кажа- максималната бройка която може да се поръча ot google store на една банкова карта е 2бр. VAT е включен в цената, доставката обаче не е. BTW моя пристигна, затова реших да пиша. Странно изпратен петък следобед - пристигна понеделник по обяд - куриерите бачкат събота и неделя?! Като за тия пари на доставка... :| За обяви - моля използвайте борсата(flower)
    cassius