LG G Flex

  • Дисплей 6" 720x220px
  • Памет/Процесор 2GB
  • Камера 13MP 1080p@30fps
  • Батерия 3500mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА LG G Flex

Представяне Марка LG
Представен 13 януари 2014 г.
Технически характеристики Мрежа HSDPA / GSM 850/900/1800/1900
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 3500mAh
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 81.6мм
Дебелина 8.7мм
Височина 160.5мм
Тегло 177гр
Камера Основна камера 13MP
Светкавица LED
Видеорезолюция 1080p@30fps
Памет и чипсет RAM памет 2GB
Вградена памет 32GB
Процесор четириядрен процесор Snapdragon 800 на 2.26 GHz
Дисплей Размер 6"
Широчина 720px
Височина 1280px
Тип OLED
Цветове 16M
Сензорен Да
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Операционна система Android
Версия на ОС Android 4.2.2
Гласови функции Набиране Да
Команди Да
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Да
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Да
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Друго Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean), предна 2.1 MP камера, четириядрен процесор Snapdragon 800 на 2.26 GHz, извит HD OLED дисплей, заден панел със самовъзстановяващо се покритие, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0, NFC, LTE, извит P-OLED дисплей
  • Явно е стъкло, защото намерих този дроп тест https://www.youtube.com/watch?v=axgklLCjTcE
    julianjulian10
  • Здравейте, случвало ли се е на някой от притежателите да го изпуснат на земята и има ли последствия за извитото стъкло? Всъщност стъкло ли е или плексиглас, защото ако е второто няма да има чупене? :)
    julianjulian10
  • Влез в "Приложения" и изчисти кеша и данните на приложението.Така все едно си го преинсталирал.И на мен веднъж нещо му беше станало и изкарваше всички клипове черно-бели.
    AVKansazov
  • Здравейте, имам телефона от около месец и съм много щастлив от този факт. Отнема време да свикнете с огромния дисплей, но пък после вече не ви прави чак такова впечатление. Няма смисъл да коментирам процесора, за който няма никакви трудности и досега не е лагвал изобщо. Производителността е супер, а батерията пада сравнително бавно. Камерата е супер и вади много добро качество, а и има безбройни опции за обработка на снимки и видео. Относно бутоните на гърба и тези, които казват, че са неудобни за маса 1)Аз лично никога не съм ползвал телефона си на маса и едва ли някога ще ми се и наложи. 2)Може да го отключвате и заключвате с двойно почукване по екрана и вече губите нужда от бутона. Според мен това е точното място за копчетата, защото на този дисплей точно там ви попада пръста и е УДОБНО. Лесен е за употреба и изключително елегантен. Всички ме спират и го зяпат. Екрана наистина е зле от към картина, но пък всичко се вижда ясно и няма тъмни зони. Когато свикнете с този дисплей, нормалните телефони ви изглеждат някак странни и тъмни. На слънце може да се гледа повече от спокойно, но все пак няма как да очаквате да е като в затворено пространство. Говорителите са добри, но не колкото на HTC One. И за финал имам един въпрос. Когато отворя видео в YouTube екрана е зелен, а после става черно-бял и на ленти. Ако някой може да ми каже как да се оправи ще го съм му много благодарен! П.с. не ми дава да изтрия YouTube. Благодаря предварително! :D :D 8)
    ChelseaFC1905
  • От 1 седмица съм горд собственик - Става телефончето:)))
    welizar_884
  • Аз днес го разгледах в магазин на Виваком и ми хареса бърз е,камерата снима хубаво! Като цяло е добър само с батерията незнам как стоят нещата :)
    Hitreca Hitrecov
  • Благодаря! Има сензор на осветеност, дисплея на пряка слънчева светлина е добър, но както знаем (от характеристиките) има още малко какво да се желае и всъщност дисплея е един от малкото минуси на апарата. Съотношението цена-качество за мен е ок, защото го взех на цена малко над 800 лева. Минусите от качеството на дисплея обаче се компенсират в перфектната му производителност и липсата на каквото и да е задъхване при работа с каквото и да е по-тежко приложение или видео. Батерията също е ок и при първите 24 часа почти непрекъснато ровене и работа с Flex-а, изкара със заряд остатъчен, показващ 50% при първоначалното стартиране. Тези дни ще споделя специално за батерията как е, защото уикенда и като разговори не съм натоварен толкова, колкото през седмицата. :)
    algor
  • Честито. Как е на пряка слънчева светлина , т.е. виждаш ли ясно всичко по дисплея? Има ли сензор за осветеност?
    julianjulian10
  • От вчера следобяд съм с апарата и е наистина уникален. Невероятно удобен е за работа с двете ръце с този извит дисплей, невероятно бърз е и се справя с лекота и с най-тежките приложения. На бенчмарка изяде с лекота всички, начело с Ноут 3 и го остави назад. :)
    algor
  • Еееех защо резолюцията не е full hd :S
    Scorpinox10
  • На мен лично ми харесва и въобще не ми пука дали ще се клати,като е на масата .или няма да се клати...вземам го да ми е в ръцете...не на масата....:P...телефончето си е супер..и не само защото е \"фешън\"...има си ии мн добри други качества...
    Bacard
  • Аз да не съм обезумял консуматор, че да купувам нещо очевидно недодялано, само за да се убедя, че е такова? Ето и едно ревю по темата: http://www.phonescoop.com/articles/article.php?a=13554 Там хората са споменали и че като е на маса и естествено телефонът постоянно се клати докато навигираш по тъча. Това е и очевидно по дизайна - няма смисъл лично да се тества, за да се открие, че е така. Признайте си, че ви кефи само защото е нещо ново/различно/\"фешън\".
    mkpetrov
  • Харесва ми.Само да ми се мерне пред погледа.и го налазвам... ;)
    Bacard
  • Ти до като не го пипнеш недей да знаеш много.Вместо да си чешеш езика или си го купи за да кажеш обективно мнение или си изтрий коментара.Инъче тъй само да се облизваш на някакъв телефон дето не можеш да си го купиш малко тъпичко не мислиш ли...
    syferx
  • Ползите от по-големите дисплеи са ясни, лично аз искам и да са много по-дебели и с по-адекватни батерии. Обаче извитият дисплей е съвсем друга работа - типичната иновация заради самата иновация, без оглед на това какви/дали ползи носи и какви неудобства. Същото като с бутоните на гърба на телефона. Пълна липса на логика и вместо да се борави удобно с телефона при всякакви ситуации, при подобна \"иновация\" е напълно невъзможно да се ползват бутните докато е на маса/бюро, и трябва всеки път да се хваща в ръка.
    mkpetrov
  • Що ми се струва,че ще се повтори/а и още се спори/същата полемика от времето на главоломното нарастване на дисплеите:що толкова,в какъв джоб ще го слагам,в калъф или чанта,как ще стигам с пръсти и т.н.!Едва ли развойните и маркетингови отдели на тия световни гиганти са толкова \"безмозъчни\"за иновации!Пък и докато не ми е в ръката какви крайни оценки да давам?
    stoks
  • Не виждам абсолютно никаква логика в такъв телефон. Само заема повече място и е зор да го прибираш в джобове/калъфи (Освен в задния джоб, където по дефиниция не е добра идея да се слагат телефони)...Чудят се каква глупост да измислят, само и само да има "иновация"
    mkpetrov