Англичаните искат да сменят телефоните си след 4 месеца, твърди проучване

06 декември 2013 17:00, прочетено 3014
7
Англичаните искат да сменят телефоните си след 4 месеца, твърди проучване
Скорошно проучване на британския оператор О2 показва, че средно след 4 месеца потребителите се отегчават от мобилните си телефони. По-интересно е, че четвърт от запитаните са заявили, че устройството им омръзва само след месец. Две трети признават, че биха си сменили телефона дори и при положение, че сегашното им устройство работи без проблеми. Една трета (33%) от анкетираните британци заявяват, че винаги искат най-новите устройства и телефони. Проучването показва, че мъжете са малко по-прагматични от жените - 44% от анкетираните представители на силния пол признават, че ако устройството им работи добре, те няма да го сменят, същото са потвърдили 37% от жените, което показва, че те се влияят повече от модата, а не от технологиите.

http://news.o2.co.uk/?press-release=forget-the-seven-year-itch-more-like-four-months

Коментари: 7 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: bibo35 , 07 декември 2013 21:11 Отговор

Аз ползвам телефона за говорене и интернет!И се повлиявам най-често от дизайна!Когато си харесам нещо,ако не излезе нещо,което отново да ми привлече вниманието и ако сегашното ми устройство си работи добре,мога да го ползвам и 5 години!Какво в него да ми омръзне!Нали аз съм си го избирал!Сега съм със Z ултра на Сони и него едва ли ще го сменя скоро,ако си работи безупречно!Защото си има всичко,което искам,дизайн,стил,отличен дисплей,интернет,а като бонус и ръкописно писане!Какво повече ми трябва?!!!

Автор: s_l_a_d_u_r_ , 07 декември 2013 10:45 Отговор

Говорим за 1 час максимум. Настройки и програми. Къде виждаш проблем...

Автор: barzaka96 , 06 декември 2013 22:07 Отговор

И на мен ми омръзват телефоните за около 1 месец.

Автор: rorosims , 06 декември 2013 20:04 Отговор

Им омръзва след 1 месец ли? Те телефон ли купуват или играчка!

Автор: stefanicio , 06 декември 2013 19:20 Отговор

Просто обичам техниката И обичам не да я притежавам, а да я човъркам Харесват ми предизвикателствата и в момента в който телефона спре да ме изненадва искам нов

Автор: RadoInc , 06 декември 2013 19:04 Отговор

Сериозно? Всеки месец би се занимавал да правиш настройки, да сваляш приложения, да синхронизираш пощи, контакти и календари... да не говорим за привикване и разучаване?
Защо?

Автор: stefanicio , 06 декември 2013 18:03 Отговор

Между "искам" и "правя" има огромна разлика То и на мен ми се иска нов телефон на всеки месец, но се задоволявам с такъв на всяка година. За да не се отегчавам от текущото си устройство го обновявам доста често с различни теми, Wallpaper-и и други козметични процедури